[ad_1]
طرز تهیه محلبی شکلاتی، دسر فوری و بسیار خوشمزه
طرز تهیه محلبی شکلاتی، دسر فوری و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دسر ایرمیک دسر ایرمیک یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد این …

طرز تهیه تاکوی توت فرنگی تاکو توت فرنگی یکی از انواع دسرهای شیک و جذاب است که طعم و عطری عالی و فوق …

طرز تهیه دسر نارگیلی دسر نارگیلی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و با طعم و عطر فوقالعاده است که برای پذیرایی و مهمانیها …
محلبی شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع و با مواد اولیه در دسترس تهیه و آماده میشود، محلبی شکلاتی بافتی نرم و لطیف و طعمی فوق العاده و عالی دارد که برای پذیرایی و مهمانیها بسیار شیک و مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه محلبی شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم محلبی شکلاتی | |
شیر | ۴ پیمانه |
نشاسته | ۳ قاشق غذا خوری |
پودر شکلات | ۲ قاشق غذا خوری |
شکر | نصف پیمانه |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه محلبی شکلاتی
مرحله ۱: افزودن شکر به شیر
ابتدا مقداری شیر را داخل یک ظرف بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند نیاز نیست که حتماً شکر در شیر حل شود چون بعد از اضافه کردن بقیه مواد ظرف را روی حرارت قرار میدهید و شکر کاملاً حل میشود.
مرحله ۲: اضافه کردن پودر کاکائو
بعد از آن مقداری پودر کاکائو را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا پودر کاکائو در شیر پخش و حل شود و به صورت گلوله در شیر باقی نماند بهتر است از پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید تا در نهایت محلبی شکلاتی طعم و عطر بهتری داشته باشد.
مرحله ۳: مخلوط کردن نشاسته ذرت
سپس مقداری نشاسته ذرت را به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نشاسته ذرت کاملاً با شیر حل شود و مخلوط کمی غلیظتر و با قوامتر شود، نشاسته ذرت چون بافتی شبیه آرد دارد بعد از اضافه کردن خوب هم بزنید تا در مخلوط گلوله نشود.
مرحله ۴: اضافه کردن پودر وانیل
بعد مقداری پودر وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و سپس ظرف مخلوط مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید و با همزن دستی یا قاشق مخلوط را مدام هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۵: تنظیم غلظت مخلوط
مخلوط بعد از گرم شدن کم کم غلیظ میشود به دلیل وجود نشاسته ذرت داخل مخلوط مواد بعد از این که شیر شروع به جوشیدن کند مخلوط سریع به قوام میرسد و غلظت آن زیاد میشود بنابراین باید مدام مخلوط را هم بزنید و به غلظت آن هم توجه کنید.
مرحله ۶: خنک کردن مخلوط در دمای محیط
وقتی مخلوط به غلظت مناسب و دلخواه خودتان رسید، ظرف آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، البته به این نکته دقت کنید که بعد از سرد شدن محلبی، غلظت آن بیشتر میشود پس نگذارید که محلبی روی حرارت خیلی سفت و غلیظ شود.
مرحله ۷: پر کردن ظرفهای سرو و قرار دادن در یخچال
بعد از این که محلبی را از روی حرارت برداشتید با قاشق مقداری از آن را داخل ظرفهای مناسب سرو بریزید و اجازه دهید تا در دمای محیط کامل حرارت اولیه آن از بین برود و بعد از آن ظرفها را داخل یخچال بگذارید تا محلبی کاملاً خودش را بگیرد.
مرحله ۸: تزئین با شکلات رنده شده
بعد از تقریباً ۱ تا ۲ ساعت که محلبی سفت و منسجم شد و عطر و طعم همه مواد کاملاً به خورد هم رفت ظرفهای سرو را از داخل یخچال بیرون بیاورید و مقداری شکلات کاکائویی یا شیری را رنده کنید و روی ظرفهای سرو بریزید و پخش کنید.
مرحله ۹: تزئین نهایی با مواد دیگر و سرو کردن
با سلیقه و به دلخواه خودتان میتوانید روی محلبی را با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده، خلال بادام و یا شکلات چیپسی و چند برش موز حلقهای یا توت فرنگی تزئین کنید و این دسر خوش طعم را برای پذیرایی سرو کنید.
طرز تهیه محلبی شکلاتی، دسر فوری و بسیار خوشمزه
5 1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران