[ad_1]
طرز تهیه رول مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!
طرز تهیه رول مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!
طرز تهیه جوجه کباب مراکشی جوجه کباب مراکشی یکی از انواع کباب های ساده و خوشمزه کشور مراکش است که طعمی بسیار جذاب دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه خوراک لوبیا و کوفته ریزه خوراک لوبیا و کوفته ریزه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ گیلانی است که طعمی فوقالعاده دارد، این خوراک خوش طعم بسیار مقوی است …
طرز تهیه فرنی کدو حلوایی فرنی کدو حلوایی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
رول مرغ یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد، از رول مرغ میتوانید به عنوان یک پیش غذای شیک برای پذیرایی و مامانیها استفاده کنید، این غذای خوش طعم که خیلی راحت درست میشود طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه رول مرغ در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای پخت مرغ | مقدار مواد |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز کوچک | ۱ عدد |
آب | به مقدار لازم |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مواد لازم برای رول سوخاری مرغ | مقدار مواد |
سینه مرغ پخته شده | ۱ عدد |
ذرت | ۳ قاشق غذا خوری |
پیازچه | ۲ قاشق غذا خوری |
پنیر خامهای | ۱ قاشق غذا خوری |
پنیر پیتزا | ۳ قاشق غذا خوری |
نمک و فلف سیاه | به مقدار لازم |
نان تست | به تعداد کافی |
سس کچاب یا گوجه فرنگی برای تزئین | به مقدار لازم |
پودر آویشن برای تزئین | به مقدار لازم |
مواد لازم برای رومال | مقدار مواد |
آرد | به مقدار لازم |
تخم مرغ زده شده | ۱ عدد |
پودر سوخاری | به مقدار لازم |
طرز تهیه رول مرغ
مرحله ۱: ریختن مرغ و مواد لازم در قابلمه
ابتدا یک تکه مرغ را که بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید داخل قابلمه قرار دهید مقداری آب روی آن بگیرید بعد یه پیاز کوچک را پوست بگیرید، بشورید، به قابلمه اضافه کنید کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید.
مرحله ۲: پختن سینه مرغ
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا مرغ به مدت تقریباً یک ساعت بپزد، بعد از این زمان قابلمه را از روی حرارت بردارید کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود سپس مرغ را از داخل قابلمه خارج کنید در ظرف دیگری قرار دهید.
مرحله ۳: اضافه کردن پیازچه و ذرت به مرغهای ریش ریش
مرغ را به کمک چنگال ریش ریش کنید داخل یک ظرف بریزید، بعد مقداری پیازچه را که از قبل خوب شستهاید و خشک شدهاند در اندازههای کوچک خرد کنید سپس به مرغها اضافه کنید بعد مقداری ذرت روی مرغها بریزید و با هم مخلوط کنید.
مرحله ۴: اضافه کردن پنیر خامهای به مواد
بهتر است که از کنسرو ذرت استفاده کنید در غیر این صورت قبل از اضافه کردن ذرت به مرغها، آنها را بپزید تا بافت آنها نرم شود بعد به مرغهای ریش ریش شده اضافه کنید، سپس مقداری پنیر خامهای به مواد اضافه کنید هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.
مرحله ۵: اضافه کردن پنیر پیتزا
سپس مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید، با هم ترکیب کنید مقدار پنیر پیتزا بستگی به ذائقه خودتان دارد و هرچه مقدار آن بیشتر باشد رول مرغ کشدارتر و خوش طعمتر میشود، میتوانید مقدار پنیر پیتزا را کمی بیشتر یا کمتر داخل مواد بریزید.
مرحله ۶: اضافه کردن نمک و فلفل سیاه به مواد
مقداری نمک و فلفل سیاه روی مواد بریزید همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند و عطر و طعم همه مواد به خورد هم برود سپس تعدادی نان تست را روی سطح صاف قرار دهید و با چاقوی تیز دورگیری کنید.
مرحله ۷: ریختن مواد میانی داخل نان تست
وقتی که لبههای خشک نانهای تست را از آن جدا کردید با یک وردنه روی نان تست بکشید تا کاملاً پهن و یک دست شود سپس مقداری از مواد داخل نان تست بریزید و آن را رول کنید در انتها لبه نان تست را کمی با آب خیس کنید تا به رول بچسبد.
مرحله ۸: هم زدن تخم مرغ برای رومال
نان تست را کاملاً محکم کنید که مواد از داخل آن بیرون نریزد، همه نانهای تست را به همین طریق آماده کنید سپس در یک ظرف مقداری آرد بریزید در ظرف دیگری تخم مرغ را بریزید، با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج و یکدست شود.
مرحله ۹: آغشته کردن رولها به آرد و تخم مرغ زده شده
سپس در ظرف سوم هم پودر سوخاری بریزید بعد رولهای آماده شده را ابتدا در ظرف آرد فرو کنید تا سطح نان تست کاملاً با آرد پوشانده شود بعد رول مرغ را داخل تخم مرغ زده شده فرو کنید و بیرون بیاورید تا همه قسمتهای آن به تخم مرغ آغشته شود.
مرحله ۱۰: آغشته کردن رولهای مرغ به پودر سوخاری
بعد از آن رولها را داخل پودر سوخاری فرو کنید بغلطانید تا همه قسمتهای آن با پودر سوخاری پوشانده شود همه رولها را به همین ترتیب آماده کنید، داخل یک ظرف قرار دهید سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله ۱۱: سرخ کردن رول مرغ
وقتی روغن داغ شد رولهای مرغ را داخل آن بریزید و سرخ کنید پس از این که یک طرف رولها کاملاً سرخ و طلایی رنگ شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم سرخ و طلایی شود بعد از این که رولها خوب سرخ شدند، آنها را از تابه بیرون بیاورید.
مرحله ۱۲: تزئین رول مرغ
سپس رولهای مرغ سرخ شده را داخل ظرف دیگری بچینید تا کمی از حرارت آنها کم شود بعد به دلخواه و با سلیقه خودتان میتوانید تعدادی رول مرغ را داخل ظرف مناسب بچینید، سپس آن را با سس گوجه فرنگی و مقداری پودر آویشن تزئین کنید. در آخرال مرغ را به عنوان یک فینگر خوش طعم و پرطرفدار یا یک پیش غذای ساده و شیک برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دورچین سرو کنید.
طرز تهیه رول مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!
4.5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران