[ad_1]
طرز تهیه خورش هلو تابستانی خوشمزه و مجلسی
سلام دوستان! امروز میخوایم یه خورش خوشمزه و مناسب برای تابستون درست کنیم. این خورش اسمش “خورش هلو تابستانی” هست و با استفاده از میوههای تابستونی مثل هلو تهیه میشه. خورش هلو تابستانی هم خوش طعم هست و هم سریع آماده میشه. بیاید با هم مراحل درست کردن این خورش خوشمزه رو یاد بگیریم و از طعم بینظیرش لذت ببریم.
برای تهیه “خورش هلو تابستانی”، اول مرغ رو بشویید و تکه کنید، بعد با روغن و نمک ماساژ بدید و یک ساعت بذارید تو یخچال. پیاز رو خرد کنید و تو روغن تفت بدید، زردچوبه اضافه کنید و مرغ رو سرخ کنید. آب جوش بریزید و بذارید بپزه. آبلیمو، شکر و زعفران رو اضافه کنید. آرد رو تو آب حل کنید و بریزید تو قابلمه. آلوها رو بخیسانید و اضافه کنید. هلوها رو خرد کنید و سرخ کنید، بعد به قابلمه اضافه کنید. حرارت رو کم کنید تا جا بیفته و با برنج سرو کنید.
مواد اصلی | مقدار |
گوشت مرغ (۴ عدد) | ۸۰۰ گرم |
هلو متوسط | ۴ عدد |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
آلو بخارا | ۶ عدد |
آرد | ۱ قاشق غذا خوری |
دیگر مواد | مقدار |
آبلیمو | ۲ قاشق غذا خوری |
روغن مایع | به مقدار لازم |
شکر | ۱ قاشق مربا خوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش هلو تابستانی
مرحله ۱: آمادهسازی مرغ
ابتدا گوشت مرغ را بشویید و به قطعات کوچکتر خرد کنید. سپس قطعات مرغ را با روغن مایع ماساژ دهید تا تمام قسمتهای مرغ آغشته به روغن مایع شود. کمی نمک روی تکههای مرغ بپاشید و مرغ را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
مرحله ۲: تفت دادن پیاز
پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید. مقداری روغن داخل قابلمه بریزید. پس از داغ شدن روغن، پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
مرحله ۳: افزودن زردچوبه
پس از اینکه پیاز نرم شد، مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا مخلوط پیاز و زردچوبه یکدست شود.
مرحله ۴: افزودن مرغ به قابلمه
تکههای مرغ را از یخچال خارج کنید و به قابلمه اضافه کنید. سپس کمی تفت دهید تا تکههای مرغ نیز سرخ شوند و تغییر رنگ دهند.
مرحله ۵: افزودن آب جوش
چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا مرغ با حرارت متوسط به آرامی بپزد.
مرحله ۶: افزودن آبلیمو، شکر و زعفران
پس از اینکه مرغ به طور کامل پخت، آبلیمو را به همراه شکر و زعفران دم کرده به قابلمه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله ۷: افزودن آرد
آرد را در مقدار کمی آب جوش حل کنید و به قابلمه خورش اضافه کنید. خوب هم بزنید تا خورش غلیظتر شود.
مرحله ۸: خیساندن آلو بخارا
آلو بخارا را به مدت ۱۰ دقیقه در آب بخیسانید و سپس به خورش اضافه کنید. بگذارید چند دقیقه با خورش بپزد.
مرحله ۹: آمادهسازی هلو
هلوها را پوست بگیرید و هستههای آن را خارج کنید. سپس به اندازه دلخواه خرد کنید. یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید.
مرحله ۱۰: سرخ کردن هلو
پس از داغ شدن روغن، هلوها را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا هلوها کمی سرخ شوند و در زمان اضافه کردن به خورش به راحتی له نشوند.
مرحله ۱۱: افزودن هلو به قابلمه
پس از اینکه هلو به خوبی سرخ شد، آن را به همراه مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید. حرارت زیر خورش را کم کنید تا به طور کامل جا بیفتد.
مرحله ۱۲: سرو خورش
توجه داشته باشید که هلو نباید مدت زیادی داخل قابلمه خورش بماند زیرا ممکن است له شود و ظاهر خورش را خراب کند. پس از اینکه خورش جا افتاد، آن را به همراه برنج سرو کنید و لذت ببرید.
مطالب پربازدید از سراسر وب
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران