[ad_1]
طرز تهیه شامی هویج، یک شام جدید و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه شامی هویج، یک شام جدید و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه لازانیا سبزیجات لازانیا سبزیجات یکی از غذاهای خوشمزه و بینظیر است که عطر و طعم فوق العادهای دارد و خیلی راحت و سریع درست میشود، لازانیا سبزیجات را میتوانید با …

طرز تهیه حلوا عمانی حلوا عمانی نوعی حلوای خوشمزه و لذیذ عربی است که عطر و طعم بینظیری دارد و با روشهای مختلف و مواد متنوعی درست میشود، این حلوای خوش طعم …

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر سیب زمینی شکم پر یکی از انواع غذاهای ساده بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
شامی هویج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که اصالت آن به مربوط به شهر اصفهان است این غذای خوش طعم خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود و بافتی نرم و لطیف دارد، شامی هویج را میتوانید به روشهای مختلف درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شامی هویج در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
هویج | ۳ عدد |
سیل زمینی | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
آرد نخود چی | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زرد چوبه | به مقدار لازم |
مواد لازم برای سس شامی هویج | مقدار مواد |
پیاز | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
سرکه | ۲ قاشق غذا خوری |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه شامی هویج
مرحله اول
ابتدا سیب زمینیها رو پوست بگیرید و بشورید و با رنده ریز رنده کنید و داخل یک ظرف بریزید بعد پیازها را هم پوست بگیرید و بشورید و با رنده ریز رنده کنید و سپس به سیب زمینیهای رنده شده اضافه کنید و هم بزنید و خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم
سپس هویجها را بشورید و پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و به سیب زمینی و پیازها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و بعد تقریباً ۷۵ درصد از آب مخلوط مواد را بگیرید و دور بریزید و سپس ترکیب مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم
بعد مقداری آرد نخودچی به مخلوط مواد اضافه کنید و ورز دهید تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند و بافت مخلوط کمی منسجمتر شود سپس کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید و حسابی با هم ترکیب کنید.
مرحله چهارم
سپس مخلوط تشکیل شده را خوب ورز دهید تا عطر و طعم همه مواد به خورد هم برود بعد مقداری گوشت چرخ کرده را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را با هم ورز دهید تا وقتی که مخلوط مواد کاملاً یکدست شود و کمی چسبندگی پیدا کند.
مرحله پنجم
بعد روی ظرف را با سلفون یا نایلون بپوشانید و در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا مایه شامی به مدت یک ساعت در یخچال استراحت کند و عطر و طعم همه مواد با هم ترکیب شود و بعد از این زمان مایه شامی را از یخچال بیرون بیاورید.
مرحله ششم
سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود و بعد مقداری از مایه شامی را بردارید و با دست فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید بعد از این که یک طرف شامیها سرخ شد همه آنها را با قاشق برگردانید.
مرحله هفتم
بعد اجازه دهید تا طرف دیگر شامیها هم خوب سرخ و طلایی شوند و سپس آنها را از داخل تابه بیرون بیاورید و بعد شامیها در ظرف دیگری قرار دهید و همه آنها را به همین ترتیب سرخ کنید و سپس تعدادی از آنها کداخل یک ظرف مناسب بچینید.
مرحله هشتم
سپس برای درست کردن سس یک پیاز را پوست بگیرید و بشورید و نگینی و ریز خرد کنید بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس پیازها را در آن بریزید و تفت دهید تا سبک و طلایی رنگ شوند.
مرحله نهم
بعد مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به پیازها اضافه کنید و هم بزنید و تفت دهید تا عطر ادویهها در ظرف پخش شود و رنگ زردچوبه در پیازها باز شود سپس مقداری رب گوجه فرنگی را در تابه بریزید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله دهم
وقتی رب گوجه فرنگی خوب سرخ شد و رنگ آن کمی تیره شد تعداد گوجه فرنگی را که از قبل تمیز شستهاید و از وسط نصف کردهاید داخل میکسر بریزید و کاملاً پوره و له کنید و سپس گوجه فرنگیهای پوره شده را در تابه بریزید و تفت دهید.
مرحله یازدهم
گوجهها را مقداری تفت دهید تا کمی آب آنها جمع شود و بعد مقداری سرکه به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و سپس کمی هم شکر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در مخلوط مواد حل شود و سس آماده شده را کمی شیرین کند.
مرحله دوازدهم
بعد از آن شامیهای سرخ شده را در تابه روی مخلوط سس آماده شده بچینید و سپس در ظرف را ببندید و اجازه دهید که همه مواد داخل سس با هم کمی بپزند و سس کاملاً به خورد شامیها برود و آنها را خوش طعمتر و بافت آنها را نرمتر کند.
مرحله سیزدهم
بعد از این که شامیها آماده شدند تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگدارید و سپس شامیها را داخل یک ظرف مناسب بچینید و سس گوجه مخصوص را هم روی آنها بریزید و بعد با چند برگ نعنا و شوید و ریحان تازه آنها را تزئین کنید.
مرحله چهاردهم
سپس چند لیمو ترش تازه را هم تمیز بشورید و از وسط برش دهید و سپس در کنار شامیها قرار دهید و بعد شامیها را همراه با برنج زعفرانی و یا نان تازه و زیتون پرورده و ترشی و سبزی خوردن و انواع دورچین و مخلفات برای مهمانیها سرو کنید.
طرز تهیه شامی هویج، یک شام جدید و بسیار خوشمزه!
5 1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران