[ad_1]
طرز تهیه رولت درباری؛ غذای فوق العده مجلسی برای پذیرایی از مهمانان ویژه
طرز تهیه رولت درباری؛ غذای فوق العده مجلسی برای پذیرایی از مهمانان ویژه
در این مطلب از «سایت آموزشی در نهایت»، قصد داریم تا به یکی از خوشمزهترین و منحصربهفردترین دستورات پخت پرداخته و طرز تهیه رولت درباری را به شما آموزش دهیم. رولت درباری، با توجه به ترکیبات متفاوت و طعم دلپذیرش، میتواند یک انتخاب عالی برای مهمانیها و جشنهای شما باشد. بیایید بدون معطلی به سراغ مواد لازم و مراحل پخت این غذای خوش طعم و دلچسب برویم.
برای طرز تهیه رولت درباری، یک غذای لذیذ با مخلوطی از گوشت چرخ کرده و سینه مرغ آماده شده و به همراه ادویهجات خوش عطر و طعم، لایهای نازک از مخلوط گوشت و مرغ را روی کیسه فریزر پهن کرده، رول میکنیم و پس از نیمهمنجمد شدن، برش میزنیم، سپس رولتها را سرخ کرده و در سس غلیظ و خوشمزهای که با پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویهجات تهیه شده، میپزیم تا طعم دار شوند. این دستور پخت با کته زعفرانی یا برنج سفید سرو میشود و طعمی بینظیر و مجلسی را به ارمغان میآورد.
مواد لازم گوشت | مقدار |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز رنده شده | ۱ عدد |
نمک، فلفل سیاه و زعفران | به مقدار کافی |
مواد لازم برای مرغ | مقدار |
سینه مرغ | ۳۵۰ گرم |
پیاز رنده شده | ۱ عدد |
زعفران | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس | مقدار |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زعفران و زرشک | به مقدار کافی |
آب | به مقدار کافی |
طرز تهیه رولت درباری
مرحله ۱: آمادهسازی مواد گوشتی
ابتدا، سینه مرغ و گوشت چرخکرده را هر کدام با پیاز رندهشده و ادویههای مخصوص خود شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زعفران (برای مرغ)، نمک، فلفل سیاه و زعفران (برای گوشت چرخکرده) در ظروف جداگانه مخلوط کنید. اطمینان حاصل کنید که ادویهها به خوبی با گوشتها ترکیب شدهاند تا طعمدهی بهینهای داشته باشند.
مرحله ۲: پهن کردن مواد بر روی کیسه فریزر
مخلوط گوشت و مرغ را به ترتیب روی یک کیسه فریزر باز شده پهن کنید. ابتدا لایهای از مخلوط گوشت چرخکرده را به ضخامت یک سانتیمتر پهن کنید، سپس لایه مرغ را روی آن قرار دهید. این کار باعث میشود لایهها به خوبی به یکدیگر بچسبند.
مرحله ۳: رول کردن و قرار دادن در فریزر
مواد پهنشده روی کیسه فریزر را با دقت رول کنید. از انتها شروع کرده و به آرامی فشار دهید تا هوای میان لایهها خارج شود. رول بهدستآمده را در فریزر قرار دهید تا نیمه منجمد شود. این کار برش زدن را در مراحل بعدی آسانتر میکند.
مرحله ۴: برش زدن رولت
پس از اینکه رولت به مدت کافی در فریزر بود و به حالت نیمه منجمد رسید، آن را خارج کرده و به آرامی به قطعات دلخواه برش دهید. این برشها باید به اندازهای باشند که هنگام پخت و سرخ شدن، شکل خود را حفظ کنند.
مرحله ۵: سرخ کردن رولتها
در یک تابه با روغن داغ، رولتهای برش خورده را از هر طرف تا زمانی که طلایی و ترد شوند، سرخ کنید. مراقب باشید تا رولتها به یکدیگر نچسبند و همه طرفهای آن به خوبی پخته شوند.
مرحله ۶: تهیه سس
در حین سرخ کردن رولتها، شروع به تهیه سس کنید. پیاز نگینی را در کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و کمی آب را اضافه کنید و اجازه دهید تا سس به خوبی جا بیفتد و غلیظ شود.
مرحله ۷: افزودن رولتها به سس
پس از آنکه رولتها سرخ شدند و سس به خوبی غلیظ شد، رولتها را به سس اضافه کنید. این کار باعث میشود رولتها طعم دلچسبتری به خود بگیرند و طعمها به خوبی در هم ترکیب شوند.
مرحله ۸: آمادهسازی برای سرو
پس از اینکه رولتها به مدت کافی در سس پخته و طعمدار شدند، آنها را در یک ظرف سرو قرار دهید. برای تزئین، میتوانید کمی زرشک و زعفرون را روی غذا بپاشید. این دستور پخت با کته زعفرانی یا «برنج سفید» سرو میشود و میتواند یک وعده غذایی کامل و خوشمزه را برای شما و عزیزانتان فراهم کند.
طرز تهیه رولت درباری؛ غذای فوق العده مجلسی برای پذیرایی از مهمانان ویژه
5
2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران