بازدید 97
0

طرز تهیه قرابیه سیب، یک شیرینی مغزدار خوشمزه و خاص

[ad_1]

طرز تهیه قرابیه سیب، یک شیرینی مغزدار خوشمزه و خاص

طرز تهیه قرابیه سیب مارمالادی طرز تهیه قرابیه سیب دارچینی ترکیه قرابیه سیب و گردو قرابیه سیب ترکیه قرابیه سیب بدون کره

قرابیه سیب یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع تهیه و درست می‌شود و بافت آن بسیار سبک و ترد است این شیرینی مغزدار و خوش طعم طرفداران زیادی دارند برای پذیرایی و مهمانی‌ بسیار شیک و مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه قرابیه سیب در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم مقدار مواد
کره ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۲ قاشق غذا خوری
پودر قند ۴/۳ پیمانه
وانیل ۱ بسته معادل ۵ گرم
بکینگ پودر نصف ۱ بسته معادل ۵ گرم
آرد ۲ پیمانه
مواد لازم میانی مقدار مواد
سیب سبز ترش یا شیرین ۲ عدد
شکر ۲ قاشق غذا خوری
گردوی ریز خرد شده ۲ پیمانه
دارچین ( اختیاری) ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه قرابیه سیب

مرحله ۱: آغاز فرآیند با ذوب کره

ابتدا مقداری کره را داخل یک ظرف بریزید و روی حرارت غیر مستقیم و یا حرارت خیلی کم قرار دهید تا کره ذوب شود و سپس ظرف را بردارید و کنار بگذارید تا کره به دمای محیط برسد و کمی خنک شود سپس ماست را به آن اضافه کنید.

مرحله ۲: ترکیب کامل مواد اصلی

کره و ماست را کاملاً با هم مخلوط کنید تا بافت یکدستی تشکیل شود سپس تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود و کاملاً با مواد مخلوط و یکدست شود سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا سبک شود.

مرحله ۳: افزودن شیرینی و عطر به آرد

بعد مقداری پودر قند به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند سپس وانیل و بکینگ پودر را هم روی آرد بریزید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید بعد از آن ترکیب آرد را الک کنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند و بافت آن‌ها یکدست شود.

مرحله ۴: ترکیب آرد و مواد اصلی

سپس ترکیب آرد را کم کم به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند و گلوله‌های آرد در مخلوط مواد باقی نماند بعد خمیر تشکیل شده را حسابی ورز دهید تا بافت آن یکدست و صاف و نرم و لطیف شود و خمیر به دست نچسبد.

مرحله ۵: استراحت خمیر در یخچال

بعد خمیر را داخل یک ظرف که چرب کرده‌اید قرار دهید و روی آن را با پلاستیک و یا سلفون بپوشانید و سپس ظرف را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر خوب استراحت کند و جا بیفتد و طعم و عطر همه مواد کاملاً با هم مخلوط شوند‌.

مرحله ۶: تهیه مغز شیرینی با سیب و گردو

سپس سیب‌ها را بشورید و پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و داخل یک ظرف بریزید بعد مقداری شکر به سیب‌ها اضافه کنید و هم بزنید و مقداری مغز گردوی ریز خرد شده را نیز روی سیب‌ها بریزید، بهتر است از سیب‌های ترش مزه استفاده کنید.

مرحله ۷: تغییر رنگ و مزه مغز شیرینی

بعد ظرف سیب‌ها را روی حرارت ملایم قرار دهید هم بزنید تا سیب‌ها کمی آب بیندازند و شکر حل شود و به رنگ کارامل دربیاید و به خورد سیب‌ها برود و مغز گردوها هم روغن بیندازند و همه مواد با هم خوب مخلوط شوند بعد درب ظرف را ببندید.

مرحله ۸: اتمام پخت مغز و افزودن دارچین

سپس اجازه دهید تا سیب‌ها و مغز گردوها با هم بپزند و آب آن‌ها کشیده شود و به خورد هم بروند و کاراملی شوند سپس مقداری دارچین را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر دارچین در مواد پخش شود و سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.

مرحله ۹: آماده‌سازی سطح برای پهن کردن خمیر

بعد ظرف را در دمای محیط قرار دهید تا مخلوط مواد کمی خنک شود سپس خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و به دو قسمت تقسیم کنید و بعد روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و با وردنه خمیر را پهن و باز کنید.

مرحله ۱۰: تقسیم‌بندی و شکل‌دهی به خمیر

سپس خمیر را به شکل دایره فرم دهید و بعد به وسیله یک چاقوی تیز یا هر وسیله دیگری به شکل مثلث‌های هم اندازه مثل پیتزا برش بزنید بعد با قاشق یک مقدار از مخلوط مواد را بردارید و روی وسط قسمت پهن برش‌های مثلثی شکل خمیر قرار دهید.

مرحله ۱۱: آماده‌سازی قالب و چرب‌کردن سینی

سپس خمیر را از سمت پهن به سمت باریک رول کنید و انتها را کمی فشار دهید و کنار بگذارید همه خمیرها را به همین شکل آماده کنید بعد داخل سینی فر و یا یک قالب را با روغنی یا کره چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف سینی و یا قالب قرار دهید.

مرحله ۱۲: پخت نهایی شیرینی‌ها در فر

بعد برش‌های خمیر را با فاصله در سینی بچینید و سپس سینی را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید بعد دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا شیرینی‌ها به مدت تقریباً ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزند و آماده شوند.

مرحله ۱۳: نکات مهم در مراحل نهایی پخت

چون حرارت و دمای فرهای مختلف با هم فرق می‌کند بهتر است که بعد از گذشت ۳۰ دقیقه شیرینی‌ها را تست کنید که خوب پخته شوند اما خشک نشوند و نسوزند دقت کنید که در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف شیرینی‌ها از بین می‌رود.

مرحله ۱۴: خارج کردن قرابیه از فر

بعد از این که روی شیرینی‌ها طلایی شد سینی شیرینی‌ها را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا قرابیه‌ها کمی خنک شوند و بعد به آرامی شیرینی‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.

مرحله ۱۵: تزیین قرابیه‌ها

بعد از این که شیرینی‌ها خنک شدند مقداری پودر قند روی شیرینی‌ها الک کنید و سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان می‌توانید مقداری عسل و یا شکلات ذوب شده روی شیرینی‌ها بریزید و بعد با پودر پسته و یا مغز گردوی خرد شده آنها را تزئین کنید.

مرحله ۱۶: سرو قرابیه

سپس تعدادی قرابیه سیب را داخل یک ظرف مناسب بچینید و این شیرینی‌های خوش طعم و پر خاصیت را به عنوان یک میان وعده پر طرفدار و دلچسب و یا یک دسر شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

[ad_2]

منبع

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

اصغر لطفی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

پیشنهادات لیورا

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش