[ad_1]
طرز تهیه خورش توت فرنگی فوق العاده خوشمزه و شیک برای مهمانی
سلام! امروز میخوام طرز تهیه خورش توت فرنگی رو بهتون آموزش بدم. این خورش با طعمی متفاوت و دلچسب، میتونه گزینهای عالی برای تنوع دادن به سفرههای شما باشه. بیایید با هم شروع کنیم!
برای تهیه خورش توت فرنگی، اول فیلههای مرغ رو با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، و زردچوبه مزهدار میکنیم و سرخ میکنیم. پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت میدیم تا طلایی بشه. بعد سس باربیکیو، شکر، آبلیمو، و عسل رو با هم مخلوط میکنیم و به پیاز اضافه میکنیم. مرغها رو به این مخلوط اضافه کرده، مقداری آب میریزیم و اجازه میدیم بپزه. در آخر، توت فرنگیها رو اضافه میکنیم و میگذاریم خورش کمی جا بیفته. حالا آماده سروه!
مواد اصلی | تعداد یا مقدار |
فیله مرغ | ۳ عدد |
توت فرنگی | ۱.۵ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد |
زعفران دم کرده | ۳ قاشق غذاخوری |
سس باربیکیو | ۷ قاشق غذاخوری |
شکر قهوهای | ۲ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
عسل | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش توت فرنگی
مرحله ۱: آمادهسازی فیله مرغ
ابتدا فیلههای مرغ را به اندازههای دلخواه خرد کنید یا آنها را به صورت درسته نگه دارید. فیلهها را با کمی نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه مزهدار کنید و کنار بگذارید تا برای مدتی مزهدار شوند.
مرحله ۲: سرخ کردن فیله مرغ
فیلههای مزهدار شده را در تابهای با کمی روغن و زعفران دمکرده بریزید و تا زمانی که هر دو طرف آنها کمی طلایی شود، سرخ کنید. سپس آنها را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
مرحله ۳: آمادهسازی پیاز
پیازها را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. پیازهای خرد شده را در همان تابه با کمی روغن اضافه کنید و تا زمانی که طلایی و نرم شوند، سرخ کنید.
مرحله ۴: تهیه سس
در حین سرخ شدن پیازها، در کاسهای سس باربیکیو، شکر قهوهای، آبلیمو، عسل و کمی نمک و فلفل سیاه را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله ۵: اضافه کردن سس به پیاز
سس آماده شده را به پیازهای سرخ شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند و بوی ادویهها آزاد شود.
مرحله ۶: اضافه کردن مرغ به سس
فیلههای مرغ سرخ شده را به مخلوط سس و پیاز اضافه کنید و حدود ۱/۲ پیمانه آب جوش به آنها بیفزایید. اجازه دهید تا مواد برای حدود ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزند و آب آن کمی کاهش یابد.
مرحله ۷: اضافه کردن توت فرنگی
توت فرنگیها را که از قبل شسته و نصف کردهاید، به خورش اضافه کنید. خورش را به مدت ۲۰ دقیقه دیگر بپزید تا توتفرنگیها نرم شوند و طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند.
مرحله ۸: آماده سازی نهایی
پس از اتمام پخت، خورش را بچشید و در صورت نیاز مقدار نمک و فلفل آن را تنظیم کنید. خورش توت فرنگی شما حالا آماده سرو است. این خورش را میتوانید با برنج سفید یا نان تازه سرو کنید. نوش جان!
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران