[ad_1]
طرز تهیه خورش متنجن، غذای خوشمزه و خاص رشتی!

طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی خورش فسنجان با گوشت قلقلی یکی از روش های درست کردن این خورش خوشمزه و اصیل ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد، برای مشاهده …

طرز تهیه کتلت مرغ کتلت مرغ از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که می توانیم از آن به عنوان یک پیش غذای مجلسی نیز استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه حلوای شیره خرما حلوای شیره خرما از حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
خورشت متنجن یکی از انواع خورشتهای خوشمزه و لذیذ و اصیل گیلانی است که بسیار شبیه به خورشت فسنجان است و به روشهای مختلف آماده و تهیه میشود این خورش خوشم طعم برای پذیرایی بسیار مناسب است و طرفداران زیادی دارد. برای آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه خورش متنجن در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
مرغ | ۵ تکه |
گردو | ۲۰۰ گرم |
رب انار ترش | ۱ قاشق غذا خوری سر پر |
کشمش پلویی | ۵۰ گرم |
قیسی | ۱۵ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
گلپر | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه خورش متنجن
مرحله اول
ابتدا مقداری مغز گردو را داخل آسیاب بریزید و کاملاً پودر کنید اگر آسیاب در دسترس نبود میتوانید از گوشتکوب برقی یا دستی استفاده کنید و گردوها را پودر کنید و سپس مقداری رب انار به آنها اضافه کنید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم
وقتی که گردوهای پودر شده با رب انار کاملاً مخلوط شدند ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گردوها گرم شوند و روغن بیندازند بعد مقداری آب یخ روی مخلوط بریزید و هم بزنید و اجازه دهید تا مخلوط دوباره گرم شود و بجوشد.
مرحله سوم
دوباره مقدار دیگری آب یخ به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا گرم شود در ظرف را ببندید و اجازه دهید تا مخلوط شروع به جوشیدن کند و به مدت نیم ساعت جوش بزند بعد از آن سه لیوان دیگر آب یخ به خوراک اضافه کنید و سپس در ظرف را ببندید.
مرحله چهارم
سپس اجازه دهید تا مواد خورش به مدت ۳ ساعت دیگر با هم بپزند و در این فاصله تکههای مرغ را داخل یک ظرف بریزید، با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید از سینه و یا ران مرغ استفاده کنید و آنها را در اندازههای کوچک برش بزنید.
مرحله پنجم
بعد مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه روی مرغها بریزید و تکههای مرغ را کاملاً با این ادویهها آغشته کنید و سپس در یخچال بگذارید و اجازه دهید تا به مدت یک ساعت با هم مزهدار شوند و بعد از آن مرغها را از یخچال بیرون بیاورید.
مرحله ششم
بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود و بعد تکههای مرغ را در آن بریزید و سرخ کنید وقتی یک طرف مرغها سرخ و طلایی شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ و طلایی رنگ شود.
مرحله هفتم
بعد تکههای مرغ سرخ شده را در یک ساعت آخر پخت خورش به آن اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا با هم خوب پخته شوند و طعم و عطر خورش به خورد مرغها برود سپس در این فاصله مقداری کشمش پلویی را تمیز کنید و بشورید تا نرم شود.
مرحله هشتم
سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود و بعد کشمشها را در آن بریزید و تفت دهید و بعد مقداری هم قیسی در تابه بریزید و آنها را هم کمی تفت دهید و سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله نهم
بعد در نیم ساعت آخر پخت خورش در قابلمه را بردارید و به آن مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر گلبرگ که یک مکمل عالی برای این خورش است اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و همه مواد با هم خوب بپزند و آماده شوند.
مرحله دهم
سپس کشمشها و قیسیهای تفت داده شده را هم به خورش اضافه کنید و هم بزنید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت دیگر همه مواد با هم خوب بپزند و خورش جا بیفتد و آماده شود و بعد از آن قابلمه خورش را از روی حرارت بردارید.
مرحله یازدهم
بعد خورشت متنجن را داخل یک ظرف مناسب بریزید و برنج زعفرانی را هم که در همین فاصله پختهاید داخل ظرف دیگری بکشید و این غذای خوش طعم و لذیذ را همراه با سالاد و ترشی و انواع دور چین و مخلفات برای پذیرایی و مهمانیها سرو کنید.
طرز تهیه خورش متنجن، غذای خوشمزه و خاص رشتی!
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران