[ad_1]
طرز تهیه گلت انجیر، یک شیرینی جذاب و بسیار شیک
طرز تهیه گلت انجیر، یک شیرینی جذاب و بسیار شیک

طرز تهیه شیرینی ملکه گردو شیرینی ملکه گردو یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و فوقالعاده است که با روشهای مختلف و با مواد متنوعی درست میشود و بافت سبک و لطیفی دارد …

طرز تهیه مافین کدو حلوایی مافین کدو حلوایی یکی از انواع شیرینی های ساده و بسیار دلپذیر فصل پاییز است که می تواند یک گزینه مناسب برای پذیرایی در شب یلدا باشد، …

طرز تهیه نان آلبالویی نان آلبالویی یکی از انواع نانهای خوشمزه و لذیذ فانتزی است که خیلی راحت و سریع درست میشود و بافت آن بسیار سبک و نرم و لطیف است، …
گلت انجیر یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که به روشهای مختلف و با مواد متنوعی آماده و تهیه میشود این شیرینی خوش طعم به عنوان یک دسر شیک و مناسب برای پذیرایی بسیار مناسب است و بافتی سبک و لطیف دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه گلت انجیر در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم گلت انجیر | |
تخم مرغ بزرگ | ۱ عدد |
نمک | نوک قاشق چای خوری |
شکر | ۶ قاشق غذا خوری |
کره | ۱۵۰ گرم |
آرد سفید قنادی | ۲ پیمانه |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
انجیر برش داده شده | به مقدار لازم |
مربای انجیر | به مقدار لازم |
کرمفیل وانیلی | به مقدار لازم |
تخم مرغ کوچک برای رومال | ۱ عدد |
وانیل برای رومال | به مقدار لازم |
شکر برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه گلت انجیر
مرحله ۱: ترکیب آرد و نمک
برای طرز تهیه گلت انجیر ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک شود بعد کمی نمک به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند سپس ترکیب آرد را دوباره الک کنید تا بافت آن یکدست شود مقداری کره سرد را از یخچال بیرون بیاورید و در اندازههای کوچک خرد کنید.
مرحله ۲: اضافه کردن کره به آرد
سپس کره سرد خرد شده را به آرد اضافه کنید و با چنگال هم بزنید و برشهای کره را روی آرد با چنگال فشار دهید تا با هم ترکیب شوند در نهایت بافت ترکیب تشکیل شده به شکل خردههای نان خشک میشود سپس ترکیب آرد و کره را کنار بگذارید.
مرحله ۳: ترکیب تخممرغ و شکر
تخم مرغها را در یک ظرف دیگر بریزید و هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و بافت آنها یکدست شود و کمی پف کنند بعد مقداری شکر را به تخم مرغها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت مخلوط تشکیل شده کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله ۴: افزودن عصاره وانیل
بعد کمی وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغها را بگیرد سپس با یک لیسک اطراف ظرف را دورگیری کنید و سپس مخلوط را به ترکیب آرد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
مرحله ۵: تنظیم بافت خمیر
توجه کنید که ترکیب تشکیل شده باید به شکل یک خمیر نرم و لطیف باشد اگر خمیر هنوز شل هست و مقداری حالت چسبندگی دارد کمی آرد به آن اضافه کنید و هم بزنید و ورز دهید تا بافت آن کاملاً صاف و یکدست شود و بافت خمیر منسجمتر شود.
مرحله ۶: استراحت خمیر در یخچال
سپس خمیر تشکیل شده را داخل نایلون قرار دهید و آن را در یخچال بگذارید و اجازه دهید تا به مدت ۳ ساعت در یخچال استراحت کند و عطر و طعم همه مواد کاملاً به خورد هم برود و خمیر سفت و منسجم شود و بعد از آن خمیر را از یخچال بیرون بیاورید.
مرحله ۷: آمادهسازی سینی یا قالب
بعد کف سینی یا قالب مورد نظر را با روغن مایع یا کره چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید سپس خمیر را به دو یا سه قسمت تقسیم کنید و با دست فرم دهید و به شکل چانه در بیاورید سپس روی یک سطح صاف کاغذ روغنی را قرار دهید.
مرحله ۸: شکلدهی به خمیر
سپس چانه خمیر را روی سطح صاف روی کاغذ روغنی بگذارید و با وردنه آن را به شکل یک دایره باز کنید و سپس با دست آن را فرم دهید و لبههای آن را کمی به سمت داخل جمع کنید به طوری که خمیر به شکل یک ظرف تو خالی شود.
مرحله ۹: پخش کرمفیل بر روی خمیر
بعد مقداری کرمفیل وانیل را روی خمیر بریزید و با لیسک آن را پخش کنید به طوری که کاملاً سطح خمیر را بپوشاند، دقت کنید که به لبههای خمیر نزدیک نشوید و با لبههای خمیر فاصله داشته باشید به جای کرمفیل میتوانید از هر کرمی استفاده کنید.
مرحله ۱۰: افزودن مربای انجیر
بعد مقداری مربای انجیر را که از قبل آماده کردهاید داخل میکسر بریزید و کاملا میکس کنید و سپس مربای انجیر میکس شده را روی کرمفیل بریزید و روی سطح خمیر پخش کنید تا همه جای آن را کاملاً بپوشاند و طعم آن به خورد خمیر برود.
مرحله ۱۱: تزیین با توتفرنگی
سپس مقداری توت فرنگی را تمیز بشورید و به شکل حلقهای برش دهید و روی مربای انجیر روی خمیر بچینید و سپس دوباره لبههای خمیر را به کمک کاغذ روغنی به سمت داخل هدایت کنید و فرم دهید تا کاملاً سفت و منسجم شوند و فرم بگیرند.
مرحله ۱۲: افزودن تخممرغ و وانیل
بعد یک تخم مرغ را داخل یک ظرف کوچک بریزید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود و بافت آن یکدست شود سپس کمی وانیل به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در تخم مرغ پخش شود و بوی زهم تخم مرغ را بگیرد.
مرحله ۱۳: رومال لبههای خمیر
بعد با یک فرچه لبههای خمیر را با مخلوط تخم مرغ و وانیل براش کنید و سپس مقداری شکر دانه درشت را روی خمیر بپاشید به طوری که لبههای خمیر را کاملاً بپوشاند و بعد مقداری پرک بادام روی لبههای خمیر بچینید و لبهها را تزئین کنید.
مرحله ۱۴: قرار دادن خمیر در فر و تنظیم دما
سپس خمیر را داخل سینی فر یا قالب مورد نظر قرار دهید و قالب را در فر که ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است بگذارید سپس دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا خمیر به مدت ۲۵ دقیقه در فر خوب بپزد و آماده شود.
مرحله ۱۵: استفاده از گریل
اگر بعد از پخت لبههای خمیر هنوز طلایی رنگ نشده بودند گریل را روشن کنید و اجازه دهید تا به مدت ۳ تا ۴ دقیقه با حرارت گریل بپزد و سطح گلت طلایی رنگ شود بعد از آن قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود.
مرحله ۱۶: جدا کردن گلت از کاغذ روغنی
سپس به آرامی گلت انجیر را از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید بعد به دلخواه و با سلیقه خودتان با مقداری انجیر برش داده شده سطح گلت را تزئین کنید و بعد گلت انجیر را با یک چاقوی تیز در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.
مرحله ۱۷: سرو کردن گلت انجیر
بعد چند برش گلت انجیر را داخل ظرف مناسب بچینید و این شیرینی خوش طعم را به عنوان یک دسر شیک و جذاب و یا یک میان وعده سالم و مقوی برای پذیرایی و مهمانیها همراه با چای و یا قهوه و انواع دسرها و شیرینیهای دیگر سرو کنید.
طرز تهیه گلت انجیر، یک شیرینی جذاب و بسیار شیک
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران