[ad_1]
طرز تهیه حلوای زنجبیلی، یک حلوای شیک و جذاب تبریزی!
طرز تهیه حلوای زنجبیلی، یک حلوای شیک و جذاب تبریزی!

طرز تهیه کیک موکا بدون فر کیک موکا بدون فر یکی از انواع کیکهای خوشمزه است که برای درست کردن آن نیازی به فر نیست و خیلی راحت آماده میشود این کیک …

طرز تهیه بال مرغ عسلی بال مرغ عسلی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با رسپی ها و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه سالاد اسفناج سالاد اسفناج یکی از انواع سالادهای خوشمزه و سالم است که برای افراد گیاهخوار بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
حلوای زنجبیل یکی از انواع حلواهای خوشمزه و لذیذ تبریزی است که خیلی راحت درست میشود. بافت این حلوای پر طرفدار بسیار سبک و نرم است، حلوای زنجبیل را میتوانید برای پذیرایی و مهمانیها به جای شیرینیهای متنوع استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه حلوای زنجبیلی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
آرد | ۲ پیمانه |
پودر قند | ۲ پیمانه |
زنجبیل | ۲ قاشق غذا خوری |
هل | ۱ قاشق غذا خوری |
کره | ۷۵ گرم |
روغن جامد | ۷۵ گرم |
طرز تهیه حلوای زنجبیلی
مرحله اول
ابتدا آرد را سه بار الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس آرد را داخل یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید بعد با یک قاشق چوبی آرد را مدام هم بزنید و به مدت تقریبا ۴۰ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله دوم
بعد از این زمان تابه را از روی حرارت بردارید و آرد را تا هنوز داغ است دوباره الک کنید و داخل تابه بریزید سپس مقداری کره ذوب شده و روغن جامد که به دمای محیط رسیده است را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم
مخلوط را مدام هم بزنید تا وقتی که آرد با کره و روغن مایع کاملا مخلوط شود به طوری که بافت صاف و یکدستی را تشکیل دهد سپس تابه را از روی حرارت بردارید بعد پودر زنجبیل را روی آن الک کنید و با قاشق هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
مرحله چهارم
سپس پودر هل را هم روی مخلوط الک کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند، وقتی عطر و طعم پودر زنجبیل و پودر هل کاملا به خورد مواد رفت در آخر پودر قند را روی مخلوط مواد الک کنید، سپس مخلوط را با دست حسابی ورز دهید.
مرحله پنجم
وقتی که آرد کاملا با مواد ترکیب شد بافت مخلوط تشکیل شده کمی سفت میشود سپس در کف یک ظرف، نایلون قرار دهید و حلوا را داخل آن بریزید بعد با یک گوشتکوب حلوا را کف ظرف فشرده تا در همه قسمتها به طور یکسان قرار بگیرد.
مرحله ششم
بعد از آن تا هنوز حلوا گرم است با یک چاقوی تیز حلوا را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید سپس برشهای حلوا را داخل ظرف مناسب بچینید و در یخچال قرار دهید و به مدت ۳ تا ۴ ساعت اجازه دهید تا حلوا خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود.
مرحله هفتم
سپس برشهای حلوا را از یخچال بیرون بیاورید و روی آنها را با پودر کاکائو، پودر پسته یا پودر نارگیل تزئین کنید بعد چند برش حلوای زنجبیلی را داخل ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک چاشنی مناسب و مقوی به جای قند همراه با چای استفاده کنید.
طرز تهیه حلوای زنجبیلی، یک حلوای شیک و جذاب تبریزی!
5 1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران