[ad_1]
ساخت سایت رایگان در گوگل به کمک Google Sites
بدیهی است که سایتساز گوگل به خوبیِ سایتسازهای پیشرفتهای مثل وردپررس نیست و اساساً مقایسهی این دو با یکدیگر، کار بیهودهای است؛ بنابراین، اگر فکر میکنید کسبوکارتان به وبسایت پیشرفتهتری نیاز دارد، بهتر است دور Google Sites را خط بکشید.
مزایای Google Sites
- Google Site پلتفرمی کاربرپسند است که به دانش فنی نیازی ندارد و رابطکاربری راحت آن به کاربران اجازه میدهد تا صفحات را به سرعت و راحتی ایجاد و ویرایش کنند.
- بهطورکامل با دیگر ابزارهای گوگل ادغام شده است و بدینترتیب، میتوانید محتواهای خود را بهطور مستقیم در این وبسایت بارگذاری کنید.
- به کاربران اجازه میدهد تا بهطور همزمان در یک وبسایت همکاری داشته باشند که آن را برای برخی از سازمانها به گزینهای ایدئال تبدیل میکند.
- رایگان بودن این پلتفرم، باعث میشود برای کسانی که در ابتدای راه هستند یا بودجهی محدودی دارند گزینهی مناسبی به حساب بیاید.
- قالبهای سایت گوگل برای دستگاههای تلفن همراه نیز بهینه شدهاند تا افراد بتوانند از طریق تلفنهمراه و تبلت نیز وبسایت را مشاهده کنند.
- بااینکه استفاده از Google Site آسان است، گزینههای سفارشیسازی محدودی ارائه میدهد. کاربران میتوانند به طیف وسیعی از قالبها دسترسی داشته باشند؛ اما نمیتوانند طراحی وبسایت را آنطور که باب میلشان است، تغییر دهند.
- همانگونه که اشاره شد، سایت گوگل به اندازهی سایر سازندگان وبسایت، از ویژگیهای غنی برخوردار نیست و برای افرادی که ایدههای بزرگ را در سر میپرورانند، گزینهی جالبی بهنظر نمیرسد.
- Google Site فضای ذخیرهسازی محدودی را در اختیار کاربران قرار میدهد که ممکن است برای کسانی که نیاز به آپلود محتواهای متنی یا تصویری زیادی دارند، کافی نباشد.
چگونه به کمک Google Sites وبسایت رایگان بسازیم؟
برای ساخت سایت از طریق گوگل، در وهلهی اول دو راه پیش رو دارید: وارد لینک sites.google.com شوید و سپس مراحل بعد را پیش ببرید یا به گوگل درایو بروید و مطابق تصویر، روی New، گزینهی More و سپس Google Sites کلیک کنید.
در هر دو صورت، با صفحهای مواجه خواهید شد که در آن میتوانید از الگوهای پیشفرض استفاده کرده یا با انتخاب Start a new site ساخت سایت را از ابتدا شروع کنید. همینطور که ویرایشهای لازم را روی وبسایت اعمال میکنید، در هر مرحله میتوانید از قابلیت Preview برای مشاهدهی پیشنمایش تغییرات بهرهمند شوید.
ایجاد هدر و تصویر پسزمینه
بهطورکلی، اولین چیزی که کاربران هنگام ورود به سایت آن را مشاهده میکنند، هدر یا به بیان ساده سرتیتر سایت است؛ بنابراین، برای ایجاد هر وبسایت جدید از طریق Google Sites ابتدا باید در بخش Your page title هدر مناسب را تعیین کنید و با کلیک روی متن، سبک، اندازه، فونت و تراز آن را ویرایش کنید. برای حرکت دادن کادر به سمت چپ یا راست نیز نقاط بالای کادر متن را بکشید.
کمی پایینتر از کادر هدر، دو گزینه با عنوانهای Image و Header Type مشاهده میشود: در بخش Image میتوانید تصویری را بهعنوان پسزمینه و در قسمت Header Type نحوهی نمایش هدر را انتخاب کنید. سهگزینهی اول تصویر پسزمینه را در اندازههای مختلف نشان میدهند و مورد آخر، تنها از متن استفاده میکند.
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران