[ad_1]
طرز تهیه چیکن منچوری، غذای خوشمزه و جدید ترکیه ای
طرز تهیه چیکن منچوری، غذای خوشمزه و جدید ترکیه ای
طرز تهیه حلوا سه آرد ساده حلوای سه آرد یکی از انواع حلواهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا برای پذیرایی یا دسر مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش …
طرز تهیه باقالی پلو با تن ماهی باقلی پلو با تن ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده و درست میشود این …
طرز تهیه دو پیازه باقلا دو پیازه باقلا یکی از غذاهای خوشمزه و ساده است که خیلی راحت و سریع میتوانید آن را آماده کنید، دو پیازه باقلا با روشهای مختلف و …
چیکن منچوری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ ترکیهای است که به روشهای مختلف با مواد متنوعی درست میشود، چیکن منچوری که خیلی راحت درست میشود برای پذیرایی و مهمانیها مناسب است و طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه چیکن منچوری در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
هویج | ۱ عدد |
قلفل دلمه قرمز | نصف ۱ عدد |
فلفل دلمه سبز | نصف ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر رنده شده | ۲ تا ۳ حبه |
سس سویا | ۱ قاشق غذا خوری |
اویستر سس | ۲/۱ قاشق غذا خوری |
سرکه سفید | ۲/۱ قاشق غذا خوری |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
آب | ۱ تا ۲ ملاقه |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذا خوری |
نعناع و شوید و ریحان تازه برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه چیکن منچوری
مرحله ۱: برش زدن تکههای مرغ
ابتدا سینه مرغ را به شکل مکعبی در اندازههای متوسط برش بزنید، اندازه برشهای مرغ به سلیقه خودتان بستگی دارد و میتوانید کوچکتر یا بزرگتر برش بزنید، سپس برشهای مرغ را داخل یک ظرف بریزید به دلخواه خودتان میتوانید از ران یا فیله مرغ هم استفاده کنید.
مرحله ۲: مخلوط کردن نشاسته و سفیده تخم مرغ با مرغها
بعد مقداری نشاسته روی برشهای مرغ بریزید و با آنها مخلوط کنید، سپس تخم مرغها را بشکنید، سفیده آن را جدا کنید، روی مرغها بریزید و با هم خوب مخلوط کنید، سفیدههای تخم مرغ باعث میشود که برشهای مرغ حالت چسبندگی داشته باشند.
مرحله ۳: قرار دادن مخلوط در یخچال و استراحت مخلوط
مرغها، نشاسته و سفیده تخم مرغ را خوب با هم مخلوط کنید تا نشاسته کاملاً به خرد مرغها برود، سپس روی ظرف را بپوشانید و ظرف را داخل یخچال قرار دهید، اجازه دهید تا به مدت یک ساعت در یخچال استراحت کنند و بافت آنها منسجم شود.
مرحله ۴: ریختن روغن در تابه و قرار دادن روی حرارت متوسط
بعد از این زمان ظرف مرغها را از یخچال بیرون بیاورید، در یک تابه مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود مقدار روغن باید به اندازهای باشد که هنگام سرخ کردن برشهای مرغ در آن غوطه ور شوند.
مرحله ۵: سرخ کردن برشهای مرغ
وقتی روغن داغ شد برشهای مرغ را یکی یکی داخل روغن قرار دهید که به هم نچسبند و اجازه دهید تا داخل روغن داغ خوب سرخ و طلایی رنگ شوند، وقتی یک طرف مرغها سرخ شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر مرغها هم سرخ و طلایی شود.
مرحله ۶: خرد کردن پیاز و هویج
بعد از این که برشهای مرغ کاملاً سرخ و کریسپی شدند آنها را از داخل تابه خارج کنید، در ظرف دیگری بریزید و کنار بگذارید سپس پیاز را پوست بگیرید، بشورید، به شکل مکعبی خرد کنید و کنار بگذارید بعد هویجها رو پوست بگیرید و به شکل حلقهای برش بزنید.
مرحله ۷: رنده کردن سیر و خرد کردن فلفل دلمه رنگی
سپس سیر را پوست بگیرید، با رنده ریز رنده کنید بعد فلفل دلمهای های رنگی را بشورید، بهتر است از فلفل دلمه قرمز و سبز استفاده کنید اما با سلیقه خودتان میتوانید از فلفل دلمه زرد هم استفاده کنید، سپس فلفلها را به شکل مربع و در اندازه متوسط برش بزنید.
مرحله ۸: تفت دادن پیاز و سیر
بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیازهای خرد شده را داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید، بعد سیر رنده شده را هم اضافه کنید، سیرها را کمی تفت دهید تا عطر سیر در مواد پخش شود.
مرحله ۹: اصافه کردن هویج و فلفل دلمه رنگی خرد شده
هویج برش داده شده و فلفل دلمههای خرد شده را هم به مواد اضافه کنید، همه مواد را با هم تفت دهید سپس مقداری سویا سس و کمی اویستر سس به مواد اضافه کنید، کمی تفت دهید تا طعم آنها به خورد مواد برود، با توجه به ذائقه خودتان میتوانید مقدار سویا سس را تغییر دهید.
مرحله ۱۰: اضافه کردن سرکه و شکر و فلفل سیاه
بعد مقداری سرکه و شکر را هم به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا طعم سرکه به خورد مواد برود سپس کمی فلفل سیاه روی مواد بریزید، به مدت تقریباً چند ثانیه همه مواد را با هم تفت دهید تا سس کاملاً به خورد مواد برود و خوب با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۱۱: اضافه کردن آب و نشاسته رقیق شده به مواد
سپس مقداری آب روی مواد بریزید، خوب هم بزنید و با هم مخلوط کنید مقداری نشاسته رقیق شده که از قبل آماده کردهاید را هم روی مواد بریزید، هم بزنید، با هم ترکیب کنید، بعد مرغهای سرخ شده را روی مواد بریزید، همه مواد را هم بزنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله ۱۲: تزئین کردن و سرو چیکن منچوری
بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس چیکن منچوری را در ظرف مناسب بریزید و به دلخواه خودتان با چند برگ نعناع، شوید و ریحان تازه تزئین کنید، بعد این غذای خوش طعم را همراه با سالاد، ترشی، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه چیکن منچوری، غذای خوشمزه و جدید ترکیه ای
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران