[ad_1]
طرز تهیه شوکومالد، یک شکلات جذاب و بسیار شیک!
طرز تهیه شوکومالد، یک شکلات جذاب و بسیار شیک!

طرز تهیه تارت شکلاتی تارت شکلاتی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد، تارت شکلاتی از …

طرز تهیه شیرینی ساق عروس شیرینی ساق عروس یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده است که برای پذیرایی بسیار مناسب می …

طرز تهیه کیک شیر موز کیک شیر موز یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد و …
شوکومالد یکی از انواع شکلاتهای خوشمزه و شیک است که خیلی راحت درست میشود، شوکومالد یا گلوریا را میتوانید با طعمهای مختلف آماده کنید و برای پذیرایی از آنها استفاده کنید، این شیرینی خوش طعم بافتی سبک و لطیف دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شوکومالد در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
شکلات تختهای | ۱۵۰ گرم |
پودر نارگیل | ۱۲۰ گرم |
شیر عسل | ۷۰ گرم |
طرز تهیه شوکومالد
مرحله اول
ابتدا مقداری پودر نارگیل را داخل آسیاب یا میکسر بریزید تا کاملاً ریزه و پودر شوند به طوری که حالت خمیری پیدا کنند، البته از پودر نارگیل به همان شکل آسیاب نشده هم میتوانید استفاده کنید، اما در این صورت ممکن است شکلات خیلی یکدست نشود.
مرحله دوم
سپس مقداری شکلات را داخل یک ظرف بریزید و ظرف را به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا شکلات ذوب شود وقتی که شکلات کاملاً روان و یکدست شد شیر عسلی را به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم
بعد از آن پودر نارگیل را به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و بافت مخلوط تشکیل شده خمیری شکل شود اگر بافت خمیر تشکیل شده سفت بود، مقدار کمی شیر عسلی به آن اضافه کنید و هم بزنید تا بافت آن کمی نرمتر شود.
مرحله چهارم
در این مرحله باید سرعت عمل شما زیاد باشد و سریع خمیر تشکیل شده را داخل قالبهای سیلیکونی بریزید و کمی فشرده کنید سپس سطح آنها را صاف کنید بعد قالبها را به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند و سفت شوند.
مرحله پنجم
برای درست کردن مدل زعفرانی این شکلات مقداری زعفران را داخل یک ظرف کوچک بریزید سپس کمی آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا زعفران خوب دم بکشد و کاملاً غلیظ شود مقدار استفاده از زعفران بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد.
مرحله ششم
سپس به جای پودر نارگیل از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید و داخل مخلوط شکلات ذوب شده و شیرعسلی بریزید بعد هم بزنید تا رنگ زعفران در مخلوط باز شود و عطر آن به خورد مخلوط برود، در مدل زعفرانی میتوانید پودر نارگیل را حذف کنید.
مرحله هفتم
بعد از آن مقداری پودر هل را به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر هل در مواد پخش شود سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید از مقداری پودر مغزیجات مختلف مثل پودر پسته، پودر گردو یا پودر بادام در مخلوط مواد استفاده کنید.
مرحله هشتم
سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید و خمیر تشکیل شده را داخل قالبهای سیلیکونی بریزید بعد قالبها را در یخچال قرار دهید، در صورتی که قالب سیلیکونی در دسترس نبود میتوانید خمیر را روی یک سطح صاف و یا در یک ظرف کاملاً پهن کنید.
مرحله نهم
بعد از آن تا هنوز خمیر سفت نشده با یک چاقوی تیز آن را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید سپس برشهای خمیر شکلات را در یک ظرف مناسب بچینید بعد از آن ظرف را در یخچال قرار دهید تا شکلاتها کاملا سفت شوند و خودشان را بگیرند. در آخر تعدادی شوکومالد را در ظرف مناسب بچینید و برای پذیرایی در مهمانیها همراه با چای سرو کنید.
طرز تهیه شوکومالد، یک شکلات جذاب و بسیار شیک!
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران