[ad_1]
طرز تهیه شیرینی نسکافه ای، یک شیرینی جذاب برای پذیرایی!
طرز تهیه شیرینی نسکافه ای، یک شیرینی جذاب برای پذیرایی!

طرز تهیه کیک گردویی کیک گردویی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای عصرانه تهیه می …

طرز تهیه کوکو سبزی رژیمی کوکو سبزی رژیمی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ رژیمی است که خیلی راحت درست میشود، از …

طرز تهیه کیک خرمالو کیک خرمالو یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار فصل زمستان است که با رسپی های متنوعی درست …
شیرینی نسکافه یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد این شیرینی خیلی راحت درست میشود، شیرینی نسکافهای برای پذیرایی بسیار مناسب است و در میان شیرینی دوستان به خصوص کودکان طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی نسکافه ای در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
روغن جامد | ۱۲۵ گرم |
آرد | ۱۲۵ گرم معادل ۱ لیوان |
نشاسته ذرت | ۲۵ گرم معادل ۴/۱ لیوان |
پودر قند | ۴۰ گرم معادل ۳/۱ لیوان |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
نسکافه فوری | ۱ تا ۲ بسته |
طرز تهیه شیرینی نسکافه ای
مرحله اول
ابتدا مقداری روغن جامد را داخل یک ظرف بریزید سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا با هم مخلوط شوند بعد از آن با دور تند همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و بافت یکدست، کشدار و روشنی را تشکیل دهند.
مرحله دوم
سپس مقداری وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود بعد از آن مقداری پودر نسکافه را داخل یک ظرف کوچک بریزید و کمی آب جوش به آن اضافه کنید سپس آنها را هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله سوم
بعد از این که مخلوط نسکافه یکدست شد آن را به ترکیب روغن جامد و پودر قند اضافه کنید سپس مخلوط را خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و عطر و طعم نسکافه به خورد مواد برود مقدار استفاده از نسکافه به سلیقه خودتان بستگی دارد.
مرحله چهارم
بعد مقداری آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس آرد را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک به شکل دورانی و در یک جهت هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند، لازم نیست که مخلوط را خیلی هم بزنید.
مرحله پنجم
سپس نشاسته ذرت را هم الک کنید تا بافت آن یکدست شود بعد نشاسته ذرت را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند در هنگام اضافه کردن آرد و نشاسته ذرت این کار را کم کم و کنترل شده انجام دهید تا بافت مخلوط سفت نشود.
مرحله ششم
حالا همه مواد را با همزن برقی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند وقتی بافت صاف و یکدستی تشکیل شد بعد از آن داخل سینی فر یا قالب مورد نظر را با روغن مایع یا کره کاملا چرب کنید یا یک کاغذ روغنی را کف قالب مورد نظر یا سینی فر قرار دهید.
مرحله هفتم
بعد از آن مایه کیک را داخل قیف با ماسوره مناسب بریزید و یا در صورتی که قیف در دسترس شما نیست میتوانید مقداری از مایه را بردارید، با دست فرم دهید و گرد کنید سپس روی آن طرح دلخواه بزنید بعد آنها را با فاصله در سینی فر بچینید.
مرحله هشتم
سپس سینی را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر برقی را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید بعد هم اجازه دهید تا شیرینیها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بمانند و خوب بپزند تا سطح آنها تقریباً طلایی رنگ شود. در صورتی که از فر گازی برای پخت شیرینی استفاده میکنید دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله نهم
چون حرارت و دمای فرهای مختلف با هم فرق میکند دقت کنید که شیرینیها زیاد داخل فر نمانند و خشک نشوند، بهتر است که بعد از ۱۰ دقیقه تست کنید اگر خوب پخته بودند آنها را از داخل فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند.
مرحله دهم
بعد از این که شیرینیها خنک شدند آنها را به آرامی از کاغذ روغنی یا کف سینی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید، حالا به دلخواه و با سلیقه خودتان میتوانید روی شیرینها مقداری عسل رقیق شده یا شکلات ذوب شده هم دمای محیط بریزید.
مرحله یازدهم
سپس شیرینیها را با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده و خلال بادام یا شکلات چیپسی تزئین کنید بعد از آن این شیرینی خوش طعم را به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانیها همراه با چای سرو کنید.
طرز تهیه شیرینی نسکافه ای، یک شیرینی جذاب برای پذیرایی!
5 1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران