[ad_1]
طرز تهیه توپک شکلات پرتقالی، یک شیرینی شیک برای پذیرایی!
طرز تهیه توپک شکلات پرتقالی، یک شیرینی شیک برای پذیرایی!

طرز تهیه کیک شکلاتی پرتقالی کیک شکلاتی پرتقالی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که از لایههای مختلف و با طعمهای …

طرز تهیه کیک به کیک به یکی از انواع کیک های خوشمزه و خاص فصل های پاییز و زمستان است که با دستورهای …

طرز تهیه کیک انجیر کیک انجیر یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که به کیک معجون معروف می باشد، …
توپک شکلات پرتقالی یکی از انواع شیرینیهای خوش مزه و لذیذ و پرطرفدار است که بدون نیاز به فر آماده میشود و روش تهیه و درست کردن آن خیلی راحت و سریع است، توپک شکلات پرتقالی را میتوانید برای پذیرایی و مهمانیها استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه توپک شکلات پرتقالی در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
آب پرتقال تازه فشرده | نصف پیمانه معادل ۱۰۰ میلی لیتر |
روغن مایع | ۲ قاشق غذا خوری معادل ۷۰ گرم |
شکلات تلخ | ۱۲۰ گرم |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذا خوری معادل ۱۵ گرم |
پوست رنده شده پرتقال | ۱ عدد |
شکر | ۴/۱ پیمانه معادل ۶۵ گرم |
بیسکوئیت | ۱ و نیم بسته معادل ۲۵۰ گرم |
فندق ریز آسیاب شده | ۲ قاشق غذا خوری ( اختیاری) |
بادام زمینی آسیاب شده | ۲ قاشق غذا خوری ( اختیاری) |
گردو آسیاب شده | ۲ قاشق غذا خوری ( اختیاری) |
پودر نارگیل برای تزئین | نصف پیمانه |
پودر پسته برای تزئین | نصف پیمانه |
طرز تهیه توپک شکلات پرتقالی
مرحله اول
ابتدا یک پرتقال را تمیز بشورید و خشک کنید و پوست آن را با رنده ریز رنده کنید، دقت کنید در هنگام رنده کردن پوست پرتقال فقط قسمت نارنجی را رنده کنید و به قسمت سفید زیر پوست نارنجی آن نرسید چون باعث تلخ شدن شکلات میشود.
مرحله دوم
سپس چند پرتقال را از وسط برش دهید و آب آنها را بگیرید تا به مقدار کافی آب پرتقال داشته باشید و بعد به مقدار کافی از آب پرتقال را داخل یک ظرف بریزید و بعد از آن مقداری شکر به اب پرتقال اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم
بعد مقداری روغن مایع به مخلوط آب پرتقال و شکر اضافه کنید و سپس پوست پرتقال رنده شده هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و مقداری پودر کاکائو را هم روی مواد بریزید و با هم ترکیب کنید و سپس ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید.
مرحله چهارم
مخلوط را روی حرارت، مدام هم بزنید تا شکر حل شود و مخلوط گرم شود لازم نیست که مخلوط شروع به جوشیدن کند فقط کافیست که شکر حل شود و همه مواد خوب با هم مخلوط و یکدست شوند بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله پنجم
سپس مقداری شکلات تلخ را داخل یک ظرف بریزید و به روش بنماری و روی حرارت غیر مستقیم آن را ذوب کنید، همچنین میتوانید ظرف شکلات را داخل مایکروویو قرار دهید تا شکلات ذوب شود و بعد شکلات را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
مرحله ششم
بعد از آن بیسکوئیتها را با دست در اندازههای ریز و کوچک خرد کنید میتوانید بیسکوئیتها را کاملاً پودر کنید و برای این کار آنها را داخل آسیاب یا میکسر بریزید و یا این که از گوشتکوب برقی یا دستی برای پودر کردن بیسکوئیتها استفاده کنید.
مرحله هفتم
سپس شکلات ذوب شده را به مخلوط پرتقالی اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم خوب ترکیب شوند و بافت یکدستی تشکیل شود، بعد از آن هم پودر بیسکوئیتها را اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید تا بافت یکدست و صافی تشکیل شود.
مرحله هشتم
بعد مقداری سس پرتقال به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر و طعم آن کاملا به خورد مواد برود و سپس مقداری بادام زمینی و یا مغز گردو را به وسیله میکسر یا هر وسیله دیگری کاملاً پودر کنید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری شود.
مرحله نهم
بعد از این که خمیر به غلظت مناسب رسید و قابل شکل دادن شد و بافت آن کاملاً یکدست و صاف شد مقداری از خمیر به اندازه یک گردو را بردارید و با دست آن را فرم دهید و گرد کنید، سپس دستتان را مقداری خیس کنید تا مخلوط به دستتان نچسبد.
مرحله دهم
سپس دوباره توپک را گرد کنید تا سطح رویی آن کاملاً صاف و یکدست شود بعد از آن مقداری پودر نارگیل را داخل یک ظرف بریزید و در ظرف دیگری هم مقداری پودر پسته بریزید و بعد توپک شکلاتی را در یکی از آنها قرار دهید و بغلتانید.
مرحله یازدهم
نصف شکلاتهایی را که آماده میکنید در پودر پسته و نصف باقی مانده را در پودر نارگیل خوب بغلتانید تا کاملاً سطح آنها با پودر پسته یا پودر نارگیل پوشانده شود و بعد از آن شکلاتها را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید و در یخچال بگذارید.
مرحله دوازدهم
با سلیقه خودتان میتوانید از پودر گردو یا پودر فندق برای کاور کردن شکلاتها استفاده کنید سپس اجازه دهید تا شکلاتها به مدت تقریبا یک ساعت در یخچال استراحت کنند و خودشان را بگیرند و بافت آنها سفت و منسجم شود و بعد از یخچال بیرون بیاورید. در آخر تعدادی توپک شکلات پرتقالی را در ظرف مناسب بچینید و برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع شیرینی و شکلات و چای یا قهوه سرو کنید.
طرز تهیه توپک شکلات پرتقالی، یک شیرینی شیک برای پذیرایی!
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران