[ad_1]
طرز تهیه ارمنی پلو، غذای مجلسی به روش رستورانی!
طرز تهیه ارمنی پلو، غذای مجلسی به روش رستورانی!
طرز تهیه پیتزا نان تست پیتزا نان تست از راحت ترین غذاهای فوری است که طعمی فوق العاده دارد و با مواد متنوعی می توانیم آنرا درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل …
طرز تهیه رول بادمجان رول بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
طرز تهیه لقمه پیتزایی لقمه پیتزایی یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی شبیه پیتزا و در اندازه کوچکتر از آن دارد از لقمه پیتزایی میتوانید به عنوان …
ارمنی پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود ارمنی پلو یا ته انداز بال را میتوانید به روشهای مختلف تهیه کنید و از آن برای پذیرایی و مهمانیها استفاده کنید این غذای خوش عطر و طعم طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ارمنی پلو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
بال مرغ | ۱۲ عدد |
برنج | ۱ و نیم پیمانه |
زعفران | ۴/۱ استکان |
آب لیمو ترش تازه | نصف استکان |
پیازچه خرد شده برای تزئین | به مقدار لازم |
زرشک تفت داده شده برای تزئین | به مقدار لازم |
شکر برای تفت دادن با زرشک | ۱ قاشق مربا خوری |
نعنا و ریحان و شوید تازه برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه ارمنی پلو
مرحله ۱: دم کردن زعفران
ابتدا مقداری زعفران را داخل یک ظرف کوچک بریزید، کمی آب جوش به آن اضافه کنید، سپس روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید تا زعفران دم بکشد و غلیظ شود مقدار زعفران بستگی به سلیقه خودتان دارد و هر چه مقدار آن بیشتر باشد طعم غذا بهتر میشود.
مرحله ۲: مزه دار کردن بالهای مرغ
مقداری بال مرغ را داخل یک ظرف بریزید، زعفران دم کرده غلیظ را به آن اضافه کنید، خوب مخلوط کنید، سپس کمی نمک و فلفل سیاه به بالها اضافه کنید، هم بزنید و با هم ترکیب کنید تا عطر ادویهها به خورده بالها برود و آنها را مزهدار کند.
مرحله ۳: استراحت بالهای مرغ در یخچال
برای مزهدار کردن بالهای مرغ با سلیقه خودتان میتوانید از هر نوع ادویه و مواد لازم استفاده کنید سپس بالهای مرغ را به مدت دو تا سه ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزهدار شوند، طوری که عطر و طعم و رنگ زعفران به خورد بالها برود.
مرحله ۴: ابیجاد برش روی بالها و چیدن کف قابلمه
بعد از آن بالها را از داخل یخچال بیرون بیاورید و روی بال را با یک چاقوی تیز سه برش ایجاد کنید بعد در یک قابلمه مقداری روغن بریزید بالهای مرغ را از سمتی که برش ندارند در قابلمه بچینید باید سطح برش خورده بالها رو به بیرون باشد.
مرحله ۵: قرار دادن قابلمه روی حرارت متوسط و ریختن آب لیمو روی بالها
بالها را در کف قابلمه طوری بچینید که کاملاً کف قابلمه را بپوشانند، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید اجازه دهید تا بالهای مرغ سرخ و طلایی رنگ شوند همزمان با سرخ شدن بالها کمی آبلیمو روی آنها بریزید چون طعم فوق العادهای دارد.
مرحله ۶: برگرداندن بالهای مرغ و اضافه کردن زعفران دم کرده به آنها
وقتی یک طرف بالها سرخ و طلایی رنگ شد بالها را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم سرخ و طلایی رنگ شود سپس مقداری زعفران دم کرده غلیظ روی بالها بریزید تا همزمان با سرخ شدن رنگ، عطر و طعم زعفران به خورد آنها برود.
مرحله ۷: ریختن برنج و آب و نمک در قابلمه
همزمان با سرخ کردن بالها برنجها را که تمیز کردهاید و شستهاید، داخل یک قابلمه بریزید مقداری آب روی آن بگیرید به طوری که سطح آب بالاتر از سطح برنجها قرار بگیرد، آب باید کاملا روی برنجها را بپوشاند بعد کمی نمک در قابلمه بریزید.
مرحله ۸: اضافه کردن روغن به برنجها و قرار دادن قابلمه روی حرارت
سپس مقداری روغن در قابلمه روی برنجها بریزید، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید تا آب شروع به جوشیدن کند هر از گاهی برنجها را هم بزنید تا روغن و نمک کاملاً به خورد آنها برود، وقتی آب شروع به جوشیدن کند کم کم تبخیر میشود.
مرحله ۹: ریختن برنج روی بالهای مرغ
وقتی که آب داخل قابلمه کاملا جمع شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید بعد از این که طرف دیگر بالهای مرغ هم طلایی رنگ شد برنجها را روی بالهای مرغ داخل قابلمه بریزید و پخش کنید، سپس با یک لیسک سطح برنج را صاف کنید.
مرحله ۱۰: دم انداختن برنج
بعد از آن در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا برنج به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم دم بکشد و ارمنی پلو یا ته انداز بال آماده شود، بعد از این مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی از حرارت اولیه برنج کم شود.
مرحله ۱۱: ریختن روغن در تابه و تفت دادن زرشک
سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس مقداری زرشک را در تابه بریزید و تفت دهید، دقت کنید زرشک زود میسوزد پس مدام زرشکها را در تابه هم بزنید تا همه قسمتهای آنها تفت داده شود.
مرحله ۱۲: اضافه کردن شکر به زرشکها
اگر میخواهید زرشک طعمی ملس داشته باشد، کمی شکر هم در تابه بریزید، با زرشکها تفت دهید تا شکر ذوب شود و به خورد زرشکها برود، در ای صورت طعم زرشک ملس میشود، بعد تابه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
مرحله ۱۳: ریختن ارمنی پلو در ظرف مناسب و تزئین آن
سپس قابلمه را داخل ظرف مناسب برگردانید تا ارمنی پلو به شکل قالبی و کامل از قابلمه خارج شود و در ظرف سرو قرار بگیرد بعد از آن روی برنج را با مقداری پیازچه خرد شده، زرشک تفت داده شده، چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه تزئین کنید. در آخر ارمنی پلو را به عنوان یک غذای ساده و خوش طعم برای پذیرایی و مهمانیها همراه با سالاد، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه ارمنی پلو، غذای مجلسی به روش رستورانی!
5
1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران