[ad_1]
طرز تهیه کوکی کره ای دو رنگ، یک گزینه مناسب برای پذیرایی!
طرز تهیه کوکی کره ای دو رنگ، یک گزینه مناسب برای پذیرایی!
کوکی کرهای دو رنگ یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد و خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود برای کوکی کرهای دو رنگ از خمیر با رنگهای مختلف استفاده میشود که شکل آن را بسیار زیبا و جذاب میکند. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کوکی کره ای دو رنگ در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
آرد همه منظوره یا سه صفر | ۱۲۵ گرم |
کره نرم | ۷۰ گرم |
پودر قند | ۵۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک | ۱ پنچ |
وانیل | ۳/۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه کوکی کره ای دو رنگ
مرحله اول
ابتدا مقداری کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده است را داخل یک ظرف بریزید و بعد از آن مقداری پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن برقی به مدت تقریباً ۴ دقیقه هم بزنید تا بافت آن سبک و یکدست و رنگ آن روشن و کرمی شود.
مرحله دوم
سپس کمی وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مخلوط پخش شود و بعد زرده یک تخم مرغ را جدا کنید و به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا از لختگی خارج شود و با مواد کاملاً ترکیب شود و بافت یکدستی تشکیل شود.
مرحله سوم
بعد آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود، بعد کمی نمک را به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید سپس ترکیب آرد را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و ابتدا با همزن دستی کمی هم بزنید تا مخلوط سفت شود.
مرحله چهارم
بعد از آن با لیسک آرد را با مواد کاملاً مخلوط کنید فقط به اندازه هم بزنید که آرد با مواد ترکیب شود و گلولههای آرد در مخلوط از بین برود بعد از این که بافت خمیر کاملاً صاف و یکدست شد خمیر تشکیل شده را داخل یک نایلون قرار دهید.
مرحله پنجم
برای درست کردن خمیر کاکائویی همه این مراحل را به ترتیب دوباره انجام دهید فقط در هنگام اضافه کردن آرد ۱۵ گرم از آرد را بردارید و به جای آن ۱۵ گرم پودر کاکائو به آرد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید و سپس آرد را به مخلوط اضافه کنید.
مرحله ششم
بعد از این که خمیر کاکائویی آماده شد خمیر را داخل یک نایلون دیگر قرار دهید سپس خمیر ساده و خمیر کاکائویی را به قطر تقریباً ۴ میلیمتر داخل نایلون پهن و صاف کنید و سپس خمیرها را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند.
مرحله هفتم
بعد از این زمان خمیرها را از یخچال بیرون بیاورید و نایلون را قیچی کنید و خمیرها را روی یک سطح صاف قرار دهید سپس با کاترهایی به شکل و اندازه دلخواه روی خمیرها را برش دهید میتوانید از کاترهایی با شکل ماه و ستاره استفاده کنید.
مرحله هشتم
سپس برشهایی که دادهاید را با هم جابجا کنید به طوری که خمیرها ترکیبی از برشهای خمیر ساده و کاکائویی شود سپس با انگشت کمی سطح خمیرها را صاف کنید مثلاً یک برش هلالی ماه از خمیر ساده را در جای خالی خمیر کاکائویی قرار دهید.
مرحله نهم
حالا یک خمیر ساده با ماه و ستارههای شکلاتی و یک خمیر شکلاتی با ماه و ستارههای ساده دارید، بعد از آن با وردنه مقداری سطح خمیر را صاف کنید و با یک کاتر دایرهای در اندازه بزرگتر از کاترهای قبلی خمیرها را به شکل دایرهای برش دهید.
مرحله دهم
سپس در سینی فر یا قالب مورد نظر یک کاغذ نسوز قرار دهید و سپس برشهای خمیر را با فاصله در آن بچینید بعد سینی یا قالب را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه دیگر در یخچال استراحت کند و خمیرها سفت و منسجم شوند.
مرحله یازدهم
بعد از این زمان سینی را از یخچال بیرون بیاورید و در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر برقی را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا برشهای خمیر به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزند و آماده شوند.
مرحله دوازدهم
اگر از فر گازی برای پخت خمیرها استفاده میکنید دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید البته به این نکته توجه کنید که دمای فرهای مختلف با یکدیگر فرق میکنند پس در طول زمان پخت مراقب باشید که شیرینیها نسوزند و خشک نشوند.
مرحله سیزدهم
بعد از این که شیرینیها خوب پختند سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا این که شیرینیها کمی سرد شوند و سپس به آرامی آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید و بعد در ظرف دیگری قرار دهید تا شیرینیها کاملا خنک شوند.
مرحله چهاردهم
سپس اضافههای خمیر را هم جمع کنید و کمی ورز دهید تا با هم مخلوط شوند و بعد خمیر را با یک وردنه روی سطح صاف پهن و باز کنید و سپس خمیر را رول کنید و داخل یک نایلون قرار دهید بعد نایلون را به مدت یک ربع در یخچال بگذارید.
مرحله پانزدهم
بعد از این که خمیر داخل یخچال کاملاً سفت و منسجم شد آن را از یخچال بیرون بیاورید و به شکل دایرهای و هم اندازه برش بزنید و سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را در آن بچینید و در فر قرار دهید و اجازه دهید تا بپزند.
مرحله شانزدهم
بعد از این که کوکیها با شکلهای مختلف آماده شدند سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان میتوانید روی آنها مقداری عسل یا شکلات ذوب شده بمالید و با پودر پسته، پودر نارگیل و یا مغز گردوی خرد شده و خلال بادام و کنجد آنها را تزئین کنید. در آخر تعدادی کوکی دو رنگ کرهای را داخل ظرف مناسب بچینید و این شیرینیهای خوش طعم و لذیذ را برای پذیرایی و مهمانیها همراه با چای سرو کنید.
طرز تهیه کوکی کره ای دو رنگ، یک گزینه مناسب برای پذیرایی!
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران