[ad_1]
طرز تهیه پلو مخلوط با مرغ، یک غذای ساده و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه پلو مخلوط با مرغ، یک غذای ساده و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه چیپس خلالی چیپس خلالی یکی از انواع چیپس های پر مصرف در سراسر جهان است که معمولا در کنار غذاهای مثل ساندویچ ها، فست فودها، انواع خورش و .. سرو …
طرز تهیه مربای گل محمدی مربای گل محمدی یکی از انواع مرباهای خوشمزه و بینظیر است که عطر و طعم آن فوق العاده است و خیلی راحت و سریع میتوانید این مربای …
طرز تهیه ساندویچ ژامبون تنوری ساندویچ ژامبون تنوری یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
پلو مخلوط با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، این غذای ساده و شیک برای پذیرایی مناسب است و میتوانید آن را به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این غذای خوش طعم طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پلو مخلوط با مرغ در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
برنج | ۳ پیمانه |
سینه مرغ | نصف یک عدد |
قارچ | ۵ عدد |
بادمجان | ۱ عدد |
گشنیز خرد شده | ۳ قاشق غذا خوری |
نمک و زردچوبه | نصف قاشق چای خوری از هر کدام |
فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری |
زعفران دم کرده | ۳ قاشق غذا خوری |
کره | به مقدار لازم |
زرشک تفت داده شده برای تزئین | به مقدار لازم |
خلال پسته برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه پلو مخلوط با مرغ
مرحله ۱: خرد کردن سینه مرغ و پیاز
ابتدا سینه مرغ را به شکل مکعبی در اندازههای کوچک خرد کنید و کنار بگذارید سپس یک پیاز را پوست بگیرید، بشورید، به شکل نگینی و خیلی ریز خرد کنید، بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود.
مرحله ۲: تفت دادن پیازها و سرخ کردن مرغها
پیازها را در تابه بریزید با روغن داغ تفت دهید تا سبک و شیشهای شوند، سپس مرغهای خرد شده را به تابه اضافه کنید مرغها را تفت دهید تا همه قسمتهای آنها سرخ و طلایی رنگ شود، مرغها را با حرارت بالا تفت دهید که آب نیندازند.
مرحله ۳: اضافه کردن و تفت دادن قارچها و ادویهها
بعد از آن قارچها را که از قبل تمیز شستهاید و خرابی آنها را گرفتهاید به شکل حلقهای خرد کنید، سپس به مواد داخل تابه اضافه کنید، بعد قارچها را را با حرارت بالا تفت دهید تا آب نیندازند سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله ۴: اضافه کردن زعفران دم کرده
وقتی عطر ادویهها در مواد پخش شد زعفران دم کرده غلیظ را که از قبل آماده کردهاید روی مواد بریزید، همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا عطر، رنگ و طعم زعفران به خورد مواد برود سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله ۵: جوشاندن برنج
بعد از آن داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند سپس مقداری برنج را که از قبل با آب و نمک خیس کردهاید داخل قابلمه بریزید، اجازه دهید تا برنج به همراه آب به مدت ۵ تا ۶ دقیقه بجوشد.
مرحله ۶: آبکش کردن برنج و دم کردن زعفران
بعد از این که بافت برنج کمی نرم شد، برنج را آبکش کنید، سپس آن را کنار بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود بعد مقداری زعفران را داخل یک ظرف کوچک بریزید روی آن کمی آب جوش بگیرید و بگذارید تا خوب دم بکشد وغلیظ شود.
مرحله ۷: چیدن سیب زمینی در کف قابلمه
سپس کف یک قابلمه مقداری روغن بریزید، کمی نمک کف قابلمه بپاشید مقداری هم زعفران آب کرده در قابلمه بریزید سپس سیب زمینی را پوست بگیرید بشورید، به شکل حلقهای خرد کنید سپس حلقههای سیب زمینی را کف قابلمه بچینید تا کاملاً کف را بپوشاند.
مرحله ۸: ریختن برنج و مواد گوشتی داخل قابلمه
بعد یک لایه از برنج آبکش را کف قابلمه روی سیب زمینیها بریزید سپس مقداری از مواد گوشتی را روی آن بریزید بعد مقداری گشنیز را که از قبل تمیز شستهاید و خشک شدهاند را ریز خرد کنید، سپس کمی از آن را روی مواد گوشتی بریزید و پخش کنید.
مرحله ۹: قرار دادن کره روی لایه آخر برنج
سپس یک لایه دیگر برنج روی مواد گوشتی بریزید، پخش کنید دوباره یک لایه از مواد را روی برنج بریزید کمی هم گشنیز خرد شده به مواد اضافه کنید بعد لایه آخر را برنج بریزید و مقداری کره روی آن قرار دهید تا کم کم آب شود و به خورد برنج برود.
مرحله ۱۰: دم انداختن برنج و شستن و خرد کردن بادمجان
سپس مقداری زعفران دم کرده روی برنج بریزید در قابلمه را با دم کنی ببندید، اجازه دهید تا روی حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزد، در فاصلهای که برنج دم میکشد میتوانید به دلخواه خودتان بادمجان را پوست بگیرید و به شکل حلقهای خرد کنید.
مرحله ۱۱: قرار دادن بادمجانها در آب نمک
بعد بادمجانها را داخل یک ظرف آب نمک قرار دهید تا تلخی آنها گرفته شود بعد از تقریب نیم ساعت بادمجانها را آبکشی کنید بگذارید تا خشک شوند سپس داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود.
مرحله ۱۲: سرخ کردن بادمجانها
سپس بادمجانها را داخل روغن داغ سرخ کنید وقتی که یک طرف سرخ شد بادمجان را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود وقتی همه حلقههای بادمجان را سرخ کردید آنها را از داخل تابه خارج کنید، بعد در ظرف دیگری بریزید تا حرارت انها کم شود.
مرحله ۱۳: تفت دادن زرشکها در تابه
در یک تابه کوچک مقداری روغن بریزید روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس مقداری زرشک به تابه اضافه کنید و زرشکها را تفت دهید، اگر میخواهید که طعم زرشک ها ملس شود مقداری شکر در تابه بریزید و با زرشکها تفت دهید.
مرحله ۱۴: ریختن برنج در ظرف و تزئین آن
بعد از این که برنج پخت قابلمه را از روی حرارت بردارید سپس برنج را داخل ظرف مناسب بکشید بعد مقداری زرشک و خلال پسته روی برنج بریزید و آن را تزئین کنید، سپس بادمجانهای سرخ شده را روی برنج بچینید، ریختن بادمجان به دلخواه خودتان است. در آخر پلوی مخلوط با مرغ را به عنوان یک غذای خوش طعم برای پذیرایی همراه با ترشی، سالاد و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه پلو مخلوط با مرغ، یک غذای ساده و بسیار خوشمزه!
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران