[ad_1]
طرز تهیه شیرینی جبنیه، طعم و بافت بسیار عالی!
طرز تهیه شیرینی جبنیه، طعم و بافت بسیار عالی!
طرز تهیه گلت انجیر گلت انجیر یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که به روشهای مختلف و با مواد متنوعی آماده و تهیه میشود این شیرینی خوش طعم به عنوان …
طرز تهیه کلوچه توت فرنگی کلوچه توت فرنگی یکی از شرینی های جذاب و خوش عطر ایرانی است که برای صبحانه یا عصرانه به همراه چای بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده …
طرز تهیه نان قیفی شکلاتی نان قیفی شکلاتی یکی از انواع میان وعدههای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد، این نان که خیلی راحت درست میشود برای پذیرایی …
شیرینی جبنیه یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که برای ایام ماه رمضان و سفرههای افطار بسیار مناسب و مقوی است این شیرینی خوش طعم و پر طرفدار خیلی راحت و سریع و با مواد متنوعی درست میشود و بافتی سبک و ترد دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی جبنیه در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
آرد | ۳ تا ۴ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
نمک | ۱ پنس |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق چای خوری |
پنیر خامهای | ۱۰۰ گرم |
شیر ولرم | نصف لیوان |
مایه خمیر | ۱ قاشق مربا خوری پر |
شکر | ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن مایع | ۳/۱ لیوان |
طرز تهیه شیرینی جبنیه
مرحله ۱: آمادهسازی و ترکیب اولیه آرد
ابتدا نصف آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و بعد داخل یک ظرف بریزید بکینگ پودر را به آن اضافه کنید هم بزنید تا با هم ترکیب شوند سپس کمی نمک روی آرد بریزید و با آن ترکیب کنید بعد نشاسته ذرت را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ۲: مخلوط کردن پنیر خامهای و شیر
وقتی که همه مواد کاملاً با هم مخلوط شدند ترکیب آرد را الک کنید تا بافت آن یکدست شود و کنار بگذارید، سپس مقداری پنیر خامهای را داخل یک ظرف بریزید و نصف مقدار شیر ولرم را به آن اضافه کنید هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۳: اضافه کردن شیر، مایه خمیر و شکر
بعد نصف دیگر شیر ولرم را با مقداری مایه خمیر مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند و بعد کمی شکر را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود سپس به مخلوط پنیر خامهای اضافه کنید و کاملاً با هم ترکیب کنید و بعد درب ظرف را ببندید.
مرحله ۴: اضافه کردن تخم مرغ و روغن به مخلوط
سپس اجازه دهید تا مایه خمیر فعال شود و بعد یک تخم مرغ را به مخلوط شیر و پنیر اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود و کاملاً با مواد مخلوط شود سپس مقداری روغن مایع روی مواد بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب و یکدست شوند.
مرحله ۵: ترکیب مخلوط مایعات با آرد
بعد مخلوط مایعات را به ترکیب آرد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند چون در ابتدا نصف مقدار آرد را ترکیب کرده بودید خمیر تشکیل شده مقداری شل و نرم است، پس باقی مانده آرد را هم کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ۶: رسیدن خمیر به غلظت مناسب
وقتی خمیر به غلظت مناسب رسید و صاف و یکدست شد و موقع ورز به دست نچسبید دیگر لازم نیست که آرد اضافه کنید دقت کنید که آرد را بیش از اندازه به خمیر نزنید چون لطافت خمیر از بین میرود و شیرینیها در نهایت خشک و سفت میشوند.
مرحله ۷: استراحت خمیر
سپس روی ظرف را با یک پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر به مدت یک ساعت در دمای محیط استراحت کند و حجم آن زیاد شود، بعد روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و سپس با وردنه خمیر را خوب باز کنید.
مرحله ۸: برش دادن و سرخ کردن شیرینیها
بعد با کاتر شیرینیها را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و یا از قالبهای آماده استفاده کنید و شیرینیها را برش بزنید سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و بعد شیرینیها را در آن بریزید و سرخ کنید.
مرحله ۹: غوطهور کردن شیرینیها در روغن و شیره
مقدار روغن باید به اندازهای باشد که شیرینیها در آن غوطه ور شوند و هر دو طرف آنها کاملاً سرخ شود، بعد از آن شیرینیها را از داخل روغن بیرون بیاورید و بلافاصله در شیره ملایم که از قبل آماده کردهاید، بیندازید و بعد از چند ثانیه بیرون بیاورید.
مرحله ۱۰: تزئین و سرو شیرینیهای جبنیه
شیره این شیرینی مانند شیره زولبیا و بامیه آماده میشود بعد از آن شیرینیهای جبنیه را به دلخواه و سلیقه خودتان با پودر پسته، پودر نارگیل، پودر گردو و یا خلال بادام و کنجد تزئین کنید و سپس در ظرف مناسب بچینید و همراه با چای سرو کنید.
طرز تهیه شیرینی جبنیه، طعم و بافت بسیار عالی!
5
1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران