بازدید 62
0

طرز تهیه بوفالو وینگز، غذای تند و آتشین با بال مرغ!

[ad_1]

طرز تهیه بوفالو وینگز، غذای تند و آتشین با بال مرغ!

طرز تهیه بوفالو وینگز، غذای تند و آتشین با بال مرغ!

طرز تهیه پلو مکزیکی به روش مخصوص و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پلو مکزیکی پلو مکزیکی یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه کشور مکزیک است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه آش گوشت، غذای خوشمزه و سنتی به روش شمالی!

طرز تهیه آش گوشت آش گوشت یکی از انواع آش‌های خوشمزه، لذیذ و اصیل بابلی است که طعمی فوق العاده دارد این آش دلچسب را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوعی …

طرز تهیه دمپخت شوید باقلا مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه دمپخت شوید باقلا دمپخت شوید باقلا یکی از انواع غذاهای اصیل شمال کشورمان است که طعم و عطر بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه بوفالو وینگز, بوفالو وینگز نواب ابراهیمی , طرز تهیه سس بوفالو وینگز , بوفالو وینگز تهران , سس بوفالو امریکن گاردن

بوفالو وینگز یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و لذیذ بین المللی است که خیلی راحت با استفاده از مواد محدود و در دسترسی درست می‌شود، از این فینگر فود خوش طعم می‌توانید در مهمانی‌ها برای پذیرایی استفاده کنید، بوفالو وینگز طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه بوفالو وینگز در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم مقدار مواد
بال مرغ ۱ کیلو
آب ۴/۱ لیوان
آرد ۲ قاشق غذا خوری
کره ۲۵ گرم
سیر ۱ حبه
سس کچاپ ۴ قاشق غدا خوری
سس تند ۱ قاشق غدا خوری
عسل ۱ قاشق غذا خوری
کنجد ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری از هر کدام
پاپریکا و پودر سیر ۱ قاشق چای خوری از هر کدام
نعنا و ریحان و شوید تازه برای تزئین به مقدار لازم
کلم بروکلی برای دورچین به مقدار لازم
چیپس برای تزئین نصف ۱ بسته
کاهو برای تزئین چند برگ به دلخواه

طرز تهیه بوفالو وینگز

مرحله ۱: شستن و ایجاد برش ردی بال‌های مرغ

ابتدا بال‌های مرغ را تمیز بشورید، چربی‌های اضافه اطراف بال‌ها را با چاقوی تیز از آن‌ها جدا کنید، سپس روی هر بال مرغ سه برش عرضی با عمق کم ایجاد کنید تا ادویه‌ها کاملاً به خورد بال‌های مرغ بروند و آن‌ها را مزه‌دار کنند، همه بال‌ها را به همین روش آماده کنید.

مرحله ۲: اضافه کردن ادویه‌ها به بال‌های مرغ

سپس بال‌های مرغ را داخل یک ظرف بریزید بعد ادویه‌ها را که شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر است به مقدار دلخواه و در اندازه مناسب روی بال‌های مرغ بریزید و با آنها مخلوط کنید، توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید مقدار ادویه‌ها را کم و زیاد کنید‌.

مرحله ۳: اضافه کردن آرد و آب و به بال‌های مرغ

بعد از آن مقداری آرد روی بال‌های مرغ بریزید کمی هم آب به مواد داخل ظرف اضافه کنید بعد با دست بال‌های مرغ، ادویه‌ها، آرد و آب را با هم مخلوط کنید تا ادویه‌ها کاملاً به خورد بال‌های مرغ بروند و آن‌ها را مزه‌دار کنند سپس روی ظرف را بپوشانید.

مرحله ۴: قرار دادن بال‌های مرغ در یخچال و ذوب کردن کره در تابه

سپس ظرف را در یخچال قرار دهید تا به مدت یک ساعت در یخچال بماند، بال‌های مرغ استراحت کنند و مزه‌دار شوند، در این فاصله برای درست کردن سس، مقداری کره را داخل یک تابه بریزید بعد تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود.

مرحله ۵: اضافه کردن و تفت دادن سیر و سس کچاپ به مواد

سپس چند حبه سیر را پوست بگیرید، با رنده ریز رنده کنید، وقتی کره کاملاً ذوب و داغ شد، سیرها را در تابه بریزید، یک دقیقه با کره تفت دهید تا بوی سیرها پخش شود و عطر و طعم کره به خورد آن‌ها برود، بعد از آن مقداری سس کچاپ در تابه بریزید.

مرحله ۶: اصافه کردن سس تند، تفت دادن و مخلوط کردن با بقیه مواد

بعد سس را با بقیه مواد داخل تابه هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و کمی تفت داده شود سپس مقداری سس تند اضافه کنید، مقدار سس تند به ذائقه و سلیقه خودتان بستگی دارد و می‌توانید مقدار آن را تغییر دهید، بعد از آن همه مواد را به مدت یک دقیقه در تابه تفت دهید تا عطر آنها پخش شود.

مرحله ۷: اضافه کردن عسل و کنجد به مخلوط مواد تابه

بعد از آن مقداری عسل روی مواد بریزید، خوب هم بزنید تا عسل روی حرارت نرم شود و کاملاً به خورد مخلوط مواد برود سپس کنجد را در تابه بریزید و تفت دهید، بعد از دو دقیقه مخلوط مواد آماده می‌شوند، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله ۸: سرخ کردن با‌ل‌های مرغ در قابلمه

سپس در یک قابلمه مقداری روغن بریزید، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود بعد مقداری از بال‌ها را که داخل یخچال قرار داده بودید و کاملاً مزه‌دار شده‌اند از یخچال بیرون بیاورید و در قابلمه بریزید تا همه قسمت‌های آن‌ها کاملاً طلایی رنگ شود.

مرحله ۹: سرخ کردن بال‌های مرغ در روغن داغ

مقدار روغن داخل قابلمه باید به اندازه‌ای باشد که بال‌های مرغ در آن غوطه ور شوند و همه قسمت‌های آن‌ها به یک اندازه سرخ شود، بعد از این که بال‌ها سرخ شدند، آن‌ها را از داخل قابلمه بیرون بیاورید و روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها خارج شود.

مرحله ۱۰: سرخ کردن بال‌های مرغ در هواپز

مقداری از بال‌ها را هم داخل هواپز درست کنید به این شکل که داخل ظرف هواپز یک کاغذ روغنی قرار دهید تا بعد از این که بال‌ها آماده شدند ظرف هواپز تمیز بماند، سپس بال‌ها را داخل ظرف هواپز بچینید و آن‌ها را به مقدار دلخواه کاملا سرخ کنید.

مرحله ۱۱: مخلوط کردن بال‌های سرخ شده مرغ با سس مخصوص

بعد از این که بال‌های مرغ آماده شدند آن‌ها را در یک ظرف بریزید، سپس سس مخصوص را که آماده کرده بودید، به بال‌های مرغ اضافه کنید، ورز دهید تا سس به خورد آن‌ها برود و بال‌ها را مزه‌دار کند، بعد از این که همه بال‌ها به سس آغشته شده‌اند آن‌ها را داخل ظرف مناسب بچینید.

مرحله ۱۲: تزیین کردن بوفالو وینگز

سپس بوفالووینگز را با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه تزئین کنید، برای تزئین این غذا می‌توانید از مقداری چیپس، کلم بروکلی، کاهو که از قبل تمیز شسته‌اید، خشک کرده‌اید استفاده کنید و داخل ظرف سرو به شکل دلخواه خودتان و در اندازه‌های مناسب بچینید.

مرحله ۱۳: سرو کردن بوفالو وینگز

بعد از آن یک لیمو ترش تارزه را بشورید، به شکل حلقه‌ای برش بزنید، بعد در کنار ظرف سرو قرار دهید، بوفالو وینگز را به عنوان یک فینگر فود خوش طعم و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با سس‌ها با طعم‌های متنوع، دورچین و انواع مخلفات سرو کنید.


[ad_2]

منبع

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

اصغر لطفی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

پیشنهادات لیورا

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش