بازدید 105
0

طرز تهیه مرغ اناری، راهنمای صفر تا صد مرغ با رب انار

[ad_1]

طرز تهیه مرغ اناری، راهنمای صفر تا صد مرغ با رب انار

طرز تهیه نان پیازچه به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه نان پیازچه نان پیازچه یکی از انواع نان های خوشمزه و متفاوت است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای …

طرز تهیه باقلا قاتق ساده به روش رشتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه باقلا قاتق باقلا قاتق از غذاهای بسیار ساده و ارزان قیمت گیلانی است که با دستورها و مواد متنوعی درست می …

طرز تهیه قرابیه سیب، یک شیرینی مغزدار خوشمزه و خاص

طرز تهیه قرابیه سیب قرابیه سیب یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع تهیه و درست می‌شود …

طرز تهیه مرغ انار دون طرز تهیه مرغ اناری با گردو طرز تهیه مرغ با انار و رب انار مرغ اناری نی نی سایت مرغ اناری نواب ابراهیمی مرغ انار دون پهلو مرغ ترش با انار و گردو

مرغ اناری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که طعم و عطر آن بسیار عالی و پر طرفدار است و خیلی راحت و سریع آماده و تهیه می‌شود و برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مناسب است، مرغ اناری را می‌توانید به روش‌های مختلف درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه مرغ اناری در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم مقدار مواد
ران مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سماق ۱ قاشق غذا خوری
پودر غوره ۱ قاشق غذا خوری سر خالی
فلفل چهار رنگ نصف قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق غذا خوری
آب انار ۴/۱ فنجان
رب انار ترش ۱ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه مرغ اناری

مرحله ۱: تهیه ترکیبات پایه

ابتدا یک پیاز را خلالی خرد کنید و در یک ظرف بریزید و سپس مقداری سماق به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند بعد از آن مقداری هم پودر غوره روی پیازها بریزید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله ۲: افزودن نمک و فلفل

سپس کمی نمک به مواد اضافه کنید و هم بزنید و بعد هم مقداری فلفل چهار رنگ روی پیازها بریزید و هم بریزید و با هم ترکیب کنید تا به خورد پیازها برود بعد تعدادی انار را تمیز بشورید و آب آن‌ها را بگیرید تا آب انار به مقدار لازم و کافی برسد.

مرحله ۳: اضافه کردن آب و رب انار

بعد از آن آب انار را به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و سپس مقداری رب انار را هم به مخلوط مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند و رب انار به خورد پیازها برود و همه مواد خوب با هم مخلوط شوند.

مرحله ۴: استفاده از روغن زیتون و زعفران

سپس مقداری روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم و با دست خوب مخلوط کنید و چنگ بزنید تا آب پیازها از آن‌ها خارج شود و عطر ادویه‌ها در مخلوط پخش شود به دلخواه خودتان می‌توانید از مقداری زعفران هم استفاده کنید.

مرحله ۵: آماده‌سازی و آغشته کردن مرغ

سپس تکه‌های مرغ را که بهتر است از ران مرغ استفاده کنید در یک ظرف قرار دهید و روی آن‌ها با یک چاقوی تیز چند برش ایجاد کنید و بعد ران‌های مرغ را داخل مخلوط مواد قرار دهید و با دست کاملاً آن‌ها را به پیازها و ادویه‌ها آغشته کنید.

مرحله ۶: مرحله مهم مریناد

سپس روی ظرف را با نایلون یا سلفون بپوشانید و بعد ظرف را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا مرغ‌ها به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال استراحت کنند و طعم و عطر ادویه‌ها و مخلوط مواد به خورد آن‌ها بروند و تکه‌های مرغ‌ها را طعم‌دار کنند.

مرحله ۷: پیش‌آماده‌سازی قبل از پخت

بعد از این زمان ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و اگر ظرف برای گذاشتن داخل فر مناسب است که از همان استفاده کنید در غیر این صورت مرغ‌ها را در ظرف مناسب بریزید و مخلوط پیاز و ادویه‌ها را هم به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

مرحله ۸: پخت در فر با فویل

سپس روی ظرف مورد نظر را با فویل بپوشانید و ظرف مرغ‌ها را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و بعد از آن دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا مرغ‌‌ها به مدت یک ساعت و نیم در فر بپزند.

مرحله ۹: گریل کردن مرغ

بعد از این زمان ظرف را از داخل فر بیرون بیاورید و فویل روی آن را و بردارید و دوباره ظرف را به مدت یک ربع دیگر در فر قرار دهید تا روی سطح مرغ‌ها هم کاملاً بپزد و سرخ و طلایی شود، می‌توانید از حرارت گریل استفاده کنید.

مرحله ۱۰: تزئین نهایی

سپس ظرف مرغ‌ها را از فر بیرون بیاورید و بعد تکه‌های مرغ را داخل ظرف مناسب بچینید و با چند برگ نعنا و شوید و ریحان تازه در کنار مرغ آن‌ها را تزئین کنید سپس برنج را هم که در فاصله پخت مرغ‌ها آماده کرده‌اید داخل ظرف مناسب بکشید.

مرحله ۱۱: سرو غذا با مخلفات و تزئینات اضافی

بعد دو عدد گوجه فرنگی را تمیز بشورید و به شکل حلقه‌ای برش بزنید و در کنار مرغ‌ها قرار دهید برای تزئین مرغ‌ها می‌توانید با توجه به سلیقه خودتان از سیب زمینی سرخ کرده یا دانه‌های انار و مقداری مغز گردوی خرد شده هم استفاده کنید. در آخر مرغ اناری را به عنوان یک غذای شیک و مجلسی برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با برنج زعفرانی و سالاد و ترشی و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

[ad_2]

منبع

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

اصغر لطفی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

پیشنهادات لیورا

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش