بازدید 74
0

طرز تهیه مربای به خانگی و خوشرنگ با طعمی بی نظیر

[ad_1]

طرز تهیه مربای به خانگی و خوشرنگ با طعمی بی نظیر

طرز تهیه نان دینر رول، یک نان بسیار خوشمزه انگلیسی!

طرز تهیه نان دینر رول نان دینر رول یکی از انواع نان‌های خوشمزه و لذیذ فانتزی است که بافتی سبک و نرم و …

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر شمالی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر ترشی شکم پر یکی از انواع ترشی های پرطرفدار ایرانی است که با مواد بسیار متنوعی درست …

طرز تهیه ترشی بامیه به روش تبریزی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ترشی بامیه ترشی بامیه یکی از انواع ترشی های کمتر شناخته شده ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود. …

فیلم طرز تهیه مربای به طرز تهیه مربا خانگی طرز تهیه مربای به نگینی طرز تهیه مربای به خشک شده طرز تهیه مربای به با شیره خرما طرز تهیه مربای به و شربت به لیمو طرز تهیه مربای به آپارات طرز تهیه مربای به رژیمی

مربای به یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورها و رنگ های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای به خانگی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

برای تهیه مربای به، ابتدا به‌ها را شسته و به صورت دلخواه خرد می‌کنیم. آب را در قابلمه جوشانده و به‌ها را اضافه می‌کنیم تا کمی نرم شوند. پس از ۳۰ دقیقه، شکر و آب لیمو ترش را افزوده و با حرارت ملایم می‌پزیم.

در صورتی که شربت مربا غلیظ شد، مقداری آب جوشیده اضافه می‌کنیم. طعم دار کردن مربا با موادی مثل دارچین، هل و زعفران اختیاری است. پس از اینکه مربا به قوام رسید، آنرا در محیط قرار می‌دهیم تا خنک شود. پس از خنک شدن، مربا را در ظرف شیشه‌ای مناسب نگهداری می‌کنیم.

مواد لازم مقدار مواد
میوه به ۱ کیلوگرم
شکر ۱ کیلوگرم
آب ۸ لیوان
آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای به خانگی

مرحله ۱: آماده‌سازی و شستشوی به‌ها

برای تهیه مربای به خونگی ابتدا به ها را به خوبی می شوییم، سپس به صورت دلخواه خرد می کنیم. توجه داشته باشید که پوست گرفتن میوه به سلیقه ای است و می توانید این مربای خوشمزه را با به دارای پوست نیز درست کنید.

مرحله ۲: جوشاندن آب و اضافه کردن به‌ها

در این مرحله آب را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا جوش بیاید. پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، به های خرد شده را به آرامی به آب جوش اضافه می کنیم.

مرحله ۳: نرم‌کردن به‌ها و جمع‌آوری کف روی مربا

حالا مدت ۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا به ها درون آب جوش باقی بمانند تا کمی نرم شوند. در همین حین که آب در حال جوشیدن است، کف های روی آب را جمع می کنیم و دور میریزیم. این کار به شفاف تر شدن رنگ مربا کمک می کند.

مرحله ۴: اضافه کردن شکر و تنظیم حرارت پخت

پس از گذشت ۳۰ دقیقه زیر قابلمه شعله پخش کن قرار می دهیم و شکر را به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را به صورت چفت می گذاریم یا دم کنی روی آن قرار می دهیم. حالا اجازه می دهیم مربا به مدت ۵ تا ۷ ساعت با حرارت بسیار ملایم بپزد و رنگ بیندازد.

مرحله ۵: انتخاب بین روش‌های سریع و سنتی پخت

دوستان گرامی به این نکته توجه داشته باشید که ما می توانیم این مربای خوشمزه را به صورت یک ساعته نیز بپریم، اما اگر مربا را با حرارت ملایم و زمان طولانی به روش سنتی پخته شود، در پایان پخت رنگ مربا خیلی بهتر می شود.

مرحله ۶: اضافه کردن آب لیموترش

در ۵ دقیقه پایانی پخت مربا، آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ۵ دقیقه با مربا بجوشد. نکته ای که باید در پخت این مربا در نظر داشته باشیم این است که مربای به را نسبت به مرباهای دیگر باید کمی رقیق تر از روی حرارت برداریم.

مرحله ۷: تنظیم قوام مربا پس از پخت

دلیل این امر این است که میوه به پس از پخت حالتی ژلاتینی پیدا می کند و پس از سرد شدن مربا شیره آن خیلی سفت تر می شود. اگر شیره مربای شما بیش از حد غلیظ شد، کافیست کمی آب جوشیده به مربا اضافه کنید.

مرحله ۸: استفاده از ادویه‌ها برای افزایش طعم

سپس اجازه دهید مدتی روی حرارت بماند تا آب جوشیده با شیره مربا یکدست شود. برای طعم دار کردن این مربا می توانیم به سلیقه خود از هل، چوب دارچین و زعفران دم کرده استفاده کنیم که سلیقه ای می باشد.

مرحله ۹: بررسی قوام نهایی مربا

ما در این دستور از هیچ ماده طعم دهنده ای استفاده نکردیم، چون طعم و عطر میوه به به حد کافی خوب است. پس از اینکه شیره مربا غلیظ شد، ۱ قاشق غذاخوری از شیره بر می داریم و در فریزر قرار می دهیم.

مرحله ۱۰: خنک‌کردن و بررسی قوام مربا

پس از گذشت ۳ دقیقه شیره مربا را از یخچال خارج می کنیم، اگر حالتی کشدار داشته باشد یعنی مربا به قوام رسیده است. حالا  حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم مربا به مدت ۱۲ ساعت به همان شکل باقی بماند.

مرحله ۱۱: نگهداری و بسته‌بندی مربای به

توجه داشته باشید که باید در حین این ۱۲ ساعت درب قابلمه بسته باشد تا مربا به خوبی قرمز شود. در پایان مربا را درون یک ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم، سپس برای نگهداری طولانی مدت در یخچال قرار می دهیم.

[ad_2]

منبع

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

اصغر لطفی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

پیشنهادات لیورا

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش