[ad_1]
طرز تهیه کیک ساچر شکلاتی، یک میان وعده جدید و خاص!
طرز تهیه کیک ساچر شکلاتی، یک میان وعده جدید و خاص!
کیک ساچر شکلاتی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و جذاب است که بافتی سبک و نرم دارد و خیلی راحت درست میشود، این کیک لذیذ و خوش طعم یک دسر متنوع و مناسب برای پذیرایی است که با روشهای مختلف و مواد متنوعی آماده میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک ساچر شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای کیک | مواد لازم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
کره | ۱۰۰ گرم |
پودر قند | نصف لیوان |
شکر | ۴/۱ لیوان |
آرد سفید | نصف لیوان |
نشاسته ذرت | ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری معادل ۳۰ گرم |
شکلات تلخ | ۱۰۰ گرم |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذا خوری معادل ۲۰ گرم |
وانیل | ۴/۱ قاشق چای خوری |
مارمالاد زردآلو | به مقدار لازم |
مواد لازم برای مارمالاد | مواد لازم |
زردآلو بدون هسته | ۳۵۰ گرم |
شکر | ۳۵۰ گرم |
ژلاتین | ۱ قاشق مربا خوری |
زعفران | نصف قاشق چای خوری |
آب | نصف استکان |
مواد لازم برای سس شکلات | مواد لازم |
شکلات تلخ | ۱۰۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذا خوری |
آب | نصف لیوان |
شکر | ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه کیک ساچر شکلاتی
مرحله اول
ابتدا برای درست کردن مارمالاد، زردآلوها را تمیز بشورید و هسته آنها را جدا کنید و سپس زردآلوها را داخل میکسر بریزید تا کاملا پوره و له شوند و بافت زردآلوها یکدست شود، برای تهیه مارمالاد به اندازه زردآلوهای بدون هسته، شکر لازم دارید.
مرحله دوم
یک لایه از زردآلوهای له شده داخل یک قابلمه بریزید و مقداری شکر روی آن بپاشید و دوباره یک لایه زردآلو اضافه کنید، به همین ترتیب لایه به لایه ادامه دهید تا زردآلوها و شکر تمام شوند، بعد قابلمه را به مدت ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
مرحله سوم
بعد از این مدت که زردآلوها آب انداختند، قابلمه را از یخچال بیرون بیاورید و روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا مربای زردآلو به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد، در این مدت کف روی مخلوط را بگیرید تا رنگ مارمالاد شفاف و خوش رنگ شود.
مرحله چهارم
وقتی که مربا کمی غلیظ شد و به غلظت مناسب رسید، مقداری آب را داخل یک ظرف کوچک بریزید و کمی زعفران و ژلاتین به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و به مارمالاد اضافه کنید و هم بزنید، بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله پنجم
سپس برای درست کردن کیک، ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و بعد نشاسته ذرت را اضافه کنید و هم بزنید، پودر کاکائو را هم بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس ترکیب آرد را ۳ بار الک کنید تا بافت آن یکدست و صاف شود.
مرحله ششم
بعد کره را داخل یک ظرف بریزید و مقداری هم شکلات به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود و شکلات هم آب شود سپس آنها را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند، بعد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.
مرحله هفتم
سپس زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا کنید و در دو ظرف جدا بریزید، بعد پودر قند را به زردهها اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا بافت آنها کرم رنگ و کشدار شود، سپس وانیل را به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا بافت یکدستی تشکیل شود.
مرحله هشتم
بعد مخلوط شکلات و کره که خنک شده است را به زردههای تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند، سپس سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی کمی هم بزنید و بعد شکر را به آنها اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا فرم بگیرند.
مرحله نهم
سفیدههای تخم مرغ را خوب فرم دهید به طوری که جای پرههای همزن روی سفیدهها باقی بماند و از ظرف بیرون نریزند، بعد ترکیب مواد آردی را به مخلوط زردههای تخم مرغ اضافه کنید و با همزن دستی به شکل دورانی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مرحله دهم
سپس سفیدههای فرم گرفته تخم مرغ را به ترکیب مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط یکدستی تشکیل شود، سپس داخل قالب ۲۰ در ۳۰ یا ۲۰ در ۲۵ را با روغن مایع یا کره چرب کنید و یا کاغذ روغنی در کف قالب قرار دهید.
مرحله یازدهم
بعد مخلوط مواد را در قالب بریزید و قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و سپس دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۴۵ دقیقه خوب بپزد و سطح و کنارههای کیک طلایی رنگ شود.
مرحله دوازدهم
بعد از این زمان قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا حرارت اولیه آن از بین برود و سپس به آرامی کیک را از قالب خارج کنید و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شود و بعد از آن کیک را از وسط برش دهید و دو قسمت کنید.
مرحله سیزدهم
سپس مارمالاد را روی یک قسمت از کیک بریزید و با لیسک پخش کنید به طوری که کاملا سطح لایه اول را بپوشاند و بعد لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید و با دست کمی فشار دهید تا لایهها کاملا به هم بچسبند و کیک را داخل یخچال قرار دهید.
مرحله چهاردهم
در این فاصله برای درست کردن سس روی کیک، در یک ظرف مقداری آب بریزید و بعد شکر، نشاسته ذرت و شکلات را به آن اضافه کنید و هم بزنید و سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله پانزدهم
بعد از این که مخلوط به غلظت مناسب رسید، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی از حرارت آن کم شود و بعد روی کیک بریزید و با لیسک پخش کنید تا کاملا سطح و اطراف کیک با سس شکلاتی پوشانده شود.
مرحله شانزدهم
سپس ظرف کیک را دوباره در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بماند و خوب استراحت کند، تا سس شکلاتی روی کیک کاملا خودش را بگیرد و سفت شود و بعد از این زمان کیک را از یخچال بیرون بیاورید.
مرحله هفدهم
بعد با سلیقه و دلخواه خودتان روی کیک را با پودر پسته، پود نارگیل، مغز گردو خرد شده، مغز فندق خرد شده و خلال بادام یا برشهای حلقهای موز و توت فرنگی تزئین کنید و سپس کیک را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسب بچینید. در آخر کیک ساچر شکلاتی را به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و یا یک میان وعده مناسب و مقوی همراه با چای سرو کنید.
طرز تهیه کیک ساچر شکلاتی، یک میان وعده جدید و خاص!
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران