[ad_1]
طرز تهیه کلاب مرغ، غذای فوری و خوشمزه برای بچهها!
طرز تهیه کلاب مرغ، غذای فوری و خوشمزه برای بچهها!
طرز تهیه حلوا رولی حلوا رولی که با نام حلوای میکادو هم شناخته می شود، یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که به طور معمول برای پذیرایی در مجالس …
طرز تهیه ماکارونی با سس خامه ماکارونی با سس خامه یکی از لذیذترین و خوشمزه ترین غذاها است که روش پخت آن خیلی راحت و ساده است و یک غذای مناسب و …
طرز تهیه کیک سیب خیس کیک سیب خیس یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد، کیک سیب برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب است این …
کلاب مرغ یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و لذیذ است که طرفداران زیادی دارد، کلاب مرغ را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی درست کنید، از این غذای ساده میتوانید به عنوان یک پیش غذای پر طرفدار و خوش طعم برای پذیرایی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کلاب مرغ در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
مرغ (ران یا سینه مرغ) | ۱ تکه |
آب برای پخت مرغ | به مقدار لازم |
نمک | به مقدا کم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
پیاز کوچک | ۱ عدد |
ذرت | نصف فنجان |
پیازچه | ۱۰ ساقه |
فلفل دلمه رنگی | نصف ۱ عدد |
سس مایونز | ۲ قاشق غذا خوری |
خامه | ۲ قاشق غذا خوری |
خردل | ۱ قاشق مربا خوری |
نمک | به مقدار دلخواه |
پنیر گودا یا پنیر پیتزا | ۱ عدد |
گوجه حلقه شده | ۱ عدد |
سس پستو | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه کلاب مرغ
مرحله ۱: ریختن تکههای مرغ، نمک، روغن و آب داخل قابلمه
ابتدا یک تکه ران یا سینه مرغ را داخل یک قابلمه قرار دهید، مقداری آب روی آن بگیرید کمی نمک و زردچوبه بزنید به دلخواه خودتان میتوانید یک پیاز را هم پوست بگیرید، در قابلمه بیندازید سپس در قابلمه را ببندید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.
مرحله ۲: پختن مرغ و خرد کردن آن
اجازه دهید تا مرغ به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم خوب بپزد و بافت آن کاملا نرم شود بعد از پخت مرغ قابلمه را از روی حرارت بردارید اجازه دهید در دمای محیط کمی از حرارت اولیه آن کم شود بعد گوشت مرغ را در اندازههای کوچک خرد کنید.
مرحله ۳: اضافه کردن ذرت به مرغها
میتوانید گوشت مرغ را ریش ریش کنید و داخل یک ظرف بریزید سپس مقداری ذرت به مرغها اضافه کنید بهتر است که از کنسرو ذرت استفاده کنید اما اگر کنسرو در دسترس نبود میتوانید مقداری ذرت خام را با آب بپزید، بعد به مرغهای ریش ریش اضافه کنید.
مرحله ۴: اضافه کردن پیازچه و فلفل دلمه خرد شده
سپس مقداری پیازچه را که از قبل شستهاید و خشک شدهاند در اندازههای کوچک خرد کنید پیازچههای خرد شده را به مرغها اضافه کنید بعد از آن فلفل دلمههای رنگی را که تمیز شستهاید به شکل نگینی خرد کنید، سپس آنها را به مواد اضافه کنید و ترکیب کنید.
مرحله ۵: استفاده از فلفل دلمههای با رنگهای مختلف
بهتر است که از فلفل دلمههای با رنگهای مختلف استفاده کنید، فلفل دلمهها ترکیبی از رنگهای قرمز، زرد و سبز باشد تا در نهایت کلاب مرغ ظاهر زیباتری داشته باشد اما اگر همه رنگها در دسترس نبود میتوانید فقط از یک یا دو رنگ استفاده کنید.
مرحله ۶: اضافه کردن سس مایونز، خامه، خردل و نمک به مواد
سپس مقداری سس مایونز به مواد اضافه کنید، کمی هم خامه روی مواد بریزید، بعد مقداری سس خردل به ترکیب اضافه کنید، کمی هم نمک بریزید سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند، طوری که سس و خامه به خورد مواد برود.
مرحله ۷: استراحت کردن مخلوط مواد در یخچال
یپس مخلوط مواد به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید، اجازه دهید تا مخلوط استراحت کند و خودش را بگیرد، در این صورت عطر و طعم همه مواد با هم مخلوط میشود، مخلوط کاملا جا میافتد، در این فاصله نانهای تست را در تابه گریل کنید.
مرحله ۸: گریل کردن و فرم دادن به نانهای تست
نانهای تست را داخل تابه گریل قرار دهید، بعد یک جسم سنگین روی نانها قرار دهید تا روی آنها خط بیوفتد و کمی تست شوند، بعد نانهای گریل شده را از تابه بیرون بیاورید، به شکل دلخواه خودتان به آنها فرم دهید، اطراف نانها و قسمتهای خشک آنها را برش بزنید.
مرحله ۹: قرار دادن پنیر گودا یا پنیر پیتزا روی نان تست
با یک چاقوی تیز اطراف نان تست را برش بزنید و آن را به شکل مثلث یا مربع فرم دهید، لبههای نان تست را برش بزنید و دور بریزید، سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان یک ورق پنیر گودا یا مقداری پنیر پیتزا روی یک برش از نان تست قرار دهید.
مرحله ۱۰: اضافه کردن گوجه حلقه شده، یک لایه نان دیگر و مخلوط مواد به نان
بعد یک گوجه حلقهای که از قبل آماده کردهاید روی پنیر بگذارید، سپس روی گوجه یک برش دیگر از نان تست قرار دهید بعد روی آن با قاشق مقداری از مخلوط مواد را بریزید و سطح مخلوط را صاف کنید، مقدار مواد بستگی به ذائقه خودتان دارد.
مرحله ۱۱: قرار دادن یک لایه نان دیگر و ریختن سس پستو روی آن
سپس یک لایه دیگر نان تست روی مواد قرار دهید، بعد مقداری سس پستو روی نان بریزید و با قاشق روی سطح نان بمالید تا همه قسمتهای آن را بپوشاند، بعد روی آن یک برش دیگر نان قرار دهید بعد همه لایههای را با یک خلال تزئینی فیکس و ثابت کنید.
مرحله ۱۲: تزئین کردن و سرو کلاب مرغ
بعد از آن روی کلاب مرغ را به دلخواه و با توجه به سلیقه خودتان مقداری سس کچاپ یا گوجه فرنگی بریزید، کمی هم پودر آویشن روی آنها بپاشید و تزئین کنید، سپس کلاب مرغ را به عنوان یک پیش غذای خوش طعم برای پذیرایی همراه با انواع دورچین سرو کنید.
طرز تهیه کلاب مرغ، غذای فوری و خوشمزه برای بچهها!
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران