[ad_1]
رازهای تهیه یک پیراشکی اسفناج و پنیر خوشمزه و شیک!
رازهای تهیه یک پیراشکی اسفناج و پنیر خوشمزه و شیک!

طرز تهیه کباب تابه ای لقمه ای کباب تابه ای لقمه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه جوجه کباب با استخوان جوجه کباب با استخوان یکی از انواع کباب های اصیل و خوشمزه ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه کوفته مرغ با سس انار کوفته مرغ با سس انار یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش …
پیراشکی اسفناج و پنیر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود و برای پذیرایی و مهمانیها بسیار شیک و مناسب است این نوع پیراشکی بافتی سبک و لطیف دارد و طعم پنیر داخل آن فوق العاده است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پیراشکی اسفناج و پنیر در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم خمیر پیراشکی | مقدار مواد |
آرد | ۳ پیمانه |
آب ولرم | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ۲/۱ پیمانه |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق غذا خوری سر خالی |
نمک | ۲/۱ قاشق مربا خوری |
شکر | ۲/۱ قاشق مربا خوری |
مواد لازم داخل پیراشکی | مقدار مواد |
اسفناج خرد شده | ۱ کیلو |
روغن | ۲ قاشق غذا خوری |
پنیر صبحانه کم نمک | ۱۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
آب لیمو | ۲ قاشق غذا خوری سر خالی |
سیر | ۵ حبه |
گردو خرد شده | ۲/۱ پیمانه |
طرز تهیه پیراشکی اسفناج و پنیر
مرحله ۱: آمادهسازی مخلوط آرد
برای طرز تهیه پیراشکی اسفناج و پنیر ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک شود و بعد مقداری نمک و شکر و پودر خمیر مایه فوری را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند سپس ترکیب آرد را دوباره الک کنید تا همه مواد خوب با مخلوط شوند و بافت آنها یکدست شود.
مرحله ۲: افزودن روغن و آب به مخلوط آرد
سپس ترکیب آرد را داخل یک ظرف بریزید و روغن مایع را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند سپس مقداری آب ولرم را روی مخلوط بریزید و مخلوط کنید و خمیر تشکیل شده را به مدت ۱۰ دقیقه با دست خوب ورز دهید.
مرحله ۳: استراحت خمیر در محیط تاریک
وقتی که بافت خمیر صاف و یکدست و نرم و لطیف شد آن را داخل یک ظرف که چرب کردهاید قرار دهید و روی آن را با یک نایلون یا پارچه بپوشانید و ظرف را در جای تاریک قرار دهید تا خمیر عمل بیاید و حجم آن تقریباً دو برابر شود.
مرحله ۴: ورز دادن و تقسیمبندی خمیر
بعد از نیم ساعت که خمیر پف کرد روی ظرف را بردارید و پف خمیر را بگیرید و کمی ورز دهید و سپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را کمی ورز دهید و چانه بگیرید و سپس داخل یک ظرف قرار دهید و روی آن را بپوشانید.
مرحله ۵: استراحت دوباره خمیرها
دوباره اجازه دهید تا خمیرها به مدت ۱۰ دقیقه دیگر استراحت کنند و حجم آنها زیاد شود، در این فاصله برای درست کردن مواد داخل پیراشکی مقداری اسفناج را تمیز بشورید و در سبد بگذارید تا آب اضافی آنها خارج شود و کاملاً خشک شوند.
مرحله ۶: تفت دادن اسفناج
سپس اسفناجها را با چاقوی تیز کاملا ریز خرد کنید و بعد یک تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اسفناجها را در آن بریزید و هم بزنید تا آب بیندازند و آب آنها جمع شود بعد مقداری روغن در تابه بریزید تا داغ شود و اسفناجها را در آن کمی تفت دهید.
مرحله ۷: افزودن سیر و تفت دوباره اسفناج
وقتی که اسفناجها کمی تغییر رنگ دادند سپس چند حبه سیر را که از قبل پوست گرفتهاید و ریز خرد کردهاید در تابه بریزید و همراه با اسفناجها تفت دهید تا سبک و طلایی رنگ شوند و عطر سیر در مواد پخش شود و طعم آن به خورد اسفناجها برود.
مرحله ۸: تهیه مخلوط پنیر و گردو
سپس مقداری پنیر را رنده کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند بعد مقداری مغز گردو را خرد کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید و کمی تفت دهید تا گردوها کمی روغن بیندازند و طعم آنها را به خورد مواد برود.
مرحله ۹: تکمیل مخلوط با پنیر پیتزا و آبلیمو
بعد مقداری پنیر پیتزا را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر پیتزا کم کم ذوب شود و با بقیه مواد مخلوط شود سپس مقداری آبلیمو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله ۱۰: آمادهسازی قالب و کاغذ روغنی
سپس داخل قالب را با روغن مایع یا کره چرب کنید بهتر است که از قالب تارت استفاده کنید بعد کاغذ روغنی را روی یک سطح صاف قرار دهید و خمیر آماده شده را روی کاغذ روغنی قرار دهید و آن را با وردنه روی کاغذ روغنی پهن و باز کنید.
مرحله ۱۱: تهیه قالب اصلی و سطح بندی مواد
خمیر را به اندازه قالب پهن کنید و سپس خمیر آماده شده و فرم گرفته را داخل قالب بیندازید و تمام سطح آن را با چنگال سوراخ کنید تا خمیر بعد از پخت خیلی پف نکند و شکل آن خراب نشود سپس از مواد اسفناجی داخل خمیر بریزید و پخش کنید.
مرحله ۱۲: پوشاندن مواد با لایهی بالایی خمیر
مواد باید کاملاً سطح خمیر را بپوشاند بعد قسمت دیگر خمیر را هم روی کاغذ روغنی قرار دهید و با یک وردنه نازک آن را پهن کنید و بعد خمیر را روی مواد اسفناجی قرار دهید و لبههای خمیر زیری و بالایی را فشار دهید و به هم بچسبانید.
مرحله ۱۳: تهیهی مخلوط زردهی تخممرغ و شیر
سپس یک زرده تخم مرغ را داخل یک ظرف بریزید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود و بافت آن یکدست شود بعد یک قاشق شیر به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و سپس با یک فرچه سطح خمیر را رومال کنید.
مرحله ۱۴: پخت پیراشکی در فر
بعد خمیر را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزد و آماده شود و سطح آن طلایی رنگ شود بعد قالب را از فر بیرون بیاورید.
مرحله ۱۵: خنک کردن و جدا کردن پیراشکی از قالب
سپس قالب را در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود و بعد به آرامی پیراشکی را از آن جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید و سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان میتوانید مقداری شکر روی آن بپاشید و یا سس گوجه فرنگی آن را تزئین کنید
مرحله ۱۶: تزئین و سرو پیراشکی اسفناج و پنیر
سپس پیراشکی اسفناج و پنیر را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید در ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده خوش طعم و مقوی و یا یک پیش غذای شیک و ساده و پر طرفدار همراه با انواع غذاهای متنوع و دورچین و مخلفات سرو کنید.
رازهای تهیه یک پیراشکی اسفناج و پنیر خوشمزه و شیک!
5 2
[ad_2]
منبع
نظرات کاربران