[ad_1]
طرز تهیه فرنی با نشاسته ذرت، یک دسر خاص و خیلی ساده!
طرز تهیه فرنی با نشاسته ذرت، یک دسر خاص و خیلی ساده!
طرز تهیه پودینگ شکلاتی پودینگ شکلاتی یکی از انواع دسرهای خاص و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می …
طرز تهیه چیز کیک انار ساده چیز کیک انار یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ساده فصل پاییز است که معمولا برای شب …
طرز تهیه پنکیک پنکیک یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای میان وعده یا صبحانه تهیه …
فرنی با نشاسته ذرت یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، این دسر خوش طعم و دلچسب که بافتی سبک و لطیف دارد را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده کنید و از آن برای پذیرایی و مهمانیها استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه فرنی با نشاسته ذرت در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
شیر | ۲ پیمانه |
شکر | ۴/۱ پیمانه |
پودر هل | ۲/۱ قاشق چای خوری |
پودر دارچین | ۲/۱ قاشق چای خوری |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذا خوری سرخالی |
گلاب | ۱ قاشق غذا خوری |
پودر پسته برای تزئین | به مقدار لازم |
خلال پسته و خلال بادام برای تزئین | به مقدار لازم |
برگ گل محمدی برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه فرنی با نشاسته ذرت
مرحله ۱: مخلوط کردن شیر و شکر در قابلمه
ابتدا مقداری شیر را داخل یک قابلمه بریزید، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیر کمی گرم بشود. دقت کنید لازم نیست که شیر بجوشد فقط کافی است که گرم شود سپس شکر را به آن اضافه کنید با قاشق یا همزن دستی هم بزنید تا شکر در شیر کاملاً حل شود.
مرحله ۲: اضافه کردن و مخلوط کردن نشاسته ذرت در شیر
سپس نشاسته ذرت را داخل ظرف کوچکی بریزید، مقداری شیر به آن اضافه کنید، هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بافت یک دستی تشکیل شود سپس مخلوط شیر و نشاسته ذرت را به قابلمه شیر اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۳: اضافه کردن پودر هل به مخلوط مواد
سپس مقداری پودر هل که از قبل آماده کردهاید را با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان داخل شیر بریزید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و عطر هل در آن پخش شود، مقدار هل را میتوانید با توجه به ذائقه خودتان کمتر یا بیشتر بریزید و با شیر مخلوط کنید.
مرحله ۴: اصافه کردن پودر دارچین به مخلوط مواد
بعد مقداری پودر دارچین را به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید، هم بزنید تا عطر دارچین در شیر پخش شود مقدار دارچین را هم مانند پودر هل میتوانید با توجه به ذائقه خودتان تغییر دهید و کمتر یا بیشتر داخل شیر بریزید، هم بزنید و با هم خوب مخلوط کنید.
مرحله ۵: اضافه کردن گلاب به مواد
سپس مقداری گلاب را به دلخواه و با سلیقه خودتان به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا عطر گلاب در مواد پخش شود دقت کنید که مقدار گلاب بستگی به کیفیت و نوع آن دارد و ممکن است که اگر زیاد از آن استفاده کنید طعم فرنی را تغییر دهد و عطر آن غالب شود.
مرحله ۶: هم زدن و مخلوط کردن همه مواد روی حرارت
بعد از آن همه مواد را هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند، طوری که عطر و طعم آنها با هم ترکیب شود، به تدریج غلظت مخلوط بیشتر میشود، زمانی که فرنی به غلظت مناسب و دلخواه خودتان رسید قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله ۷: ریختن فرنی داخل ظرف مناسب
سپس اجازه دهید تا کمی از حرارت اولیه فرنی کم شود بعد از آن فرنی را داخل ظرفهای مناسب تک نفره بریزید و کنار بگذارید، غلظت فرنی بعد از خنک شدن بیشتر میشود، بعد از آن مقداری مغز پسته را که با میکسر کاملا پودر کردهاید، روی فرنی بریزید.
مرحله ۸: تزئین و سرو فرنی با نشاسته ذرت
سپس فرنی با نشاسته ذرت را با مقداری خلال پسته، خلال بادام و چند برگ گل محمدی تزئین کنید. بعد از آن فرنی با نشاسته را به عنوان یک میان وعده خوش طعم و دلچسب یا یک دسر شیک و ساده برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه فرنی با نشاسته ذرت، یک دسر خاص و خیلی ساده!
5
1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران