[ad_1]
طرز تهیه مرغ درسته مجلسی به سبک رستورانی در منزل
سلام دوستان! امروز میخواهیم طرز تهیه مرغ درسته مجلسی رو یاد بگیریم. این غذا یکی از اون غذاهای شیک و خوشمزهس که همیشه در مهمونیها و دورهمیها طرفدار داره. با این دستور میتونید یه مرغ مجلسی عالی درست کنید که هم طعمش عالیه و هم ظاهرش قشنگه. بریم سراغ مواد لازم و مراحل تهیه!
برای تهیه مرغ درسته مجلسی، اول مرغ و سبزیجات رو بشورید و خرد کنید. زعفران رو دم کنید و مرغ رو با پیاز و هویج نیمپز کنید. بعد فر رو گرم کنید و مرغ و سبزیجات رو توی سینی بچینید و آب مرغ رو اضافه کنید. سینی رو با فویل بپوشونید و بذارید تو فر بپزه. بعد از ۴۰ دقیقه فویل رو بردارید و مرغ رو با سس زعفران و رب گوجه آغشته کنید تا طلایی بشه. با برنج یا نون سرو کنید و نوش جان!
مواد اصلی | مقدار |
مرغ کامل | ۱ عدد |
هویج | ۲ عدد |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
سیبزمینی بزرگ | ۱ عدد |
گل کلم | ۱ پیمانه |
کلم بروکلی | ۱ پیمانه |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
مواد دیگر | مقدار |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه مرغ درسته مجلسی
مرحله ۱: آمادهسازی مواد
ابتدا مرغ را بشورید و تمیز کنید و آن را روی تخته برش از وسط برش دهید. پیاز را بشورید و پوست کنید. هویجها را بشورید و با پوست کن پوست بگیرید و به صورت حلقهای برش دهید. کلم بروکلی و گل کلم را بشورید و داخل ظرف پر آب بگذارید تا خیس بخورد. بعد چند دقیقه دوباره آبکشی کنید و آنها را به چند قسمت تقسیم کنید. فلفل دلمهای را بشورید و به صورت ورقهای یا نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. سیبزمینی را بشورید و پوست کنید و روی تخته برش ورقهای خرد کنید.
مرحله ۲: دم کردن زعفران
کتری را روی شعله قرار دهید تا جوش شود. زعفران ساییده شده را با مقداری آب جوش در ظرفی کوچک بریزید و روی کتری قرار دهید تا دم بکشد. درب ظرف زعفران را بگذارید تا عطر آن حفظ شود.
مرحله ۳: نیمپز کردن مرغ و سبزیجات
در قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و مرغ را به همراه پیاز و هویجها روی شعله قرار دهید تا مرغ و هویجها نیمپز شوند. در انتها مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید تا مرغ مزهدار شود. میتوانید مقداری سیر پوره شده هم به آب مرغ اضافه کنید.
مرحله ۴: جدا کردن مواد
بعد از ۳۰ دقیقه که مرغ نیمپز شد و آب مرغ غلیظ شد، شعله را خاموش کنید. مرغ و هویج را از آب جدا کنید و آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذارید.
مرحله ۵: گرم کردن فر
فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. سپس سینی فر را بیرون آورید و مرغ نیمپز شده را وسط سینی قرار دهید.
مرحله ۶: چیدن سبزیجات
سیبزمینیهای ورقهای شده را روی سطح سینی بچینید تا پر شود. سپس همه سبزیجات شامل گل کلم، فلفل دلمهای، کلم بروکلی و هویجهای نیمپز شده را روی سیبزمینیها قرار دهید.
مرحله ۷: اضافه کردن آب مرغ
۲ لیوان از آب مرغ صاف شده را داخل سینی اضافه کنید. فویل را روی سینی بکشید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید تا بخار بتواند خارج شود.
مرحله ۸: پخت در فر
سینی فر را به آرامی داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید تا همه مواد پخته شوند.
مرحله ۹: طلایی کردن مرغ
بعد از ۴۰ دقیقه، فویل را بردارید و بگذارید تا روی مرغ طلایی شود.
مرحله ۱۰: آماده کردن سس
در ظرفی زعفران دم کرده را به همراه رب گوجه، روغن زیتون و مقداری ادویههای دلخواه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.
مرحله ۱۱: سس زدن مرغ
با کمک قلم مو مخصوص آشپزی، روی مرغها را به سس آغشته کنید تا طلایی و خوشرنگ شوند.
مرحله ۱۲: سرو کردن
مرغ و سبزیجات شما آماده است. میتوانید آنها را با برنج یا نان سرو کنید. نوش جان!
مطالب پربازدید از سراسر وب
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران