[ad_1]
طرز تهیه خورش فاصولیه؛ نکاتی برای پخت بهتر و طعم لذیذ
سلام دوستان! امروز میخوام باهاتون طرز تهیه خورش فاصولیه رو به اشتراک بذارم، یه غذای خوشمزه و سنتی که خیلی از ما باهاش خاطره داریم. این خورش با تغییراتی که توی مواد لازم دادم، شاید کمی متفاوت از اون چیزی باشه که شما به یاد دارید، ولی قول میدهم طعمی فوقالعاده داشته باشه. بیایید ببینیم برای تهیه این خورش خوش طعم چه چیزهایی لازم داریم.
برای تهیه خورش فاصولیه خوشمزه ابتدا لوبیا چیتی رو از شب قبل خیس کنید. روز بعد، لوبیا رو با آب جوش بپزید تا نیمپز شود. پیاز و سیر رو تفت دهید و مرغ رو اضافه کنید تا سرخ شود. گوجهفرنگی و رب گوجه رو بیفزایید و خوب تفت بدید. لوبیاها، ادویهجات و لیمو امانی رو اضافه کنید و اجازه دهید خورش خوب بپزد و جا بیفتد. در آخر با برنج سرو کنید تا یک وعده غذایی عالی داشته باشید.
مواد اصلی | مقدار |
لوبیا چیتی | ۱ پیمانه |
ران مرغ بدون استخوان | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
لیمو امانی | ۲ عدد |
سایر مواد | مقدار |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
زعفران | به مقدار لازم |
ادویهجات (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، زنجبیل) | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش فاصولیه
مرحله ۱: آمادهسازی لوبیا چیتی
ابتدا لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود. صبح روز بعد، لوبیاها را چند بار آبکشی کنید و سپس آنها را داخل قابلمه بریزید، مقداری آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نیمپز شوند. این کار باعث میشود لوبیا در خورش به خوبی پخته و نرم شود.
مرحله ۲: تفت دادن پیاز و سیر
پیاز را پوست بکنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس، در یک قابلمه مناسب، کمی روغن ریخته و پیازها را اضافه کنید. پیازها را تا زمانی که نرم و شفاف شوند، تفت دهید. حالا سیرها را له کنید و به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا عطر سیر فعال شود.
مرحله ۳: افزودن مرغ و تفت دادن
مرغهای بدون استخوان را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و همه چیز را با هم تفت دهید تا مرغها کمی سرخ شوند. این کار باعث میشود مرغ طعم بهتری بگیرد و در طول پخت آب مرغ نیز به خورش افزوده شود.
مرحله ۴: اضافه کردن گوجهفرنگی و رب گوجه
گوجهفرنگیها را پوره کنید یا رنده ریز کنید و به مخلوط مرغ اضافه کنید. گوجهها را به خوبی تفت دهید تا آب آن کاملاً کشیده شود. سپس رب گوجهفرنگی را افزوده و تفت دهید تا رنگ خورش زیبا و بوی خامی رب از بین برود.
مرحله ۵: افزودن لوبیا و ادویهجات
لوبیاهای نیمپز شده را به خورش اضافه کنید. سپس تمام ادویهها شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و زنجبیل را به مخلوط اضافه کرده و کمی آب بیفزایید تا خورش به خوبی بپزد و طعمها با هم ادغام شوند.
مرحله ۶: اضافه کردن لیمو امانی و پایان پخت
لیمو امانیها را یک ساعت قبل برش دهید و دانههای آن را خارج کنید. آنها را در آب ولرم قرار دهید تا نرم شوند. در نیمساعت آخر پخت، لیمو امانیها را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش برای مدتی جا بیفتد و غلیظ شود. سپس خورش را با برنج سرو کنید. نوش جان!
آموزش انواع خورش خوشمزه!
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران