[ad_1]
طرز تهیه نان تست دو رنگ، برای صبحانهای متفاوت و شیک!
طرز تهیه نان تست دو رنگ، برای صبحانهای متفاوت و شیک!
نان تست دو رنگ یکی از انواع نانهای خوشمزه و فانتزی است که طعمی عالی و فوق العاده دارد و بافت آن بسیار سبک، نرم و لطیف است، نان تست دو رنگ خیلی راحت و سریع درست میشود و برای وعده صبحانه بسیار خوش طعم و پرخاصیت است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه نان تست دو رنگ در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
آرد نان فانتزی | ۵۰۰ گرم |
مایه خمیر | ۸ گرم |
شیر خشک قنادی | ۳۰ گرم |
نمک | ۸ گرم |
شکر | ۱۰ گرم |
کره | ۴۰ گرم |
بهبود دهنده | ۲ گرم |
آب | ۲۹۰ تا ۳۰۰ میلی لیتر |
پودر کاکائو | نصف قاشق غذا خوری |
طرز تهیه نان تست دو رنگ
مرحله اول
برای طرز تهیه نان تست دو رنگ ابتدا ۲۴۰ میلی لیتر از آب را داخل یک ظرف بریزید و سپس مایه خمیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند بعد کمی شکر به مخلوط اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید سپس ظرف را کنار بگذارید تا مایه خمیر عمل بیاید.
مرحله دوم
بعد از تقریباً ۸ دقیقه مایع خمیر آماده میشود در این فاصله برای درست کردن خمیر مقداری آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس مقداری شکر و کمی نمک به آرد اضافه کنید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید.
مرحله سوم
بعد مقداری شیر خشک و کمی هم بهبود دهنده روی ترکیب آرد بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند، سپس خمیر مایه را که آماده شده است روی ترکیب آرد بریزید و با دست ورز دهید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند. به جای شیر خشک و آب میتوانید از شیر کم چرب استفاده کنید.
مرحله چهارم
سپس مقداری کره به مخلوط مواد اضافه کنید و ورز دهید تا کره کاملا به خورد مواد برود و بافت آنها نرم و لطیف شود بعد کم کم بقیه آب را اضافه کنید و مخلوط را نهایتاً به مدت ۱۵ دقیقه ورز دهید تا خمیر تشکیل شده صاف و یکدست و نرم شود.
مرحله پنجم
اگر از دستگاه خمیرگیر برای ورز دادن خمیر استفاده میکنید، ۸ تا ۱۰ دقیقه ورز دادن کافیست، خمیر در نهایت باید بافت نرم و لطیفی داشته باشد در غیر این صورت ۲ تا ۳ قاشق آب را به آن اضافه کنید و دوباره کمی ورز دهید تا بافت آن نرم شود.
مرحله ششم
اگر بافت خمیر شل و چسبناک شده بود میتوانید یک یا دو قاشق آرد را کم کم به آن اضافه کنید و ورز دهید تا بافت آن یکدست و کمی سفتتر شود سپس خمیر تشکیل شده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و در دو ظرف جداگانه قرار دهید.
مرحله هفتم
سپس مقداری پودر کاکائو را داخل یک ظرف بریزید و یک قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست شوند سپس مخلوط را به یک قسمت از خمیرها اضافه کنید و ورز دهید تا با هم ترکیب و خمیر شکلاتی شود.
مرحله هشتم
سپس خمیرها را به طور جداگانه کمی ورز دهید و گرد کنید و بعد داخل دو ظرف را چرب کنید و هر کدام از خمیرها را در یکی از آنها قرار دهید بعد پلاستیک یا سلفون را هم چرب کنید و روی ظرفها را بپوشانید و کنار بگذارید تا استراحت کنند.
مرحله نهم
بعد اجازه دهید تا خمیرها به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم در دمای محیط استراحت کنند و حجم آنها تقریباً دو برابر شود و پف کنند بعد از این زمان خمیرها را فولد کنید یعنی خمیر را روی یک سطح صاف به شکل مستطیلی کمی پهن و باز کنید.
مرحله دهم
سپس خمیر را از طول و از دو طرف تا بزنید و بچرخانید دوباره دو تای دیگر به خمیر بزنید یعنی خمیر را از چهار طرف جمع کنید و چانه بگیرید و گرد کنید و بعد کنار بگذارید و اجازه دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه دیگر در دمای محیط استراحت کنند.
مرحله یازدهم
بعد روی یک سطح صاف را چرب کنید و خمیر ساده را روی آن قرار دهید و با وردنه به شکل مستطیل باز کنید سپس خمیر کاکائویی را هم به همین ترتیب به شکل مستطیل و با ضخامت هم اندازه خمیر ساده روی سطح صاف پهن و باز کنید.
مرحله دوازدهم
سپس خمیر قهوهای را به آرامی روی خمیر ساده قرار دهید و بعد خمیرها را رول کنید در انتهای رول خط بین خمیرها را حتماً فشار دهید تا کاملاً بسته شود و در هنگام پخت خمیرها از هم جدا نشوند و خط انتهایی خمیر را در قسمت زیر بگذارید.
مرحله سیزدهم
بعد قالب تست ۳۰ سانتی را چرب کنید و خمیر رول شده را داخل آن قرار دهید به شکلی که خط خمیر در قسمت پایین قالب قرار بگیرد و اجازه دهید خمیر تا زمانی که حجم آن دو برابر شود در دمای محیط استراحت کند و برای پخت آماده شود.
مرحله چهاردهم
سپس قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه خمیر بپزد و نان کاملاً پخته و طلایی رنگ شود، مراقب باشید نانها خشک نشوند و نسوزند.
مرحله پانزدهم
در طول زمان پخت یک ظرف آب داغ را کف فر قرار دهید تا آب بخار شود و نانها خشک نشوند بعد از این که نان کاملاً پخته و آماده شد قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی سرد شود و بعد به آرامی از قالب بیرون بیاورید.
مرحله شانزدهم
سپس نان را با چاقوی برش با دندانههای ریز در اندازههای دلخواه و یکسان برش بزنید تا نان هنگام برش زدن خمیر و پودر نشود چون نحوه برش نان تاثیر زیادی روی بافت نان و شکل و ظاهر آن دارد و بعد نانها را داخل یک ظرف مناسب بچینید. در آخر نان تست دو رنگ را در وعده صبحانه و یا به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی همراه با عسل و مربا و کره و چای داغ سرو کنید.
طرز تهیه نان تست دو رنگ، برای صبحانهای متفاوت و شیک!
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران