بازدید 84
0

طرز تهیه پیتزا رست بیف، به روش فست فودی درستش کن!

[ad_1]

طرز تهیه پیتزا رست بیف، به روش فست فودی درستش کن!

طرز تهیه پیتزا رست بیف، به روش فست فودی درستش کن!

طرز تهیه سوفله بادمجان به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سوفله بادمجان سوفله بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه شامی مرغ به روش ساده و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شامی مرغ شامی مرغ یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه پنینی گوشت، غذای حاضری خوشمزه و آسان!

طرز تهیه پنینی گوشت پنینی گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت با مواد متنوع و در دسترسی درست می‌شود، پنینی گوشت به عنوان یک پیش غذای …

طرز تهیه پیتزا رست بیف, پیتزا رست بیف نواب ابراهیمی , فیلم طرز تهیه پیتزا رست بیف , طرز تهیه پیتزا رست بیف ریش ریش , طرز تهیه پیتزا رست بیف دونفره , تفاوت پیتزا رست بیف و گوشت و قارچ , ادویه پیتزا رست بیف , پیتزا رست بیف ایتالیایی , طرز تهیه پیتزا رست بیف آمریکایی

پیتزا رست بیف یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و لذیذ است با مواد اولیه محدود و در دسترسی آماده می‌شود، از این پیتزای خوش طعم می‌توانید برای پذیرایی استفاده کنید، پیتزا رست بیف که با گوشت درست می‌شود طرفداران زیادی دارد و به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پیتزا رست بیف در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم مقدار مواد
گوشت ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
خمیر پیتزا به مقدار لازم
سس سیر یا سس فلفل ۲ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
قارچ ۳ عدد
پیاز حلقه شده ۱ عدد
فلفل دلمه نصف ۱ عدد
پنیر چدار ۱ ورق
سس کچاپ یا گوجه فرنگی به مقدار دلخواه
آویشن برای تزئین به مقدار دلخواه

طرز تهیه پیتزا رست بیف

مرحله ۱: ریختن گوشت با ادویه‌ها و آب در قابلمه

ابتدا گوشت گوساله را تمیز بشورید برای این که گوشت زودتر بپزد، آن را در اندازه‌های کوچک‌تر خرد کنید سپس تکه‌های گوشت را داخل یک قابلمه بریزید مقداری آب روی آن‌ها بگیرید تا روی گوشت‌ها را بگیرد، بعد کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل قابلمه بریزید.

مرحله ۲: اضافه کردن پیاز و سیر در قابلمه و پختن گوشت‌ها

سپس پیاز را پوست بگیرید به مواد داخل قابلمه اضافه کنید چند حبه سیر را هم پوست بگیرید در قابلمه بیندازید، بعد از آن قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید تا گوشت‌ها به مدت ۲ تا ۳ ساعت خوب بپزند و بافت آن‌ها نرم شود.

مرحله ۳: خرد کردن یا ریش ریش کردن گوشت پخته شده

بعد از این که گوشت پخت و آماده شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود، سپس گوشت را از قابلمه بیرون بیاورید، در اندازه‌های کوچک خرد کنید یا گوشت را ریش ریش کنید، داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.

مرحله ۴: چرب کردن قالب و پهن کردن خمیر پیتزا در آن

سپس سینی فر یا قالب پیتزا را با روغن مایع یا کره کمی چرب کنید سپس خمیر آماده را داخل سینی یا قالب پهن کنید سعی کنید که ضخامت خمیر در همه قسمت‌ها یکسان باشد به جای خمیر آماده می‌توانید خودتان خمیر را درست کنید بعد از آن استفاده کنید.

مرحله ۵: نیم پز کردن خمیر پیتزا

بعد برای این که کیفیت پیتزا در نهایت بهتر شود سینی یا قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید، بعد از آن اجازه دهید تا خمیر به مدت ۱۰ دقیقه در فر بماند و به شکل نیم پز شود.

مرحله ۶: ریختن سس سیر یا سس فلفل روی خمیر نبم پز

سپس قالب یا سینی را از فر بیرون بیاورید، در دمای محیط قرار دهید تا کمی از حرارت اولیه آن کم شود، بعد از آن مقداری سس سیر و سس فلفل روی خمیر بریزید با فرچه پخش کنید تا کاملاً سطح خمیر با سس پوشانده شود و طعم سس به خورد خمیر برود.

مرحله ۷: ریختن پنیر پیتزا روی خمیر

مقدار سس بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد و می‌توانید آن‌ را تغییر دهید، سپس یک لایه پنیر پیتزا روی خمیر بریزید و پخش کنید تا کاملا سطح خمیر را بپوشاند مقدار پنیر پیتزا بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد، هرچه بیشتر باشد، در نهایت پیتزا کشدارتر می‌شود.

مرحله ۸: اضافه کردن گوشت ریش شده و قارچ حلقه شده روی خمیر

سپس گوشت‌ها را که در اندازه‌های کوچک خرد یا ریش ریش کرده‌اید روی پنیر پیتزا بریزید و پخش کنید، بعد مقداری قارچ را که از قبل تمیز شسته‌اید، خرابی‌ها و زدگی‌های آن‌ها را گرفته‌اید و به شکل ورقه‌ای خرد کرده‌اید روی پیتزا به طور پراکنده بچینید.

مرحله ۹: اضافه کردن پیاز حلقه شده و پنیر پیتزا

بعد پیاز را پوست بگیرید، به شکل حلقه‌ای یا خلالی برش بزنید و روی پیتزا بچینید، سپس دوباره یک لایه پنیر پیتزا روی گوشت‌ها بریزید و پخش کنید مقدار پنیر پیتزا در این مرحله باید بیشتر از مرحله قبل باشد تا پیتزا خوب کشدار و خوش طعم شود.

مرحله ۱۰: چیدن فلفل دلمه برش داده شده روی پیتزا

سپس فلفل دلمه را که از قبل تمیز شسته‌اید به شکل حلقه‌ای و باریک یا به شکل خلالی یا نگینی برش بزنید، بعد مقداری از آن را با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان روی پیتزا بچینید، پخش کنید و پیتزا را تزئین کنید به دلخواه خودتان می‌توانید از فلفل دلمه استفاده نکنید.

مرحله ۱۱: اضافه کردن پنیر چدار روی مواد

بعد برای این که پیتزا طعم بهتری داشته باشد یک ورق پنیر چدار را هم در اندازه‌های کوچک خرد کنید، روی پیتزا بریزید و پخش کنید، پنیر چدار طعم فوق العاده‌ای دارد و به دلخواه خودتان می‌توانید مقدار بیشتری از آن را روی پیتزا رست بیف بریزید.

مرحله ۱۲: قرار دادن قالب پیتزا در فر، تنظیم دمای فر و پختن پیتزا

سپس سینی فر یا قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید، دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید، اجازه دهید تا پیتزا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر خوب بپزد و پنیرهای سطح آن ذوب شود و کاملا طلایی رنگی شوند.

مرحله ۱۳: نحوه استفاده از تستر و هواپز برای پخت پیتزا

اگر از تستر برای پخت پیتزا استفاده می‌کنید دمای آن را روی ۱۶۰ درجه تنظیم کنید، از هر دو المنت بالا و پایین استفاده کنید، اگر از هواپز برای پخت پیتزا استفاده می‌کنید دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا پیتزا به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.

مرحله ۱۴: بیرون آوردن سینی یا قالب پیتزا از فر

دقت کنید برای این که پنیر کشدارتر شود قبل از این که پیتزا را داخل فر قرار دهید مقداری آب روی پنیر بپاشید بعد در فر قرار دهید وقتی پیتزا پخت و پنیرهای سطح آن طلایی شد سینی یا قالب را از فر بیرون بیاورید، در دمای محیط قرار دهید تا کمی از حرارت اولیه آن کم شود.

مرحله ۱۵: برش زدن و ریختن سس روی پیتزا

سپس پیتزا را در اندازه دلخواه برش بزنید بعد به دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان روی آن مقداری سس کچاپ یا گوجه فرنگی بریزید کمی هم پودر آویشن روی آن بپاشید استفاده از سس و پودر آویشن کاملا سلیقه‌ای است و می‌توانید از آن‌ها استفاده نکنید. در آخر پیتزا رست بیف را به عنوان یک غذای خوش طعم و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.


[ad_2]

منبع

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

اصغر لطفی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

پیشنهادات لیورا

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش