[ad_1]
طرز تهیه سالاد آلمانی، طعمی متفاوت در میز غذای شما!
طرز تهیه سالاد آلمانی، طعمی متفاوت در میز غذای شما!
طرز تهیه کلم پلو شیرازی اصل کلم پلو یک غذای اصیل شیرازی است که با کلم قمری تهیه می شود. اما از آن جا که کلم قمری همیشه در دسترس نیست، می …
طرز تهیه چلو دیزی چلو دیزی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که طرفدارن بسیاری را به خود اختصاص داده است و همچنین طعم بی نظیری دارد، برای مشاهده …
طرز تهیه مرغ ناردونی مرغ ناردونی یکی از انواع غذاهای خوشمزه، لذیذ و اصیل شمالی است که خیلی راحت به روشهای مختلف با مواد متنوعی درست میشود، این غذا دلچسب که طعمی …
سالاد آلمانی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت با مواد متنوعی درست میشود برای تهیه این سالاد پرطرفدار میتوانید از سبزیجات مختلفی استفاده کنید سالاد آلمانی برای پذیرایی و مهمانیها به عنوان یک پیش غذا شیک، بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه سالاد آلمانی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
سیب زمینی متوسط | ۳ عدد |
سوسیس آلمانی | ۲ عدد |
شوید تازه یا خشک | به مقدار لازم |
پیازچه | به مقدار لازم |
خیار شور خرد شده | ۱ پیمانه |
نعنا و ریحان و شوید تازه برای تزئین | به مقدار لازم |
لیمو ترش تازه برش خورده شده برای تزئین | ۱ لیمو حلقه شده |
مغز گردو خرد شده برای تزئین | ۳ تا ۴ عدد |
مواد لازم برای سس | مقدار مواد |
سس مایونز | ۲ قاشق غذا خوری |
ماست | ۳ قاشق غذا خوری |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
پودر سیر و پاپریکا | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد آلمانی
مرحله ۱: آب پز کردن سیب زمینیها
ابتدا سیب زمینیها را داخل یک قابلمه قرار دهید روی آن مقداری آب بگیرید، کمی هم نمک اضافه کنید سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید تا سیب زمینیها به مدت تقریباً ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزند، بافت آنها نرم و کاملاً مغز پخت شوند.
مرحله ۲: شستن شوید و پیازچه و خرد کردن سوسیسها به شکل حلقهای
در این فاصله مقداری شوید و پیازچه را تمیز بشورید، بعد در سبد بریزید و بگذارید تا آب اضافی آنها خارج شود، سپس سوسیسهای آلمانی را به شکل حلقهای با ضخامت مناسب برش بزنید مقدار استفاده از سوسیس بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد.
مرحله ۳: سرخ کردن سوسیسها در روغن
بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس سوسیسها را در تابه با روغن داغ سرخ کنید وقتی یک طرف سوسیسها طلایی رنگ شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم سرخ و طلایی رنگ شود.
مرحله ۴: برداشتن سوسیسها و سیب زمینیها از روی حرارت
وقتی که همه قسمتهای سوسیسها خوب سرخ شد تابه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی از حرارت اولیه سوسیسها کم شود و کم کم خنک شوند، بعد از آن سیب زمینیها را که خوب پختهاند از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله ۵: خرد کردن سیب زمینیها و ریختن در ظرف سالاد
وقتی که سیب زمینیها در دمای محیط خنک شدند پوست آنها را بگیرید، بعد سیب زمینیها را ابتدا به شکل حلقهای برش بزنید سپس در اندازههای کوچک و به شکل مکعبی خرد کنید، بعد از آن سیب زمینیهای خرد شده را داخل ظرف مناسب سالاد بریزید.
مرحله ۶: اضافه کردن سوسیس، شوید و پیازچهها به سالاد
سپس سوسیسهای سرخ شده را هم روی سیب زمینیها بریزید، با هم مخلوط کنید، بعد شوید را به مواد اضافه کنید، با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم شوید به خورد مواد برود، سپس پیازچهها را هم به شکل حلقهای و باریک خرد کنید و به مواد سالاد اضافه کنید.
مرحله ۷: اضافه کردن خیار شورهای خرد شده به سالاد
بعد همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی تشکیل شود، سپس خیار شورها را هم به شکل نگینی و ریز خرد کنید، داخل مواد سالاد بریزید، هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند سپس مواد لازم برای درست کردن سس را آماده کنید.
مرحله ۸: مخلوط کردن سس مایونز و ماست با هم
برای سس ابتدا مقداری سس مایونز را داخل یک ظرف بریزید بعد مقداری ماست شیرین خوش طعم و پرچرب را به آن اضافه کنید، خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند مقدار استفاده از سس و ماست بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد.
مرحله ۹: اضافه کردن آب لیمو ترش تازه به مخلوط سس
سپس یک لیمو ترش تازه را بشورید، از وسط نصف کنید، آب آن را بگیرید، به مخلوط سس و ماست اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند، عطر و طعم لیمو ترش باید به خورد مخلوط سس برود، اگر لیمو ترش تازه در دسترس نبود میتوانید از آبلیمو آماده استفاده کنید.
مرحله ۱۰: اضافه کردن ادویهها به سس و مخلوط کردن با هم
بعد مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را با سلیقه خودتان به مواد سس اضافه کنید، خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند، طوری که عطر ادویهها پخش شود و به خورد مواد سس برود، همه مواد سس را خوب هم بزنید تا بافت یک دستی تشکیل شود.
مرحله ۱۱: مخلوط کردن سس با مواد سالاد و قرار دادن در یخچال
سپس مخلوط سس را روی مواد سالاد بریزید، هم بزنید تا همه مواد کاملاً به سس آغشته شوند، طوری که عطر و طعم مخلوط سس به خورد مواد برود و آنها را مزهدار کند، بعد بهتر است سالاد را به مدت تقریباً یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب جا بیفتد.
مرحله ۱۲: استراحت کردن سالاد در یخچال
وقتی که سالاد در یخچال استراحت کرد، طوری که عطر و طعم همه مواد خوب با هم ترکیب شد سپس سالاد را از یخچال بیرون بیاورید، اگر زمان کافی برای استراحت سالاد در یخچال نداشتید لازم نیست که سالاد را در یخچال قرار دهید، بعد از آماده شدن آن را سرو کنید.
مرحله ۱۳: ریختن سالاد در ظرف مناسب و تزئین آن
بعد سالاد آلمانی را داخل ظرف مناسب سرو بریزید، با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه آن را تزئین کنید، چند برش لیمو ترش را هم در کنار ظرف سالاد قرار دهید و برای تزئین سالاد آلمانی به به دلخواه خودتان میتوانید از مقداری مغز گردوی خرد شده هم استفاده کنید. در آخر سالاد آلمانی را به عنوان یک پیش غذای خوش طعم و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه سالاد آلمانی، طعمی متفاوت در میز غذای شما!
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران