بازدید 116
0

طرز تهیه شیرینی گل رز، یک گزینه عالی برای پذیرایی!

[ad_1]

طرز تهیه شیرینی گل رز، یک گزینه عالی برای پذیرایی!

طرز تهیه شیرینی گل رز، یک گزینه عالی برای پذیرایی!

طرز تهیه دسر پرتقالی، به سبک جدید و بسیار شیک!

طرز تهیه دسر پرتقالی دسر پرتقالی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی نرم و لطیف دارد، این دسر خیلی راحت درست می‌شود برای آماده کردن دسر پرتقالی می‌توانید …

طرز تهیه نان روگن پف دار و مخصوص با طعم بسیار عالی

طرز تهیه نان روگن نان روگن یکی از انواع نان های حجیم و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کلوچه خانگی به روش ساده و طعم بسیار عالی

طرز تهیه کلوچه خانگی کلوچه خانگی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که به راحتی می توانیم آنرا در منزل درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه شیرینی گل رز,شیرینی گل رز شربتی ,شیرینی گل رز بدون فر ,شیرینی گل رز لیوانی ,شیرینی گل رز ترکیه ,شیرینی گل رز نارگیلی

شیرینی گل رز یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی خیلی سبک و ترد دارد، این شیرینی خوش طعم خیلی راحت درست می‌شود برای درست کردن این شیرینی نیازی به فر نیست و برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی گل رز در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم مقدار مواد
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۳ قاشق غذا خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
ماست ۵ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۳ قاشق غذا هوری
بکینگ پودر ۱ و نیم قاشق چای خوری
آرد سفید قنادی ۲ لیوان
دارچین به مقدار دلخواه
شکر به مقدار دلخواه
عسل به مقدار دلخواه

طرز تهیه شیرینی گل رز

مرحله اول

ابتدا تخم مرغ را داخل یک ظرف بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود و بافت آن یکدست شود سپس مقداری شکر به آن اضافه کنید، دوباره هم بزنید و با هم مخلوط کنید تا بافت آن کرم رنگ، کش‌دار و یکدست شود.

مرحله دوم

سپس مقداری وانیل را روی مخلوط مواد بریزید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغ را بگیرد بعد از آن ماست را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا بافت یکدست و صافی تشکیل شود.

مرحله سوم

بعد روغن مایع را به مخلوط مواد اضافه کنید، دوباره با همزن دستی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک شود، بعد یک لیوان از آرد الک شده را به مخلوط مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم

سپس ترکیب آرد و مواد را هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و آرد داخل مخلوط گلوله نشود بعد بکینگ پودر را به مخلوط تشکیل شده اضافه کنید، هم بزنید تا بافت یکدستی تشکیل شود در ادامه بقیه آرد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله پنجم

دقت کنید که بقیه آرد را حتما به شکل کنترل شده به مواد اضافه کنید، زمانی که خمیر جمع شد و بافت آن صاف و یکدست شد دیگر لازم نیست که آرد بریزید، بعد خمیر تشکیل شده را با دست خوب ورز دهید تا بافت آن یکدست، نرم و لطیف شود.

مرحله ششم

اگر بافت خمیر تشکیل شده کمی حالت چسبندگی داشت و موقع ورز دادن به دست می‌چسبید می‌توانید مقدار کمی آرد به آن اضافه کنید و دوباره ورز دهید تا بافت آن کمی سفت‌تر شود دقت کنید که مقدار آرد زیاد نشود چون لطافت خمیر از بین می‌رود.

مرحله هفتم

بعد روی یک سطح صاف را مقداری آب بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید، سپس با وردنه خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر پهن کنید، ضخامت خمیر نباید خیلی نازک یا خیلی پهن شود سپس اطراف خمیر را با کاتر برش بزنید و مرتب کنید.

مرحله هشتم

سپس مقداری عسل را داخل یک ظرف کوچک بریزید بعد کمی آب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عسل رقیق شود در ادامه عسل رقیق شده را با فرچه روی سطح خمیر بمالید و آن را رومال کنید به طوری که سطح خمیر کاملاً با عسل پوشانده شود.

مرحله نهم

بعد از آن مقداری شکر قهوه‌ای روی سطح خمیر بریزید و پخش کنید تا همه قسمت‌های خمیر با شکر پوشانده شود سپس دارچین را روی خمیر بپاشید تا عطر و طعم آن در همه قسمت‌ها خمیر پخش شود مقدار دارچین به سلیقه خودتان بستگی دارد.

مرحله دهم

در ادامه خمیر را با انگشتان دست به آرامی رول کنید و در انتها خمیر را محکم کنید و به هم بچسبانید تا موقع سرخ شدن باز نشود، رول خمیر را در اندازه‌های یکسان برش بزنید بهتر است که برش‌هایی به اندازه ۲ سانتی‌متر روی خمیر ایجاد کنید.

مرحله یازدهم

سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود‌، مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که برش‌های خمیر در آن غوطه ور شود بعد از آن برش‌های خمیر را داخل روغن داغ بریزید و سرخ کنید.

مرحله دوازدهم

در فاصله‌ای که برش‌های خمیر سرخ می‌شوند مدام و سریع با قاشق روغن داغ را روی سطح خمیرها هم بریزید تا بقیه قسمت‌های آن به طور یکدست سرخ شوند و پف کنند وقتی که یک طرف شیرینی‌ها سرخ و طلایی رنگ شد آن‌ها را برگردانید.

مرحله سیزدهم

بعد اجازه دهید تا طرف دیگر آن‌ها هم خوب سرخ و طلایی شود سپس شیرینی‌ها را از داخل تابه بیرون بیاورید و روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها برود سپس شیرینی‌ها را در ظرف دیگری بچینید همه خمیرها را به همین ترتیب آماده کنید.

مرحله چهاردهم

بعد از آن برای این که سطح شیرینی‌ها براق‌تر شود مقداری عسل را داخل یک ظرف بریزید، کمی آب ولرم به آن اضافه کنید و آن را رقیق کنید سپس با فرچه سطح شیرینی‌ها را با مقداری از آن رومال کنید تا براق شوند و طعم آن‌ها نیز شیرین‌تر شود.

مرحله پانزدهم

سپس با توجه به ذائقه و با سلیقه خودتان می‌توانید روی شیرینی‌ها را با مقداری پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده و خلال بادام یا شکلات چیپسی تزئین کنید بعد شیرینی‌ها را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله شانزدهم

وقتی که شیرین ی کاملاً خودشان را گرفتند و طعم عسل به خورد آن‌ها رفت شیرینی‌ها را از یخچال بیرون بیاورید سپس تعدادی شیرینی گل رز را در یک ظرف مناسب بچینید و برای پذیرایی از مهمان‌ها همراه با چای یا قهوه سرو کنید و لذت ببرید.

[ad_2]

منبع

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

اصغر لطفی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

پیشنهادات لیورا

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش

استخرهای تهران؛ معرفی بهترین استخرها و نحوه خرید بلیط آنلاین

3 هفته پیش

روش های جدید آموزشی برای پایه ششم ابتدایی

2 ماه پیش

نصب ChatGPT با پلتفرم هوش مصنوعی فارسی‌زبان GapGPT.app

3 ماه پیش

نقش کلیه‌ها در تصفیه خون

3 ماه پیش