[ad_1]
طرز تهیه کوکی زعفرانی به روش خانگی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کوکی زعفرانی به روش خانگی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کوفته انار و گردو کوفته انار و گردو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ و اصیل شمالی است که به …

طرز تهیه کیک کره ای دو رنگ کیک کره ای دو رنگ یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی است که با …

طرز تهیه کیک هویج ساده کیک هویج یکی از انواع کیک ها خوشمزه خانگی است که با دستورها و مواد متنوعی مانند دارچین، …
کوکی زعفرانی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ و مقوی است که بافتی سبک و ترد دارد و خیلی راحت و سریع و با روشهای مختلف درست میشود کوکی زعفرانی را میتوانید به عنوان یک دسر شیک و مناسب برای پذیراییها استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کوکی زعفرانی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم کوکی زعفرانی | |
آرد | ۲۰۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
شکر دانه ریز | ۱۰۰ گرم |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذا خوری |
هل پودر شده | ۶ عدد |
پسته ریز خرد شده | ۲۰ عدد |
گلاب | ۱ قاشق غذا خوری |
پسته و پودر پسته برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکی زعفرانی
مرحله ۱: تهیه مخلوط کره و شکر
برای طرز تهیه کوکی زعفرانی ابتدا مقداری کره را داخل یک ظرف بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند به طوری که شکر تقریباً حل شود سپس با توجه به ذائقه خودتان مقداری پودر هل را به مواد اضافه کنید.
مرحله ۲: افزودن زعفران و پودر پسته به مخلوط
بعد کمی هم بزنید تا عطر هل در مواد پخش شود سپس مقداری زعفران به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید تا رنگ و عطر زعفران کاملاً به خورد مواد برود و سپس مقداری پودر پسته را روی مواد بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله ۳: اضافه کردن گلاب و آرد به ترکیب
سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان کمی گلاب روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید تا عطر گلاب در مواد پخش شود بعد آرد را که از قبل الک کردهاید و بافت آن سبک شده است کم کم به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن برقی هم بزنید.
مرحله ۴: تهیه خمیر یکدست
آرد را به مقداری اضافه کنید که یک خمیر نرم و لطیف و یکدست تشکیل شود، ممکن است که همه آرد لازم نباشد پس حتماً آرد را کم کم اضافه کنید چون مقدار آن بستگی به جنس آرد دارد و ترکیب را فقط به اندازه مخلوط شدن آرد با مواد هم بزنید.
مرحله ۵: رعایت دقت در ورز دادن خمیر
دقت کنید که خمیر را به هیچ عنوان بیش از اندازه ورز ندهید و یا مخلوط نکنید چون کوکیها در نهایت سفت و خشک میشوند اگر خمیر سفت شد میتوانید یک یا دو قاشق شیر را به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً به خورد مواد برود.
مرحله ۶: پهن کردن و برش زدن خمیر
سپس خمیر تشکیل شده را بین دو کاغذ روغنی قرار دهید و با وردنه آن را پهن و باز کنید تا کاملا سطح آن صاف شود سپس با کاتر یا چاقو خمیرها را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و یا از قالبهای آماده برای شکل دادن به خمیر استفاده کنید.
مرحله ۷: تزئین خمیر با پودر یا خلال پسته
بعد روی برشهای خمیر پودر پسته و یا خلال پسته بریزید و کمی با دست فشار دهید تا روی آن محکم شود سپس در سینی و یا قالب فر کمی روغن مایع بریزید و آن را کاملاً چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید و بعد آن را چرب کنید.
مرحله ۸: پخت کوکیها در فر گرم شده
بعد برشهای شیرینی را با فاصله در قالب یا سینی بچینید و سپس سینی را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و بعد دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا شیرینیها به مدت ۱۰ دقیقه در فر خوب بپزند.
مرحله ۹: خنک کردن کوکیها و سرو کردن
وقتی اطراف کوکیها طلایی رنگ شد سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کاملاً سرد شوند و سپس به آرامی شیرینیها را از کاغذ روغنی جدا کنید و کنار بگذارید، بعد از آن تعدادی کوکی زعفرانی را در ظرف مناسب بچینید. سپس کوکی زعفرانی را به عنوان یک میان وعده خوش طعم و مقوی برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.
طرز تهیه کوکی زعفرانی به روش خانگی با طعمی بی نظیر
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران