[ad_1]
طرز تهیه آش کلم برگ، بسیار خوشمزه به روش سنتی!
طرز تهیه آش کلم برگ، بسیار خوشمزه به روش سنتی!
طرز تهیه فیله استریپس فیله استریپس یکی از انواع غذاهای خوشمزه فست فودی است که در دسته بندی غذاهای سوخاری قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه آش زمستانی آش زمستانی یکی از انواع آشهای خوشمزه و لذیذ است که طعمی بینظیری دارد و مناسب روزهای سرد زمستان است، این آش ساده به روشهای مختلف و با …
طرز تهیه سالاد مرغ و آووکادو سالاد مرغ و آووکادو یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
آش کلم برگ یکی از انواع آشهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم دارد و خیلی راحت و سریع درست میشود، این آش خوش طعم طرفداران زیادی دارد و یک میان وعده مناسب و بینظیر است که با روشهای مختلف پخته میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش کلم برگ در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | مقدار مواد |
کلم برگ | ۱ عدد کوچک |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
لپه | ۱ پیمانه |
بلغور گندم | ۱ پیمانه |
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذا خوری |
نعناع خشک | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل سیاه و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
پودر سیر | به مقدار لازم |
آب قلم یا عصاره گوشت | به مقدار لازم |
آب غوره | ۱ لیوان چای خوری |
طرز تهیه آش کلم برگ
مرحله ۱: آمادهسازی لپه
ابتدا از شب قبل لپه را در یک ظرف بریزید و مقداری آب روی آن بگیرید و اجازه دهید تا خوب خیس بخورد و نفخ آن گرفته شود و در هنگام طبخ زودتر پخته شود، در طول این مدت یک بار آب آن را عوض کنید و کنار بگذارید تا آب را به خود بکشد.
مرحله ۲: پخت لپه
سپس موقع طبخ غذا لپهها را در یک قابلمه بریزید و مقداری آب هم به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به مدت تقریبا ۳ ساعت بپزد و نرم شود، در این مدت بلغور را به همراه آب جوش در ظرفی بریزید و اجازه دهید تا خوب خیس بخورد.
مرحله ۳: آمادهسازی پیاز و کلم
بعد پیاز را نگینی خرد کنید و در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و بعد پیازها را در آن تفت دهید تا سبک شود، سپس کلم برگ را که از قبل کوچک و نگینی خرد کردهاید و تمیز شستهاید به پیازها اضافه کنید.
مرحله ۴: تفت دادن پیاز و کلم
بعد کلمها را تفت دهید تا کمی نرم و سبک شوند، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، بعد در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود، سپس رب گوجه فرنگی را در آن بریزید و تفت دهید.
مرحله ۵: اضافه کردن ادویهها
بعد از این که بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شد ادویهها را که شامل نمک، زردچوبه و فلفل سیاه است به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید، سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری فلفل قرمز و پودر سیر را هم روی مواد بریزید و کمی تفت دهید.
مرحله ۶: اضافه کردن نعناع و آب
وقتی که عطر ادویهها در مواد پخش شد، نعناع خشک را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد مقداری آب روی مواد بریزید و سپس آب قلم که از قبل درست کردهاید و یا عصاره گوشت را هم به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید تا شروع به جوشیدن کند.
مرحله ۷: ترکیب مواد و پخت آش
وقتی مخلوط به جوش آمد پیاز و کلم سرخ شده را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس لپه پخته و بلغور خیس خورده را هم روی مخلوط مواد بریزید و هم بزنید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا آش گل کلم به مدت یک ساعت و نیم خوب بپزد و جا بیفتد.
مرحله ۸: اضافه کردن آب غوره
در پانزده دقیقه آخر پخت آب غوره را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید تا مزهها به خورد هم بروند و عطر و طعم همه مواد کاملا با هم ترکیب شود، بعد آش را بچشید و میزان تندی و ترشی مواد را تنظیم کنید و بعد از روی حرارت بردارید.
مرحله ۹: تنظیم مزهها و تزئین آش
سپس آش گل کلم را در ظرف مناسب بریزید و به دلخواه و با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان با مقداری کشک، پیاز داغ، نعناع داغ و سیر داغ و خردههای مغز گردو تزئین کنید و این آش خوش طعم و لذیذ را همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
شاید دوست داشته باشید!
طرز تهیه آش کلم برگ، بسیار خوشمزه به روش سنتی!
5
1
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران