[ad_1]
طرز تهیه همبرگر لوبیا قرمز و قارچ یک غذای خوشمزه و سالم
طرز تهیه همبرگر لوبیا قرمز و قارچ خیلی ساده و خوشمزه است. با این دستور میتونید یه همبرگر گیاهی درست کنید که هم سالمه و هم طعم خوبی داره. مواد لازم هم معمولا توی هر خونهای پیدا میشه و اگه یه چیزی نداشتین، میتونید با یه چیز دیگه جایگزینش کنید. بریم سراغ دستور پخت!
برای تهیه همبرگر لوبیا قرمز و قارچ، اول لوبیا قرمز رو خیس کنید و بپزید. پیاز و سیر رو تفت بدید و قارچ رنده شده رو اضافه کنید. لوبیاهای پخته شده رو له کنید و با مخلوط قارچ و پیاز ترکیب کنید. برگ تربچه و نان تست پودر شده رو اضافه کنید و ورز بدید. مواد رو فرم بدید و بذارید توی یخچال استراحت کنه. بعد سرخ کنید و با نان، کاهو و گوجه سرو کنید. نوش جان!
مواد لازم | مقدار |
لوبیا قرمز | ۱ پیمانه |
قارچ رنده شده | ۱ پیمانه |
برگ سبز تربچه خرد شده | ۴ ق غذا خوری |
نان تست | ۳ عدد |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر تخم گشنیز | به مقدار لازم |
طرز تهیه همبرگر لوبیا قرمز و قارچ
مرحله ۱: خیساندن و پختن لوبیا
ابتدا لوبیا قرمز رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید تا نفخ لوبیا گرفته بشه. بعد لوبیا رو آبکش کنید و با مقداری آب توی قابلمه بریزید و بذارید بپزه تا نرم بشه. میتونید از زودپز هم استفاده کنید.
مرحله ۲: آمادهسازی پیاز و سیر
پیاز رو ریز خرد کنید و با کمی روغن کنجد توی ماهیتابه تفت بدید تا کاراملی بشه. سیرها رو هم پوره کنید و به پیازها اضافه کنید و کمی تفت بدید.
مرحله ۳: افزودن قارچ
قارچهای رنده شده رو به پیاز و سیر اضافه کنید و حرارت رو بالا ببرید تا آب قارچ کشیده بشه. در انتها، نمک، فلفل سیاه و کمی زردچوبه به مواد بزنید و از روی حرارت بردارید.
مرحله ۴: له کردن لوبیا
لوبیاهای پخته و خنک شده رو با گوشتکوب خوب له کنید تا کاملاً یکدست بشه. سپس مخلوط قارچ و پیاز رو به لوبیا اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ۵: افزودن برگ تربچه و تخم گشنیز
برگ تربچه خرد شده رو به مخلوط لوبیا اضافه کنید. نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله ۶: افزودن نان تست پودر شده
نان تستها رو پودر کنید و به مواد اضافه کنید. حالا مواد رو خوب ورز بدید تا کاملاً منسجم بشه و شکل بگیره.
مرحله ۷: فرم دادن همبرگرها
از مواد آماده شده، به اندازه یه توپ کوچیک بردارید و با دست گرد کنید و سپس پهن کنید. همبرگرها رو توی بشقاب قرار بدید و برای ۱ ساعت توی یخچال استراحت بدید.
مرحله ۸: سرخ کردن همبرگرها
توی یه ماهیتابه کمی روغن دلخواه بریزید و بذارید داغ بشه. همبرگرها رو توی ماهیتابه بذارید و هر طرفشون رو سرخ کنید تا طلایی و خوشرنگ بشن.
مرحله ۹: سرو کردن
همبرگرهای سرخ شده رو با نان همبرگر، کاهو و گوجهفرنگی سرو کنید. این همبرگرها یه غذای سالم و خوشمزه هستن که میتونید توی ناهار یا شام سرو کنید. نوش جان!
مطالب پربازدید از سراسر وب
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران