[ad_1]
طرز تهیه کاپ کیک موکا، یک شیرینی جذاب و ایدهآل
طرز تهیه کاپ کیک موکا، یک شیرینی جذاب و ایدهآل

طرز تهیه شیرینی گل شیرینی گل یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه کلوچه دارچینی کلوچه دارچینی از خوش عطرترین کلوچه های ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلوچه دارچینی …

طرز تهیه کیک فندق شکلاتی کیک فندق شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که طرفدارهای زیادی در سراسر جهان دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
کاپ کیک موکا یکی از انواع کاپ کیکهای خوشمزه و لذیذ و ساده است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و به روشهای مختلف و با مواد متنوعی تهیه و آماده میشود از کاپ کیک موکا میتوانید به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کاپ کیک موکا در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
آرد | ۲۰۰ گرم |
پودر شکر | ۱۷۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آب جوش | نصف پیمانه |
بکینگ پودر | نصف قاشق چای خوری |
وانیل | ۴/۱ قاشق چای خوری |
نسکافه | ۲ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه کاپ کیک موکا
مرحله ۱: جدا کردن و زدن زردهها و سفیدهها
ابتدا زردهها و سفیدههای تخم مرغ را از هم جدا کنید و داخل دو ظرف جداگانه بریزید و سپس زردههای تخم مرغ را هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و بافت آنها یکدست شود بعد دو سوم از مقدار شکر را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله ۲: مخلوط کردن زرده و شکر و افزودن وانیل
زردههای تخم مرغ و شکر را با هم حسابی مخلوط کنید تا بافت آنها یک دست و کرم رنگ و کشدار شود بعد مقداری وانیل را به زردههای تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زخم تخم مرغها را در مخلوط از بین ببرد.
مرحله ۳: تهیه مخلوط کاکائو و نسکافه
سپس مقداری پودر کاکائو و مقداری هم نسکافه را در یک ظرف بریزید و بعد به آنها آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً در آب حل شوند و با هم مخلوط شوند سپس مخلوط را به زردههای تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید و تا با هم یکدست شوند.
مرحله ۴: فرم گرفتن سفیدهها با شکر
بعد باقیمانده شکر را به سفیدههای تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا سفیدهها خوب فرم بگیرند و سفت و منسجم شوند به طوری که جای پرههای همزن روی آن باقی بماند و اگر ظرف را برگرداندید از داخل آن بیرون نریزند و حجم آن دو برابر شود.
مرحله ۵: آمادهسازی و الک کردن آرد و بکینگ پودر
سپس آرد را الک کنید تا بافت آن سبک شود و بعد بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید و ترکیب آرد و بکینگ پودر را دوباره با هم الک کنید تا مواد کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند، بهتر است که از آرد سفید قنادی استفاده کنید.
مرحله ۶: اضافه کردن آرد به مخلوط زردهها
بعد از آن ترکیب آرد را در چند مرحله و به طور متناوب با سفیدههای تخم مرغ به مخلوط زردههای تخم مرغ اضافه کنید به طوری که ابتدا مقداری از آرد را به مواد زرده اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست شوند و آرد داخل مخلوط گلوله نشود.
مرحله ۷: ترکیب آرد و سفیدهها با زردهها
سپس مقداری از سفیدههای تخم مرغ را روی زردههای تخم مرغ بریزید و با لیسک و به آرامی هم بزنید تا پف سفیدهها از بین نرود بعد دوباره مقداری از آرد را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و مخلوط کنید و بعد مقداری از سفیدهها را اضافه کنید.
مرحله ۸: تکنیک مخلوط کردن نهایی
این کار را در سه مرحله انجام دهید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا بافت آنها یکدست شود دقت کنید که مخلوط را زیاد هم نزنید چون ممکن است که پف سفیدههای تخم مرغ از بین برود و بعد از پخت کاپ کیکها خوب پف نمیکنند و بالا نمیآیند.
مرحله ۹: آمادهسازی قالبها برای پخت
سپس داخل قالبهای مافین و یا قالبهای تک نفره را با روغن چرب کنید و سپس کپسولهای کاغذی را داخل قالبها قرار دهید تا فیکس شوند و تکان نخورند و بعد به مقدار نصف حجم آنها را از مایه کیک پر کنید چون بعد از پخت کیکها پف میکنند.
مرحله ۱۰: پخت در فر گرم شده
بعد قالبها را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کاپ کیکها به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزند و سطح آنها طلایی رنگ شود و داخل کیکها هم کاملا مغز پخت شوند.
مرحله ۱۱: تست پخت و تکمیل کاپکیک
در ۲۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون ممکن است که پف کیک از بین برود و بعد از آن یک سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل یک کاپ کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک پخته و آماده است.
مرحله ۱۲: اتمام پخت و خنک کردن کاپکیکها
اگر سطح کاپ کیکها طلایی نشد میتوانید گریل را روشن کنید و اجازه دهید تا به مدت یک تا دو دقیقه با حرارت گریل بپزند و سطح آنها رنگ بگیرد و طلایی شود سپس قالبها را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کیکها خنک شوند.
مرحله ۱۳: خارج کردن کاپ کیکها از قالب
بعد از این که کاپ کیکها خنک شدند آنها را به آرامی از داخل قالبها بیرون بیاورید و در ظرف دیگری بچینید سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان مقداری عسل و یا شربت بار و یا شکلات ذوب شده روی کاپ کیکها بمالید و خوب پخش کنید.
مرحله ۱۴: تزیین و سرو کاپ کیکها
سپس با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده، خلال بادام و یا شکلات چیپسی آنها را تزئین کنید و بعد تعدادی کاپ کیک موکا را داخل ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک دسر شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانیها سرو کنید.
طرز تهیه کاپ کیک موکا، یک شیرینی جذاب و ایدهآل
5 1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران