بازدید 127
0

طرز تهیه شیرینی بال فرشته جدید با ظاهری بسیار خاص

[ad_1]

طرز تهیه شیرینی بال فرشته جدید با ظاهری بسیار خاص

طرز تهیه شیرینی بال فرشته جدید با ظاهری بسیار خاص

طرز تهیه قرابیه پرتقالی به روش مجلسی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه قرابیه پرتقالی قرابیه پرتقالی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کیک روسی به روش مجلسی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک روسی کیک روسی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با روش های ساده ای پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه کوکی موکا به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کوکی موکا کوکی موکا یکی از شیرینی‌های خوشمزه و لذیذی است که همانطور که از نام آن مشخص است با قهوه تهیه و درست می‌شود، این شیرینی خوش عطر و …

طرز تهیه شیرینی بال فرشته , دستور پخت شیرینی بال فرشته

شیرینی بال فرشته یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد و خیلی راحت و سریع و به روش‌های مختلف آماده و تهیه می‌شود این شیرینی خوش طعم طرفداران زیادی دارد و برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی بال فرشته در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم شیرینی بال فرشته
تخم مرغ هم دمای اتاق ۳ عدد
شکر ۱۲۰ گرم معادل نیم پیمانه و ۲ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۱۲۰ میلی لیتر معادل نیم پیمانه و ۲ قاشق غذا خوری
نمک ۱ پنس
وانیل به مقدار لازم
بکینگ پودر ۱ و نیم قاشق چای خوری
آرد قنادی ۳۹۰ تا ۳۸۰ گرم معادل تقریبا ۳ پیمانه
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
شکلات آب شده برای تزئین ۱۰۰ گرم
آجیل به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی بال فرشته

مرحله ۱: زدن تخم‌مرغ و شکر با همزن

برای طرز تهیه شیرینی بال فرشته ابتدا تخم مرغ را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و حجم آن‌ها کمی زیاد شود سپس شکر را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ۲: اضافه کردن وانیل و نمک

وقتی که بافت مخلوط کرم رنگ و کش‌دار شد مقداری وانیل را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها را بگیرد بعد کمی نمک را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

مرحله ۳: افزودن نشاسته، روغن مایع، و آرد

سپس نشاسته را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم ترکیب و یکدست شوند بعد روغن مایع را روی مواد بریزید و کمی هم بزنید تا روغن به خورد مخلوط برود و سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود.

مرحله ۴: ادغام بکینگ پودر و آرد

بعد بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید و سپس ترکیب آرد را کم کم و در چند مرحله روی مخلوط مواد بریزید و با لیسک به شکل دورانی و به آرامی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و آرد داخل آن گلوله نشود.

مرحله ۵: تقسیم خمیر و اضافه کردن پودر کاکائو

وقتی که بافت خمیر نرم و لطیف و یکدست شد و مقداری به دست می‌چسبید خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت آن مقداری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید و خوب ورز دهید تا بافت خمیر یک دست و نرم شود که دیگر به دست نچسبد.

مرحله ۶: ورز دادن خمیر و اضافه کردن آرد

بعد به قسمت دیگر خمیر نیز مقداری آرد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر تشکیل شده نرم و لطیف شود و دیگر به دست نچسبد، خمیرها را خیلی ورز ندهید و فقط به اندازه‌ای مخلوط کنید و ورز دهید که بافت آن‌ها یکدست و صاف شود و ترک نخورند.

مرحله ۷: قرار دادن خمیر در یخچال

سپس هر کدام از خمیرها را داخل یک نایلون یا سلفون قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کنند و بافت آن‌ها سفت و منسجم شود بعد هر کدام از خمیرها را روی سطح صاف بین دو کاغذ روغنی یا دو سلفون قرار دهید.

مرحله ۸: پهن کردن و رول زدن خمیرها

بعد خمیرها را با وردنه به شکل مستطیل و در سایز ۲۵ در ۳۳ سانتی‌متر باز کنید سپس خمیر کاکائویی را روی خمیر ساده قرار دهید و اطراف خمیرها را با چاقوی تیز برش دهید تا هم اندازه و صاف بشوند سپس خمیرها را از هر دو طرف رول کنید.

مرحله ۹: شکل‌دهی به خمیر

بعد ابتدا و انتهای خمیر رول شده را به سمت وسط خمیر گرد کنید به طوری که شبیه بال‌های پروانه شود سپس داخل سینی فر یا قالب را چرب کنید و کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید و بعد خمیر را با کاغذ روغنی زیر آن در سینی فر یا قالب بگذارید.

مرحله ۱۰: پخت در فر گرم شده

دقت کنید اگر زیر خمیر سلفون بود آن را جدا کنید و بعد خمیر را روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید و سپس سینی یا قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و بعد دمای فر گازی را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

مرحله ۱۱: خنک کردن شیرینی بعد از پخت

بعد اجازه دهید تا خمیر به مدت ۲۵ دقیقه در فر بپزد وسطح آن طلایی رنگ شود و سپس قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود و بعد به آرامی شیرینی را از داخل قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید.

مرحله ۱۲: ذوب و پخش شکلات روی شیرینی

سپس مقداری شکلات را داخل یک ظرف بریزید و به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا شکلات کاملا ذوب شود و بعد ظرف را کنار بگذارید تا شکلات به دمای محیط برسد و سپس روی شیرینی بریزید و روی سطح آن پخش کنید.

مرحله ۱۳: تزئین شیرینی با مواد مختلف

بعد روی شکلات را با چنگال با سلیقه خودتان خط بیندازید و شکل دهید و سپس با سلیقه خودتان روی آن را با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده و کنجد و خلال یا پرک بادام و یا مقداری شکلات چیپسی تزئین کنید.

مرحله ۱۴: قرار دادن شیرینی در یخچال

سپس برای این که در هنگام برش دادن شیرینی این کار را تمیز انجام دهید و شیرینی خرد نشود و ظاهر آن خراب نشود شیرینی را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت شکلات روی آن خودش را بگیرد و بافت شیرینی منسجم شود.

مرحله ۱۵: برش و سرو شیرینی بال فرشته

بعد از آن شیرینی را از یخچال در بیاورید و در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسب بچینید سپس شیرینی بال فرشته را به عنوان یک دسر شیک و خوش طعم برای پذیرایی و یا یک میان وعده سالم و مقوی همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

[ad_2]

منبع

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

اصغر لطفی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

پیشنهادات لیورا

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش