[ad_1]
طرز تهیه ووپی پای شکلاتی، یک میان وعده خاص و شیک
طرز تهیه ووپی پای شکلاتی، یک میان وعده خاص و شیک

طرز تهیه کیک توت فرنگی و بادام کیک توت فرنگی و بادام یکی از انواع کیک های خوشمزه و خوش عطر است که با مواد و رسپی های مختلفی پخته می شود، …

طرز تهیه کیک کشمشی کیک کشمشی یکی از کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا با مغزیجاتی مثل گردو، بادام و .. تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه شیرینی نخودچی به روش ساده شیرینی نخودچی یگی از شیرینی های خوشمزه و ساده ایرانی است که برای مناسبت های خاص و مثل عید نوروز درست می شود، برای مشاهده …
ووپی پای شکلاتی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد و خیلی راحت و سریع و به روشهای مختلف آماده و تهیه میشود و برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب است این شیرینی خوش طبع طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ووپی پای شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای شیرینی | مقدار مواد |
آرد | ۱ و ۴/۳ پیمانه |
پودر کاکائو | ۴/۳ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | ۱ پنس |
کره | ۱۱۵ گرم |
شکر | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
ماست پر چرب یا باتر میلک | ۱ پیمانه |
عصاره وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
مواد لازم برای گاناش | مواد لازم |
شکلات تلخ | ۱۵۰ گرم |
خامه | ۱۵۰ میلی لیتر |
پوست پرتقال یا عصاره میوه ( اختیاری) | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه ووپی پای شکلاتی
مرحله ۱: امادهسازی آرد و افزودنیها
برای طرز تهیه ووپی پای شکلاتی ابتدا آر د را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس بکینگ پودر و نمک را به آرد اضافه کنید و هم بزنید و کاملاً با هم ترکیب کنید بعد از آن پودر کاکائو را هم به ترکیب آرد اضافه کنید تا هم بزنید و تا با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۲: تهیه ترکیب کره و شکر
سپس ترکیب آرد را الک کنید تا همه مواد خشک کاملا با هم ترکیب شوند و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود بعد کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است داخل یک ظرف بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و با خوب هم مخلوط کنید.
مرحله ۳: ایجاد بافت کرمی با همزن برقی
مخلوط شکر و کره را با همزن برقی هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و بافت روشن و کرمی و کشداری تشکیل شود بعد تخم مرغها را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و با مواد، مخلوط و یکدست و کرم رنگ شوند.
مرحله ۴: افزودن وانیل و باترمیلک به مخلوط
بعد مقداری وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغها را بگیرد سپس مقداری باترمیلک یا ماست را به مواد اضافه کنید و فقط به اندازهای که با هم مخلوط شوند هم بزنید تا بافت یکدستی تشکیل شود.
نکته: طرز تهیه باترمیلک دستساز
برای درست کردن باترمیلک یک لیوان شیر را در یک ظرف کوچک بریزید و ۱ قاشق چای خوری آب لیمو ترش تازه و یا سرکه داخل شیر بریزید و هم بزنید تا شیر در اصلاح ببرد و آماده شود.
مرحله ۵: ادغام آرد و مواد مرطوب
در این مرحله ممکن است که مواد گلوله گلوله شود که جای نگرانی نیست بعد ترکیب آرد الک شده را کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسگ به شکل دورانی و به آرامی هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۶: آماده کردن سینی
سپس در سینی و یا قالب مورد نظر کاغذ روغنی قرار دهید و بعد با کمک اسکوپ مقداری از مایه کیک به اندازه یک تخم مرغ را بردارید و روی کاغذ روغنی قرار داده و به جای اسکوپ میتوانید مایه کیک را داخل قیف بریزید و روی کیک تزئین کنید.
مرحله ۷: پخت در فر
سپس قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزند و آماده شوند و بعد قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود.
مرحله ۸: تهیه گاناش شکلاتی
بعد از آن برای درست کردن گاناش مقداری شکلات تلخ را داخل یک ظرف بریزید و خامه را به آن اضافه کنید و ظرف را به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا شکلات ذوب شود و با خامه کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۹: خنک کردن و همزدن گاناش
سپس از روی حرارت غیر مستقیم بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود بعد از این که خنک شد سپس با همزن برقی هم بزنید تا کف کند و بعد مقداری پوست پرتقال رنده شده یا هر میوهای به دلخواه خودتان به مواد اضافه کنید.
مرحله ۱۰: استراحت گاناش در یخچال
بعد مخلوط آماده شده را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت یک ساعت استراحت کند و گاناش خودش را بگیرد و بافت آن سفتتر شود بعد از این زمان مخلوط گاناش را از یخچال بیرون بیاورید و سپس آن را در یک قیف مناسب بریزید.
مرحله ۱۱: تهیه ووپی پای شکلاتی
سپس یک پای شکلاتی را بردارید و روی آن مقداری گاناش بمالید و پخش کنید و مانند ساندویچ یک پای دیگر را روی آن قرار دهید و با دست کمی فشار دهید و سفت کنید و بعد کوکیهای شکلاتی آماده شده را داخل یک ظرف مناسب بچینید.
مرحله ۱۲: تزئین و سرو ووپی پای شکلاتی
بعد به دلخواه و با سلیقه خودتان میتوانید مقداری شکلات ذوب شده یا خامه فرم گرفته روی کوکیها بریزید و با پودر پسته و مغز گردوی خرد شده و یا شکلات چیپسی تزئین کنید و بعد تعدادی از کوکیهای شکلاتی خوش طعم را داخل ظرف مناسب بچینید. در آخر ووپی پای شکلاتی را به عنوان یک دسر شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانیها همراه با چای سرو کنید.
طرز تهیه ووپی پای شکلاتی، یک میان وعده خاص و شیک
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران