بازدید 43
0

طرز تهیه شیرینی جبنیه، طعم و بافت بسیار عالی!

[ad_1]

طرز تهیه شیرینی جبنیه، طعم و بافت بسیار عالی!

طرز تهیه شیرینی جبنیه، طعم و بافت بسیار عالی!

طرز تهیه گلت انجیر، یک شیرینی جذاب و بسیار شیک

طرز تهیه گلت انجیر گلت انجیر یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که به روش‌های مختلف و با مواد متنوعی آماده و تهیه می‌شود این شیرینی خوش طعم به عنوان …

طرز تهیه کلوچه توت فرنگی خانگی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کلوچه توت فرنگی کلوچه توت فرنگی یکی از شرینی های جذاب و خوش عطر ایرانی است که برای صبحانه یا عصرانه به همراه چای بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده …

طرز تهیه نان قیفی شکلاتی، صبحانه رو خاص‌تر درست کنید!

طرز تهیه نان قیفی شکلاتی نان قیفی شکلاتی یکی از انواع میان وعده‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد، این نان که خیلی راحت درست می‌شود برای پذیرایی …

طرز تهیه شیرینی جبنیه, دستور پخت شیرینی جبنیه

شیرینی جبنیه یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که برای ایام ماه رمضان و سفره‌های افطار بسیار مناسب و مقوی است این شیرینی خوش طعم و پر طرفدار خیلی راحت و سریع و با مواد متنوعی درست می‌شود و بافتی سبک و ترد دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی جبنیه در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم مقدار مواد
آرد ۳ تا ۴ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ پنس
نشاسته ذرت ۱ قاشق چای خوری
پنیر خامه‌ای ۱۰۰ گرم
شیر ولرم نصف لیوان
مایه خمیر ۱ قاشق مربا خوری پر
شکر ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۳/۱ لیوان

طرز تهیه شیرینی جبنیه

مرحله ۱: آماده‌سازی و ترکیب اولیه آرد

ابتدا نصف آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و بعد داخل یک ظرف بریزید بکینگ پودر را به آن اضافه کنید هم بزنید تا با هم ترکیب شوند سپس کمی نمک روی آرد بریزید و با آن ترکیب کنید بعد نشاسته ذرت را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ۲: مخلوط کردن پنیر خامه‌ای و شیر

وقتی که همه مواد کاملاً با هم مخلوط شدند ترکیب آرد را الک کنید تا بافت آن یکدست شود و کنار بگذارید، سپس مقداری پنیر خامه‌ای را داخل یک ظرف بریزید و نصف مقدار شیر ولرم را به آن اضافه کنید هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ۳: اضافه کردن شیر، مایه خمیر و شکر

بعد نصف دیگر شیر ولرم را با مقداری مایه خمیر مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند و بعد کمی شکر را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود سپس به مخلوط پنیر خامه‌ای اضافه کنید و کاملاً با هم ترکیب کنید و بعد درب ظرف را ببندید.

مرحله ۴: اضافه کردن تخم مرغ و روغن به مخلوط

سپس اجازه دهید تا مایه خمیر فعال شود و بعد یک تخم مرغ را به مخلوط شیر و پنیر اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود و کاملاً با مواد مخلوط شود سپس مقداری روغن مایع روی مواد بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله ۵: ترکیب مخلوط مایعات با آرد

بعد مخلوط مایعات را به ترکیب آرد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند چون در ابتدا نصف مقدار آرد را ترکیب کرده بودید خمیر تشکیل شده مقداری شل و نرم است، پس باقی مانده آرد را هم کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ۶: رسیدن خمیر به غلظت مناسب

وقتی خمیر به غلظت مناسب رسید و صاف و یکدست شد و موقع ورز به دست نچسبید دیگر لازم نیست که آرد اضافه کنید دقت کنید که آرد را بیش از اندازه به خمیر نزنید چون لطافت خمیر از بین می‌رود و شیرینی‌ها در نهایت خشک و سفت می‌شوند.

مرحله ۷: استراحت خمیر

سپس روی ظرف را با یک پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر به مدت یک ساعت در دمای محیط استراحت کند و حجم آن زیاد شود، بعد روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و سپس با وردنه خمیر را خوب باز کنید.

مرحله ۸: برش دادن و سرخ کردن شیرینی‌ها

بعد با کاتر شیرینی‌ها را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و یا از قالب‌های آماده استفاده کنید و شیرینی‌ها را برش بزنید سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و بعد شیرینی‌ها را در آن بریزید و سرخ کنید.

مرحله ۹: غوطه‌ور کردن شیرینی‌ها در روغن و شیره

مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که شیرینی‌ها در آن غوطه ور شوند و هر دو طرف آن‌ها کاملاً سرخ شود، بعد از آن شیرینی‌ها را از داخل روغن بیرون بیاورید و بلافاصله در شیره ملایم که از قبل آماده کرده‌اید، بیندازید و بعد از چند ثانیه بیرون بیاورید.

مرحله ۱۰: تزئین و سرو شیرینی‌های جبنیه

شیره این شیرینی مانند شیره زولبیا و بامیه آماده می‌شود بعد از آن شیرینی‌های جبنیه را به دلخواه و سلیقه خودتان با پودر پسته، پودر نارگیل، پودر گردو و یا خلال بادام و کنجد تزئین کنید و سپس در ظرف مناسب بچینید و همراه با چای سرو کنید.


[ad_2]

منبع

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

اصغر لطفی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

پیشنهادات لیورا

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش